Dermacol Make-up Cover: de tattoo foundation die waterproof is

tattoo foundation waterproof 2

Tatoeages zien er geweldig uit! Bijna iedereen heeft wel een of meerdere tatoeages en daarom heb je een waterdichte tatoeage foundation nodig. Tatoeages zijn een ideale manier om te pronken met uw persoonlijkheid en unieke gevoel voor stijl. Nadat je een tatoeage hebt gekregen, zijn er bepaalde stappen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat je je lichaamskunst en je gezondheid ook beschermt. Als je je tatoeage te snel onderdompelt in zwembadwater, riskeer je een vervaagd ontwerp en een bacteriële infectie. Dus als je van zwemmen houdt, heb je een tattoo foundation die waterproof is nodig!

De beste manier om dit te doen is om een ​​waterdichte tatoeage cover-up te gebruiken om mee te zwemmen. Hier zijn enkele van de meest essentiële details om te weten over een waterdichte tattoo foundations om te zwemmen.

Welk product raden jullie aan?

We raden het product Dermacol Make-up Cover Waterproof met SPF 30 aan. Dit krijgt niet alleen goede recensies, maar is ook kosteneffectief. Dit is perfect voor zowel mannen als vrouwen. Een body make-over in een tube, deze make-up cover-up bevat hoogwaardige pigmenten om gemakkelijk een breed scala aan lichaamsimperfecties te bedekken, waaronder spataderen, striae, tatoeages, littekens, ouderdomsvlekken, moedervlekken en kneuzingen . De lichtgewicht, opbouwbare en mengbare formule biedt de hele dag hydratatie. Dit is een van de beste waterdichte make-up voor tatoeages die je kunt krijgen zonder de bank te verslaan!

Bestel Dermacol Make-up Cover Waterproof online!

Tattoo foundation waterproof

Wat is precies een tattoo foundation die waterproof is?

Een waterdichte tattoo cover-up / foundation is een make-up die voorkomt dat je tattoo waterschade oploopt. De meeste tattoo-covers bieden slechts een tijdelijke oplossing. Door een tattoo cover up te gebruiken kun je zelf kiezen of je je tattoo wel of niet wilt laten schitteren. Met de juiste waterdichte tattoo foundation kun je je voorbereiden op je zwemtripjes zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beschadigen van je tattoo. Als u de cover-up van uw tattoo wilt verwijderen, hoeft u deze alleen maar af te vegen met een zachte doek gedrenkt in alcohol.

Wat zijn enkele van de kritische factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een tattoo-cover aanbrengt?
Voordat u uw waterdichte tattoo foundation kiest om mee te zwemmen, is het belangrijk om rekening te houden met factoren, zoals:

  • Mate van het vervagen van je tatoeage
  • Kleuren in je originele tattoo
  • Het type tattoo cover-up dat je wilt gebruiken
  • Of elementen van je oude tatoeage nog te redden zijn

Wat zijn de cruciale stappen die u moet volgen bij het bedekken van uw tatoeage?

Om je tatoeage optimaal te verdoezelen heb je een concealer, een rode lippenstift en wat doorschijnend poeder nodig om te voorkomen dat de make-up uitsmeert. Zorg ervoor dat je items kiest die waterdicht zijn. Volg de onderstaande stappen om je tatoeage te verbergen. Of gebruik Dermacol Make-up Cover Waterproof met SPF 30 ter vervanging van make-up.

Breng de rode lippenstift aan op de tatoeage

Rode kleur is essentieel omdat het contrasteert met de donkere kleur van de tatoeage. Het zorgt ervoor dat die tatoeage er als een meer neutrale kleur uitziet, alsof je een concealer hebt aangebracht. De rode lippenstift helpt ook om een ​​betere natuurlijke huidskleur naar voren te brengen dan de concealer. Bovendien zorgt het ervoor dat de make-up gemakkelijk aan je huid blijft plakken.

Breng een lichtere concealer aan

Gebruik de lichtere concealer om de lipstick-applicatie te bedekken. Gebruik je penseel om het te mengen met de lipstick-applicatie, totdat je kunt zien dat er een tatoeage onder zit. De lichtere concealer zorgt ervoor dat de rode lippenstift niet doorschijnt.

Breng de Waterproof cover-up aan

Breng de volgende waterdichte tattoo-cover-up aan die past bij de kleur van je huid. Meng het met het penseel totdat je de randen niet meer kunt zien. Tegen die tijd zou je een tatoeage moeten hebben verborgen. Het vocht van de rode lippenstift zorgt ervoor dat het tatoeagegebied er niet kalkachtig uitziet en voorkomt ook dat de cover-up er te fel uitziet. Deze drielaagse tattoo-cover-up-methode kan met succes op alle tatoeages worden gebruikt.

Een waterdichte tattoo-cover-up is essentieel voordat je gaat zwemmen. Met een goed begrip van de bovenstaande stappen, zul je zeker een gemakkelijke tijd hebben om de waterdichte tattoo foundation aan te brengen om te zwemmen.

Bestel Dermacol Make-up Cover Waterproof online!

Tattoo foundation waterproof

Waarom een ​​tattoo foundation die waterproof is gebruiken?

Je wilde die tatoeage al heel lang. Eindelijk heb je geld bespaard om de beste kunst te krijgen. Je hebt het gedroomd. Het is door jezelf ontworpen. En je hebt die perfecte artiest gevonden om het te maken. En hier is hij dan in al zijn glorie!

Het is een beetje pijnlijk en een beetje gezwollen nu. Je hebt er echter alle vertrouwen in, het zal er geweldig uitzien als het geneest! Je bent er zo enthousiast en trots op, dat je er NU mee wilt pronken! Waarom zou je je mooie tatoeage laten bedekken? Het is om het te beschermen en om ervoor te zorgen dat de kleur, vorm en intensiteit van de pigmenten niet te snel vervagen.

Om nieuwe tatoeage te beschermen

Reden nummer één om een tattoo foundation die waterproof is te gebruiken, is om de schoonheid ervan te beschermen. Als je tatoeage gloednieuw is, moet je hem niet in water laten weken.

Een nieuwe tatoeage is in wezen een open wond en heeft tijd nodig om te genezen. Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om een ​​nieuwe tatoeage minimaal drie tot vier weken in water te laten weken. En het maakt niet uit of het een schoon bad is, de hot tub van uw vriend, het gemeenschappelijk zwembad, het bergmeer of de oceaan.

Tenzij je een tattoo foundation die waterproof is gebruikt, zijn wateractiviteiten verboden terrein. Er zijn meerdere oplossingen voor waterdichte tattoo cover-up. Als je moet zwemmen, gebruik dan een waterdichte tattoo foundation die je helpt te beschermen tegen doorweekt en mogelijk verpest.

Om te zorgen dat je tattoo een leven lang meegaat

Als je tatoeage eenmaal is genezen maar nog nieuw is, is hij op het hoogtepunt van zijn schoonheid. Een andere reden om de beste waterdichte tattoo-cover-up te gebruiken, is om die fase langer te laten duren. Je hebt veel geld betaald voor die body art.

Sommige tatoeages zijn extreem pijnlijk om aan te brengen, dus geen reden om het proces van retoucheren opnieuw te doorlopen als je het kunt vermijden. Als je tatoeage nieuw is maar het korstje volledig is genezen, kun je waarschijnlijk veilig gaan zwemmen.

Hoe nieuwer je tatoeage is, hoe groter de kans dat je hem verpest. Door overmatig zwemmen en blootstelling aan de zon zal uw huid sneller vernieuwen, waardoor de omtrek van uw nieuwe tatoeage vlekken kan maken.

Als je het zo lang mogelijk wilt bewaren, moet je zeker een waterdichte tattoo-cover gebruiken om vroegtijdige vervaging door zout, chloor en blootstelling aan de zon te voorkomen.

Als je tattoo niet gewenst is

Op een bepaald moment in je leven zul je waarschijnlijk een situatie tegenkomen waarin je tatoeage gewoon niet welkom is. Dat kan een bepaalde baan of evenement zijn. Werkgevers kunnen nog steeds regels instellen om je tatoeage te bedekken, hoe mooi je het ook vindt.

Als dat jouw situatie is, dan heb je waterdichte make-up voor tatoeages nodig waar je de hele dag op kunt vertrouwen. Je wilt je mouwen kunnen opstropen, je handen kunnen wassen zonder je zorgen te hoeven maken dat je tatoeage door die tatoeage-bedekkende make-up heen gluurt. Gezichts- en nektatoeages kunnen ook met succes worden bedekt door waterdichte make-up voor tatoeages.

Tatoeages zien er geweldig uit! Bijna iedereen heeft wel een of meerdere tatoeages en daarom heb je een waterdichte tatoeage foundation nodig. Tatoeages zijn een ideale manier om te pronken met uw persoonlijkheid en unieke gevoel voor stijl.

U leest: Dermacol Make-up Cover: de tattoo foundation die waterproof is

Ook populair: Beste Fitbit voor slaap: de Fitbit Sense voor lichaam en geest