De beste Oral B tandenborstel van 2021: de Oral B Genius met app!

beste oral b tandenborstel 2021

Nu ons leven en onze huizen slimmer worden met smartphone- connectiviteit en apps voor alles van huisbeveiligingssystemen tot Bluetooth-luidsprekers, is het dan een wonder dat de beste Oral B tandenborstel van 2021 nu smart technologie voor tanden bevatten? Ja, nieuwe technologie houdt u op de hoogte van wat er in uw mond gebeurt terwijl u poetst.

Terwijl gewone tandenborstels kunnen worden geraakt of gemist, mis je nooit meer een plekje met de Oral B Genius. De positie detectietechnologie zorgt ervoor dat u elke zone in uw mond voldoende poetst – elke keer weer. De Oral B Genius tandenborstel leert je hoe je het tandenpoetsgenie kunt worden dat je altijd al wilde zijn – en je tandarts zal je dankbaar zijn! In deze review vertellen we waarom deze tandenborstel zo razend populair is. Je kan hem online bestellen bij bol.com.

beste oral b tandenborstel 2021

Wat houdt de Oral B Genius in?

Je weet dat je een nieuw niveau van tandenpoetsen hebt bereikt als je slimme tandenborstel wordt geleverd met een telefoondock en aanpasbare verlichting — ja, verlichting. Ook inbegrepen is een verscheidenheid aan opzetborstels, een handig aangesloten spiegelbevestiging met zuignap voor uw smartphone en een reis- of opbergset.

Het oplaadetui in de kit laadt zowel de tandenborstel als je smartphone op, waardoor het ideaal is om in je bagage of reisrugzak te gooien  voor als je onderweg bent.

Waarom is de Genius de beste Oral B tandenborstel van 2021?

Ten eerste wordt de Oral B Genius gekoppeld aan je telefoon, zodat je de app kunt gebruiken en de kleur voor de slimme ring kunt aanpassen. Vervolgens kijk je in het scherm van je telefoon en volg je de stapsgewijze instructies voor de app om je gezicht en tanden in kaart te brengen. Zodra het is ingesteld voor uw persoonlijke verzorging, brengt u uw tandpasta aan en begint u uw tanden te poetsen met de elektrische tandenborstel.

Door de app op je telefoon te bekijken, ontvang je deskundig advies over hoe lang je in elk deel van je mond moet poetsen, evenals intelligente instructies voor je eigen unieke poetsmethode. De app kan je bijvoorbeeld adviseren om de hoeveelheid druk die je gebruikt te verminderen of om een ​​andere hoek te proberen. Het wijst ook op delen van je mond die je per ongeluk hebt vergeten te poetsen. Verrassend genoeg hebben rechtshandige mensen de neiging om zich tijdens het poetsen op de linkerkant van hun mond te concentreren, terwijl linkshandige mensen het tegenovergestelde doen. Je zult versteld staan ​​hoeveel je mist zonder slim advies van je tandenborstel!

De Oral B Genius-app houdt je poetsbeurt bij over de dagen, weken en maanden en geeft je ook een dagelijkse poetsscore, zodat je weet dat je mondhygiëne op zijn best is.

Even een pauze nemen van het AI-advies? Je kunt de Oral B Genius ook zonder je smartphone gebruiken. Kies de reinigingsmodus direct op het handvat van de tandenborstel en poets vervolgens zoals je normaal zou doen. Pulswaarschuwingen houden uw poetstijd bij, zodat deze de volgende keer dat u deze opent in de app wordt weergegeven.

De standen van de Oral B Genius omvatten speciale voorinstellingen voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees en intensieve standen voor extra reiniging wanneer u voelt dat u dat nodig heeft. De tandvleesverzorgingsmodus stimuleert uw tandvlees voor een betere bloedsomloop en een algehele gezondere mond.

beste oral b tandenborstel 2021

U leest: De beste Oral B tandenborstel van 2021: de Oral B Genius met app!

Ook populair: Waarom een antibiotica voor een urinewegeninfectie niet goed is