De meest comfortabele sandalen ooit: Birkenstock Mayari Slippers

meest comfortabele sandalen

De officiële komst van de lente betekent dat het tijd is om je extra winterlagen te dumpen, en dat geldt natuurlijk ook voor je tenen. Ja, het sandalenseizoen staat weer voor de deur, en hoewel je niet fout kunt gaan met geklede sleehakken of strandklare teenslippers, is een stijlvol en comfortabel paar dat je elke dag kunt dragen de sleutel tot je garderobe voor warm weer. Als je op zoek bent naar een nieuwe go-to die als meest comfortabele sandalen kunnen fungeren, zeggen Bol.com-shoppers dat deze eenvoudige sandalen van €65 – €70 degenen zijn die je aan je collectie kunt toevoegen.

Het merk is van Birkenstock, een merk wat weet wat het betekent om bij de basis te blijven – dat is tenslotte zijn specialiteit. Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat de lijn de kunst van de eenvoudige zomerschoen heeft geperfectioneerd met zijn Birkenstock Mayari Sandalen. De stijl biedt een iets meer verfijnde look dan een paar teenslippers, maar je kunt de casual sandalen nog steeds bij elke outfit stylen – en met enkele tientallen 4,9/5 sterrenbeoordelingen denken shoppers dat de schoenen een schot in de roos zijn.

Bestel de populaire Birkenstock Mayari Sandalen bij Bol.com

meest comfortabele sandalen

Recensies van klanten

“Wat een stijlvolle sandalen en zo comfortabel”, schreef een recensent die eraan toevoegde dat “je de prijs niet kan verslaan” en bevestigde dat de sandalen de juiste maat hebben. Een andere shopper, die zei dat ze moesten wachten om ze te kopen omdat ze vorig jaar uitverkocht waren, voegde hetzelfde soort hoge lof toe: “Mogelijk de meest comfortabele, schattige alledaagse sandalen ooit!”

Elk paar sandalen is volgens het merk ontworpen van een suède materiaal. Ze hebben ook extra vulling, waardoor ze comfortabel en ondersteunend blijven. Omdat de sandalen bij alles passen, zijn ze verkrijgbaar in vijf verschillende neutrale kleuren: bruin, zwart, wit en twee met gangbare prints. De schoenen zijn op voorraad in maat 35 t/m 43.

“Ik kan deze de hele dag zonder problemen dragen”, zei een andere shopper die de sandalen kocht om te dragen in plaats van teenslippers naar het werk. En verschillende shoppers zijn het erover eens dat ze het volhouden, zelfs als ze meerdere kilometers lopen. “Ik loop een paar kilometer per dag voor het woon-werkverkeer naar mijn werk en had een sandaal nodig die comfortabel, professioneel en duurzaam zou zijn. Deze Birkenstocks doen de truc”, schreef iemand die zei dat ze op één dag zonder problemen 5 kilometer in de sandalen liepen.

Ook de meest comfortabele sandalen ooit kopen?

De Birkenstock Mayari Sandalen zijn de veelzijdige basis die je nodig hebt voor de lente en zomer, dus voeg een paar toe aan je kast voordat ze weer uitverkocht zijn. Het is tenslotte moeilijk om het prijskaartje van €65 – €70 te verslaan voor een paar goede zomersandalen die je dagelijks wilt dragen en die zodanig van kwaliteit zijn voorzien dat ze een hele lange tijd meegaan.

meest comfortabele sandalen

U leest: De meest comfortabele sandalen ooit: Birkenstock Mayari Slippers

Ook populair: Hoe kleding met de hand wassen: 5 belangrijke tips van experts

Dit vind je misschien ook leuk: