Dermalogica Stress Positive Eye Lift Oogcrème review

Dermalogica Stress Positive Eye Lift Oogcrème review

Ik ben altijd op zoek naar de perfecte oogcrème. De perfecte oogcrème voor mij, zou zorgen voor droge en fijne lijntjes rond mijn ogen. Het zou ook erg hydraterend zijn en me in ieder geval het gevoel geven dat het mijn huid optilt en strakker maakt. Ik denk dat ik zo’n oogcrème heb gevonden. De Dermalogica Stress positive eyelift doet het allemaal en ik vind het geweldig! Deze oogcrème van Dermalogica heeft me echt verrast. Blijf lezen waarom in deze Dermalogica Stress Positive Eye Lift Oogcrème review, vooral als je een gevoelige, droge huid en donkere kringen rond je ogen hebt.

Over Dermalogica Stress Positive Eye Lift Oogcrème

Product: Stress positieve ooglift

Merk: Dermalogica

Beoordeling: 9

Beloftes: Geef je ogen extra vocht voor een gerevitaliseerde look met de Stress Positive Eye Lift van Dermalogica. Deze oogbehandeling is ideaal voor het verminderen van donkere kringen en wallen en bevat krachtige essentiële oliën en hyaluronzuur om de conditie van uw huid te verbeteren. Belangrijke ingrediënten zijn essentiële oliën, hyaluronzuur, jojoba en niacinamide. Geen geur, parabenen of kleurstoffen toegevoegd.

Prijs: €44,00 voor 25ml

Dermalogica Stress Positive Eye Lift Oogcrème review

Pluspunten van deze oogcrème

Ik ben een paar weken geleden begonnen met het gebruik van de Dermalogica Stress positive eyelift. Toen het herfstweer mijn huid echt begon uit te drogen. Ik had ook te maken met stress en sliep te weinig. Ik had grote donkere kringen rond mijn ogen. Laten we die vervelende droge lijnen die zich begonnen te vormen niet vergeten. Toen besloot ik deze oogcrème eindelijk eens te proberen. Dermalogica belooft donkere kringen en wallen te verminderen en de conditie van je huid te verbeteren. En ja, dat doet het echt!

Deze oogcrème doet het ook heel snel, ik kon het niet geloven. Zoals je kunt zien, zit de verpakking in een tube met een verkoelende massage-applicator. Ik zie de applicator altijd als een mini-strijkijzer. Het trekt echt de fijne lijntjes rond mijn ogen recht. Ik strijk ze letterlijk uit, haha! De tube zelf is makkelijk te hanteren en de massage applicator voelt lekker koud aan op de huid. De koude applicator helpt echt om wallen rond de ogen te verminderen.

Ik hou echt van de combinatie van de tube en de applicator. De hoeveelheid oogcrème doseren en aanbrengen is heel eenvoudig. De applicator helpt de huid ook om de oogcrème veel beter op te nemen. Mijn huid zuigt deze oogcrème heel snel op. Ik merkte ook meteen de effecten na de eerste keer dat ik de Dermalogica Stress positive eyelift gebruikte. Ik zie echt een groot verschil als het gaat om de huid rond mijn ogen.

Minpunten van deze oogcrème

Om eerlijk te zijn kon ik maar één ding vinden dat sommige mensen niet leuk vonden aan het product. Dat is natuurlijk de prijs, die voor sommige mensen als zeer hoog kan worden beschouwd. Eventueel kan onze lijst met 17x beste oogcreme tegen rimpels volgens dermatologen waarschijnlijk een alternatief bieden.

Dermalogica Stress Positive Eye Lift Oogcrème review

Mijn Dermalogica Stress Positive Eye Lift Oogcrème review geeft dit product een 9

Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen als het gaat om de Dermalogica Stress positive eyelift. Het is een oogcrème die echt doet wat het merk belooft. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en mee te reizen. Ik hou ervan hoe de oogcrème heel snel in mijn huid trekt. Het maakt het aanbrengen van make-up achteraf heel gemakkelijk. De formule is licht en de textuur is als een gel, I love it! Ik denk dat mensen met een droge huid, donkere kringen en droge lijntjes rond hun ogen er ook dol op zullen zijn.

Ik zou deze oogcrème zeker opnieuw kopen. Vooral omdat ik de ingrediënten zoals het hyaluronzuur waardeer, dat helpt om vocht in de huid vast te houden. Donkere kringen zijn best moeilijk aan te pakken, maar deze oogcrème lijkt me daar echt bij te helpen. De grootste pro van deze oogcrème zijn de hydraterende ingrediënten. Die lijken echt bij elkaar te passen en helpen mijn huid heel goed. Ja, ik vind de Dermalogica Stress positive eyelift erg fijn.