Dé haargel voor wenkbrauwen: Got2b Ultra Glued Gel

haargel voor wenkbrauwen

Er was eens, voordat de “it”-wenkbrauwtrend vol en pluizig werd, een dagelijkse routine die bestond uit wat quality-pluktijd met mijn vertrouwde oude pincet. En laat me je vertellen – als je borstelige, dikke haartjes hebt zoals ik, is het een verdomd werk. Dus toen de nieuwe wenkbrauwmuzen (denk aan Cara Delevingne en Lily Collins) volle, dikke wenkbrauwen begonnen te vertonen, wed je dat je meisje er voor was. Mijn enige probleem? Mijn wilde, dikke wenkbrauwen er glad en netjes uit laten zien in plaats van hun gebruikelijke verwarde zelf. En toen ontdekte ik een hack van €10,45 onder in de rommelige badkamerlade van mijn vader die het antwoord was op al mijn problemen: Göt2b haargel voor wenkbrauwen. Ja werkelijk.

Nu, voordat je denkt, is ze serieus rechtstreeks naar haargel gegaan voordat ze een ander TikTok-make-up-hack of wenkbrauwproduct probeerde? Allereerst, hoe durf je te onderschatten hoe vaak een 13-jarige influencer me heeft overtuigd om weer een TikTok-beautyproduct te kopen? En ten tweede, als het gaat om mijn wilde wenkbrauwen, houden zeepwenkbrauwen het niet vol, wenkbrauwlaminering is te verdomd duur, en laat me niet beginnen met wenkbrauwgel (één woord: klonterig).

En hoewel die methoden perfect kunnen werken voor jou of je vrienden, als je wenkbrauwen zoals moi hebt, heb je iets sterkers nodig dat ze de hele dag in vorm, geborsteld en glad houdt. Got2b Ultra Glued Gel doet precies dat, en dat allemaal voor de prijs van mijn ochtend Starbucks-koffie.

haargel voor wenkbrauwen

Kun je haargel voor wenkbrauwen gebruiken?

Voordat je in de lades van je vader, je broer of je boezem gaat graven naar een knapperige oude tube gel, is er één belangrijk ding om eerst te weten: haargel kan irriterend zijn als je het op je wenkbrauwen gebruikt vanwege het alcoholgehalte, wat vooral belangrijk voor iedereen met een bijzonder reactieve of gevoelige huid. Volgens de board-gecertificeerde dermatoloog Mona Gohara, MD, associate clinical professor aan de Yale School of Medicine, zijn je hoofdhuid en gezichtshuid niet precies hetzelfde: “De hoofdhuid is een steviger geheel dan de huid rond de ogen, wat bijzonder is gevoelig’, zegt ze.

Voor sommige mensen merkt Dr. Gohara op dat het gebruik van haargel op je wenkbrauwen kan leiden tot irritatie, bultjes, roodheid of zelfs allergische reacties. Kortom, als u weet dat uw huid producten niet goed verdraagt, moet u het gebruik van haargel vermijden – of in ieder geval 24 uur van tevoren een pleistertest doen. Dat gezegd hebbende, is er goed nieuws: Dr. Gohara zegt dat ze “niet geschokt zou zijn als een grote meerderheid van de mensen haargel zonder gevolgen zou kunnen gebruiken.” Wees echter slim en luister naar je huid voordat je het uitprobeert.

Hoe gebruik je haargel op je wenkbrauwen?

Dus, eh, wacht even – hoe gebruik je haargel op je wenkbrauwen? Welnu, het proces is heel eenvoudig: pak een spoolieborstel – zorg ervoor dat deze schoon is en een die je exclusief voor je wenkbrauwen zult gebruiken (d.w.z. gebruik deze spoolie niet voor andere make-upproducten) – en volg deze drie eenvoudige stappen:

  • Vul je wenkbrauwen in met je favoriete wenkbrauwpotlood of pommade (als je ze dikker wilt laten lijken voordat je ze gladstrijkt).
  • Knijp een stipje gel op de rug van je hand en pak het kleinste beetje op met je schone spoolie-borstel (geloof me als ik zeg “kleinste” – een beetje gaat een lange weg), en kam dan voorzichtig je wenkbrauwen op hun plaats.
  • Wacht twee minuten totdat je wenkbrauwen zijn ingesteld. Als ze eenmaal droog zijn, ben je klaar om te gaan. Ja, zo eenvoudig is het.

Als je dit proces in actie wilt zien, bekijk dan de volgende TikTok-video of Ashley Graham’s wenkbrauwgel-tutorial met haargel (um, niet om die persoon te zijn, maar ik was een haargel-voor-je-wenkbrauwen stan lang daarvoor deze tutorial. Maar hou nog steeds van je, koningin).

Is haargel beter dan wenkbrauwgel?

Het hangt af van je huidtype en budget, maar voor mij, ja, haargel is een veel betere optie. Niet alleen is de prijs van Göt2b Hair Gel zo goedkoop, maar er zit een heleboel product in elke fles. Om het in perspectief te plaatsen: er zit 6 ons product in Göt2b Hair Gel en ongeveer een kwart ons in de meeste wenkbrauwgels (reken maar en bedank me later).

Dat gezegd hebbende, echte wenkbrauwgels zijn speciaal ontwikkeld om veilig te gebruiken rond je wenkbrauwgebied, wat betekent dat ze meestal vrij zijn van alcohol, geurstoffen en andere irriterende ingrediënten. Dus als je iemand bent wiens huid supergevoelig is, kun je waarschijnlijk beter vasthouden aan een sterke wenkbrauwgel, zoals een van deze:

haargel voor wenkbrauwen

Laatste gedachten

Ik gebruik de Got2b Ultra Glued Gel nu al een paar jaar op mijn wenkbrauwen en ik moet nog een ander product vinden dat dit verdomd goede werk doet (en ik ben een beautyredacteur, dus vertrouw me – ik heb heel veel geprobeerd). Ik ben ook een sukkel voor deals, en ik ben dol op die ene tube gel die me heel lang meegaat, omdat ik maar één keer per dag het kleinste beetje hoef te gebruiken.

We weten allemaal dat wenkbrauwtrends elk seizoen veranderen (sup, wenkbrauwheropleving uit de jaren 90), maar of de wereld plotseling besluit dat de beste wenkbrauwen borstelig, verzorgd, recht of, eh, mager zijn (sry, ik kan me daar niet aan verbinden nog maar één), reken maar dat mijn Göt2b-haargel ze zal vormen zoals ik dat nodig heb. En daarmee… *laat microfoon vallen, voegt nog een tube toe aan winkelwagen*.

U leest: Dé haargel voor wenkbrauwen: Got2b Ultra Glued Gel

Ook populair: 14x beste oogpotlood voor waterlijn die ogen mooi definiëren

Dit vind je misschien ook leuk: