De beste lipverzorging voor de nacht: Laneige’s Lip Sleeping Mask

lipverzorging nacht

Als zelfverklaarde schoonheidsjunkie heb ik een verrijdbare opbergkast vol met lekkers om zowat elk deel van mijn lichaam van top tot teen te behandelen, te highlighten, te maskeren of te verbeteren. In feite heb ik een prullenbak met het netjes gelabelde ‘lippen’ die elke kleur lippenstift, gloss of tint heeft die je je maar kunt voorstellen, maar deze prullenbak bevatte zelden lipmaskers of scrubs. Ik heb nooit nagedacht over de extra verzorging die mijn lippen nodig zouden hebben na veelvuldig gebruik van matte lipsticks en dikke glossen. Daarom ging ik op zoek naar de beste lipverzorging voor de nacht en ik las tientallen enthousiaste reviews over het Laneige Lip Sleeping Mask. Ik besloot hem daarom te bestellen en uit te testen. In deze review vertel ik je er alles over!

Mijn droge lippen veranderde toen ik eenmaal het Laneige Lip Sleeping Mask ontdekte, ook wel het geheim achter mijn kussenzachte lippen. Tijdens een van mijn vele online zoektochten naar de beste lipverzorging stuitte ik al snel op dit best verkochte lipverzorgingsproduct. Zo begon mijn liefdesaffaire met Laniege’s Lip Sleeping Mask en het werd al snel een grote favoriet die ik in mijn persoonlijke voorraad bewaar, evenals in mijn schoonheidsroutine voor de beste lipverzorging in de nacht om gehydrateerde, gezonde lippen te behouden.

beste lipverzorging nacht

Wat is Laneige’s Lip Sleeping Mask en wat beweert het?

Het Laneige Lip Sleeping Mask is een lipmasker voor de nacht dat beweert te helpen bij het kalmeren en hydrateren van de lippen voor een gladder en voller gevoel en uiterlijk. Het bevat hyaluronzuur om het vocht in je lippen vast te houden en vitamine C om de aanmaak van collageen, een eiwit dat in de huid wordt aangetroffen, te bevorderen en de huid op je lippen te beschermen. Het masker beweert ook een “exclusieve Moisture Wrap-technologie” te hebben die “een beschermende film over de lippen vormt om vocht en actieve ingrediënten vast te houden.” Afgezien van ‘Berry’, is het verkrijgbaar in vier andere smaken: ‘Grapefruit’, ‘Mint Choco’, en ‘Apple Lime’.

Bij regelmatig gebruik van het Laneige-masker zegt het merk dat je een vermindering van fijne lijntjes op je lippen, minder droogheid en gebarsten lippen kunt verwachten, en lippen die zachter aanvoelen. Voor het beste gebruik zeggen de instructies om een ​​royale laag van het masker aan te brengen voor het slapengaan om schilfering op de lippen te verminderen. U kunt uw vinger of de meegeleverde doe-voetapplicator gebruiken om het product eruit te scheppen, als u zich zorgen maakt over het hygiënische aspect van het onderdompelen van uw vinger in een pot.

Hoe is het om het Laneige Lip Sleeping Mask te gebruiken?

In het begin aarzelde ik om het masker op te smeren uit angst dat het plakkerig of kleverig zou aanvoelen bij overmatige toepassing. Toch volgde ik de instructies en tot mijn vreugde heeft het een zijdezachte textuur die soepel aanvoelt en niet slijmerig aanvoelt. In vergelijking met het gelijkaardige Tatcha Kissu Lip-masker, dat ik een dikke gelei-achtige textuur vond, is de Laneige het tegenovergestelde. Het Lip Sleeping Mask valt precies op die zoete middelste plek waar het dik genoeg is om vocht op je lippen te krijgen, maar licht genoeg om geen vettig of plakkerig residu achter te laten. De gladde, fluweelachtige textuur zorgt ervoor dat dit lipmasker bijna net zo licht aanvoelt als het aanbrengen van een lippenbalsem, waar ik dol op ben! De originele bessensmaak heeft een zeer lichte fruitige geur – dankzij een combinatie van frambozen-, aardbei-, cranberry- en bosbessenextracten – die niet te lang blijft hangen na het aanbrengen.

Dit masker is niet dik of vettig genoeg om vlekken op lakens of kussenslopen te veroorzaken, zoals veel andere ‘s nachts, vochtrijke producten doen. De instructies op dit product suggereren dat je het ‘s ochtends moet afvegen of reinigen, hoewel ik de volgende ochtend nooit wakker ben geworden met iets dat nog kan worden weggeveegd, waardoor ik geloof dat het allemaal in mijn huid is opgenomen. Ik kan bevestigen dat dit lipmasker rustgevend en hydraterend is, omdat ik ‘s ochtends altijd wakker word met gehydrateerde lippen, zelfs zonder dat er een product achterblijft. Hoewel het op de markt wordt gebracht als een lipmasker voor de nacht, gebruik ik het wanneer mijn lippen droog aanvoelen en ook de hele dag wat vocht nodig hebben.

Laneige’s Lip Sleeping Mask heeft mijn lipverzorgingsroutine voor altijd veranderd en geeft me gladde, zachte lippen die urenlang gehydrateerd blijven na het aanbrengen. Het is een heerlijke aanwinst voor de lipverzorging voor de nacht. Als gevolg hiervan heeft het snel de titel van mijn favoriete lipmasker of balsem op de markt gewonnen omdat het echt zo goed is!

beste lipverzorging nacht

Is het Laneige Lip Slaapmasker de moeite waard?

Ik gebruik dit spul veel en merk dat ik elke zes maanden een nieuwe pot koop. Het lipmasker wordt geleverd in een pot van 20 gram met een spateltje om je te helpen elk laatste beetje van het product uit de pot te krijgen wanneer je de bodem bereikt. Het is te koop voor €16 bij bol.com, wat niet slecht is, aangezien je ongeveer €15 zou moeten uitgeven om een ​​vergelijkbare hoeveelheid in de Blistex-balsem te krijgen. En in vergelijking met andere lipmaskers met een hoger prijskaartje, zoals Tatcha’s Kissu Lip Mask dat 32 gram product bevat voor €28, is het Laneige Lip Sleeping Mask van grote waarde.

Hoewel je misschien meer waar voor je geld krijgt, geloof ik dat het masker het prijskaartje waard is, omdat het een aantal geweldige ingrediënten bevat om je lippen zijdezacht en gehydrateerd te houden. Het is tot nu toe het beste product wat ik geprobeerd heb als het gaat om de beste lipverzorging voor de nacht. Ik ben aan mijn derde pot Laneige’s Lip Sleeping Mask en ik kan vol vertrouwen zeggen dat het zeker de moeite waard is om te proberen en te kopen! Dit lipmasker is nu een nietje in mijn schoonheidsarsenaal en in zware rotatie om mijn lippen zacht, soepel en gehydrateerd te houden.

Ook populair: 11x de beste foundation voor de vette huid volgens visagisten