De lekkerste parfum ooit: Marc Jacobs – Decadence

de lekkerste parfum ooit

Zoek jij de lekkerste parfum ooit voor vrouwen? Dan kan ik daar heel kort en krachtig over zijn: de Marc Jacobs – Decadence eau de parfum is de heerlijkste parfum die ik ooit geroken heb. Het is een razend populaire parfum die al meerdere malen is uitgeroepen tot heerlijkste parfum, met een bijzondere, verleidelijke geur die ontzettend goed blijft hangen. Ook het flacon is een plaatje om naar te kijken. Wanneer je kijkt bij Bol.com zie je ook dat het een van de bestverkochte parfums aller tijden is met veel lovende klantenreviews. En ik snap wel waarom: wanneer je deze geur ruikt, ruik je iets speciaals, niet anders te omschrijven dan iets heerlijks. Wanneer je écht iets bijzonders zoekt wat lang ruikbaar blijft, dan is Decadence eau de parfum van Marc Jacobs de absolute nummer 1 parfum aller tijden. Je kan hem voordelig online bij Bol.com bestellen.

Bestel de lekkerste parfum ooit: Marc Jacobs – Decadence voordelig bij Bol.com!

lekkerste parfum ooit

Hoe ruikt Decadence van Marc Jacobs?

Hemels. Dat is hét woord waarmee deze geur omschreven moet worden. Laten we eens kijken naar wat voor lekkers er zoal in deze mix van verleiding verwerkt zit:

– Topnoten: Pruim, Iris en Saffraan
– Hartnoten: Bulgaarse Roos, Arabische Jasmijn (Sambac) en Orris (wortelextract)
– Basisnoten: Amber, Vetiver en Papyrusriet

De warme geur van Decandence ontwikkelt zich steeds lekkerder wanneer je hem hebt opgespoten en blijft gedurende de dag goed ruikbaar. Het is een luxueuze geur die haar naam eer aan doet en welke uiterst geschikt is voor speciale gelegenheden, maar voor overdag is hij uiteraard ook heerlijk om te dragen. Het is een bijzondere parfum die je direct herkent, die speciaal is en zich uitstekend leent als cadeau voor een speciale dame.

Ook in eau de toilette verkrijgbaar

Gezien de populariteit van deze lekkerste parfum ooit heeft Marc Jacobs besloten ook een mildere versie uit te brengen, speciaal voor degenen die de geur niet kunnen weerstaan maar voor alledaags gebruik wat lichters zoeken. De Eau So Decadent eau de toilette is de ideale flacon voor een mildere variant, ideaal voor een dag naar het werk bijvoorbeeld. Een ding staat vast: de geur van decadentie kan niemand weestaan. Dat blijkt wel met deze heerlijke parfum van Marc Jacobs!

Dit vind je misschien ook leuk: