De warme panty in huidskleur: ik porbeerde de TikTok trend

Warme-panty-huidskleur-

Ik heb overal veel advertenties gezien over die doorschijnende, met fleece gevoerde panty’s, en als liefhebber van doorschijnende nylons leek dit het perfecte idee! Maar ik kon geen goede recensies of vergelijkingen vinden, dus besloot ik zelf te kopen en te beoordelen. Ik dacht dat dit wel gewaardeerd zou worden. Is de warme panty in huidskleur die we kennen van TikTok de trend waard? In dit artikel vertel ik het jullie! Je kan deze comfortabele fleece panty’s op bol.com bestellen, de prijzen variëren van ongeveer €15 tot €30 en ze zijn in diverse tinten en maten verkrijgbaar.

warme panty in huidskleur

Mijn ervaringen met de huidkleurige fleecte panty

Ik heb op bol.com de warme panty in huidskleur besteld in een one-size maat. Ik ben zelf 1.78m en weeg ongeveer 65 kilo. Gelukkig merkte ik dat de panty zodanig meestretcht dat hij comfortabel genoeg zit. Ook het kruis blijft goed zitten, hij hangt na een paar stappen niet tot op de knieën, waar ik zo’n hekel aan heb.

En ja, de kleur is exact zoals belooft, het lijkt net een huidkleurige panty maar dan heerlijk warm! Ik snap deze trend en ik vind het leuk dat je op deze manier meer variatie aan je winter looks kan geven. Inmiddeld heb ik de panty ook een aantal keer gewassen, en de kwaliteit blijft verrassend goed.

Voordelen

  • Voetgedeelte is niet gevoerd met fleece, dus je schoenkeuzes worden niet beïnvloed
  • Fleece en nylon zijn gescheiden, dus je krijgt geen all-over tan-look, maar je panty wordt minder ondoorzichtig waar je van nature zou verwachten dat ze minder ondoorzichtig zijn
  • Er wordt bijna geen bulk aan het been toegevoegd
  • Fleece is ongelooflijk zacht en erg warm … Ik voelde me behoorlijk behaaglijk in mijn appartement.

Nadelen

  • Weinig variatie in huidskleur
  • Veelal “one-size” aangeboden
  • Verpakking stelt niet veel voor
warme panty in huidskleur

Warme panty in huidskleur: conclusie

Over het algemeen vind ik deze panty erg leuk en ik denk dat ze een betaalbare manier zijn om enkele van je favoriete zomer- of lentelooks winterklaar te maken. De panty zit heerlijk warm en comfortabel; precies zoals je zou verwachten! Een fijne aanwinst voor in de kledingkast.

U leest: De warme panty in huidskleur: ik porbeerde de TikTok trend

Ook populair: Top 10 leuke goedkope truien voor dames onder €30. Shop nu!