Dé Clinique lippenstift voor wittere tanden: de Party Red lipstick!

clinique lippenstift voor wittere tanden

Een paar maanden geleden onderging ik een obsessie met de kleur ROOD. Ik vond het zo leuk dat ik lippenstiften, tassen, riemen en jurken in het rood aanschafte. Ik was echter een beetje verdrietig dat ik geen schoenen kon vinden in het soort rood dat ik zocht. De Clinique Long Last Soft Matte Lipstick in de kleur Party Red was ook zo’n schat die ik ontdekte en sindsdien elke dag gebruik. Ik heb een paar rode kleuren van verschillende merken, maar was hier nog steeds toe geneigd vanwege de unieke kleur rood die mijn gezicht meteen opfleefde toen ik het in de winkels had geprobeerd. Wat me vooral opviel: dit is dé perfecte Clinique lippenstift voor wittere tanden!

Over de formule

De rode Clinique Long Last lipstick in Party Red kan worden gedefinieerd als een rozerode kleur omdat de roodheid prominenter is en hier niet wordt gedomineerd door kastanjebruin. De kleur zal elke saaie dag zeker opfleuren. Het heeft een matte formule met een beetje romigheid waardoor de lippenstift soepel over de lippen glijdt, maar de romigheid domineert niet. Er is absoluut geen primer of lippenbalsem nodig onder deze lipstick. De formule geeft een goede hoeveelheid hydratatie aan de lippen. Ik geef er echter de voorkeur aan om mijn lippen een beetje te schrobben en voor te bereiden voordat ik een gepigmenteerde lippenstift aanbreng om een ​​nette gedefinieerde look te geven.

Clinique lippenstift voor wittere tanden

De mooiste Clinique lippenstift voor wittere tanden

De lippenstift biedt een uitstekende kleuruitbetaling in een enkele beweging en verbergt alle gebreken of pigmentvlekken op uw lippen. De finish is mat met een beetje glans waardoor de lippen er niet droog uitzien. De lippenstift gaat gemakkelijk tot 8 uur mee zonder bijwerken; er is een vlek of vervaagde tint van de lippenstift intact op de lippen en deze kan alleen volledig worden verwijderd door een remover of een make-updoekje. Het wordt een beetje overgedragen met drankjes of eten. Wat zo mooi is aan de Party Red rode tint, is het feit dat je tanden direct witter eruit gaan zien wanneer je hem draagt.

Voordelen:

  • Prachtige rode kleur
  • Zachte matte textuur
  • Geweldige pigmentatie
  • Geurvrij, getest op allergie
  • Langdurig

Nadelen:

  • Niet de goedkoopste

Wie raad ik deze lipstick aan?

De Clinique Long LastLipstick is een romige, matte, langdurige, sterk gepigmenteerde roze-rode lippenstift die de lippen een gedefinieerde, gehydrateerde look geeft. Het is geurvrij en nestelt zich niet tussen de lijnen. Nog een leuke bijkomstigheid: dit is wat mij betreft de beste Clinique lippenstift voor wittere tanden!

Ook populair: Clinique Take The Day Off Cleansing Balm review