Dermalogica Smart Response Serum review: het beste serum

Dermalogica Smart Response Serum review

Begin juni heeft Dermalogica een gloednieuw serum: Smart Response Serum uitgebracht, dat inspeelt op de veranderende behoeften van de huid. De SmartResponse-technologie reageert op de behoeften van de huid om fijne lijntjes en rimpels te hydrateren, op te helderen, te kalmeren en aan te pakken. Bij gebruik van dit serum zal het elke keer een persoonlijke reactie geven en zal de huid er na verloop van tijd gezonder uitzien. In deze Dermalogica Smart Response Serum review vertel ik wat het serum voor mij deed!

Dermalogica Smart Response Serum review

Over het Dermalogica Smart Response Serum

Op de website van Dermalogica staat: “SmartResponse-technologie herkent microveranderingen in de huid, pakt huidproblemen op intelligente wijze aan voordat ze met het blote oog zichtbaar zijn en helpt toekomstige schade te voorkomen.” De SmartResponse-technologie is een combinatie van vier slimme actieve stoffen, die elk zullen reageren op een andere huidbehoefte. De vier slimme actieve stoffen hydrateren, kalmeren, verhelderen en verstevigen.

Op de Dermalogica-website staat dat de belangrijkste ingrediënten in dit serum zijn:

  • Gallisch zuur van de Japanse Cornelia Cherry helpt de gestreste huid te beschermen tegen vrije radicalen, waardoor roodheid wordt verzacht en verminderd.”
  • Mannose-6-fosfaat maakt zichtbaar glad en zorgt voor een verstevigend effect, reagerend op de eerste tekenen van zichtbare huidveroudering om het uiterlijk van de fijne lijntjes en rimpels te helpen verbeteren.”
  • Gehydrolyseerd tarwemeel, rijk aan arabinoxylo-oligosachariden, wordt indien nodig geactiveerd om donkere vlekken op te helderen en te helpen verminderen.”
  • Oligosachariden van gehydrolyseerd bèta-glucan reageren op uitdrogingssignalen, waardoor de huid een optimaal hydratatieniveau behoudt.”

Je kunt dit serum ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen na het reinigen en tonifiëren. Ze zeggen dat je het product 1 minuut moet laten absorberen voordat je je moisturizer en SPF aanbrengt als je ‘s ochtends gebruikt.

Mijn ervaringen met dit Dermalogica serum

Ik heb een droge en gevoelige huid en dit is mijn persoonlijke mening over hoe dit product voor mijn huid heeft gewerkt. Ik heb nog nooit een serum zoals dit gebruikt, waarbij het reageert op de behoeften van je huid. Ik gebruik dit serum sinds begin juni en gebruik het een paar keer per week in mijn nachtelijke huidverzorgingsroutine.

Het heeft een pompapplicator, die ik een beetje moeilijk vind om naar beneden te duwen, waardoor het soms moeilijk is om te bepalen hoeveel product je afgeeft. Het serum heeft een dikke gelachtige formule, waarvan ik vind dat je er niet veel van nodig hebt. De gelachtige formule voelt licht aan op de huid. Het voelt zo heerlijk om in de huid te masseren. Het begint meteen in de huid te trekken en ik laat het graag een minuutje intrekken voordat ik mijn vochtinbrengende crème erover aanbreng.

Dit serum laat mijn huid elke keer heel zacht aanvoelen. Omdat ik een droge huid heb, hydrateert het elke keer dat ik dit serum gebruik altijd mijn huid en voelt het ook gehydrateerd aan. Ook elke keer dat het helderder wordt, de huid voller maakt en de rimpels op mijn voorhoofd een beetje gladstrijkt. Wanneer mijn huid gevoelig aanvoelt, wanneer ik dit serum aanbreng, kalmeert het onmiddellijk de huid, houdt het gekalmeerd en eventuele roodheid verdwijnt.

Ja, ik ben enorm enthousiast over de werking van het Dermalogica Smart Response Serum en ik zal hem zeker opnieuw aanschaffen wanneer hij op is, want niet eerder had ik een serum geprobeerd die zo goed reageert op de vraag van mijn huid. Mijn Dermalogica Smart Response Serum review geeft dit product dan ook een dik verdiende 9!

Ook populair: Garnier Eco Pads review: perfecte reiniging én milieuvriendelijk