Dermalogica tegen puistjes: gebruik Clear Start!

Dermalogica tegen puistjes

Ik heb twee producten van Dermalogica Clear Start gekocht. Het gaat om de Breakout Blackhead Clearing Mask en Breakout Clearing Booster. Het was hard nodig, gezien ik de laatste tijd last had van een onrustige huid. Laten we een ding voorop stellen: acne is geen defect. Het is niet lelijk of slecht. Met Dermalogica tegen puistjes ga je uit van acne, puistjes en onvolkomenheden en vind je de juiste oplossing. Stop vanaf vandaag met het vergelijken van jezelf met wat je online ziet. Elke huid is anders, de acceptatie van jezelf, van je huid, bestaat niet altijd in een positief gevoel, maar in beseffen dat alle huiden goede en slechte dagen hebben. We willen een open gemeenschap creëren en iedereen helpen zich op zijn gemak te voelen met zijn (echte) huid – puistjes, mee-eters, puistjes, littekens – #AcnePositivity gaat over het accepteren van onze huid, niet loslaten.

Dermalogica tegen puistjes

De belofte van Dermalogica Clear Start

Elimineer alle onvolkomenheden van een jonge huid! Hoe? Met formules die sterk geconcentreerd zijn in actieve ingrediënten om onvolkomenheden bij de bron te behandelen en de huid zachtjes te zuiveren. Allemaal 100% veganistisch, dierproefvrij, parabenenvrij, glutenvrij…. En de resultaten? Een 100% zuivere huid, zonder glans, zonder overtollig talg, zonder puistjes, vrij van mee-eters!

De Clear Start Breakout Clearing Booster belooft puistjes snel en diep te elimineren om een ​​100% heldere huid te herstellen. Dankzij het gepatenteerde TT-complex van de nieuwe generatie stopt de formulering de ontwikkeling van puistjes door de slechte bacteriën die ervoor verantwoordelijk zijn te doden, terwijl het evenwicht van het natuurlijke microbioom van de huid behouden blijft. Tegelijkertijd voorkomen fytoplankton-extracten een droge huid. De huid wordt dus correct behandeld en gezuiverd zonder te worden aangevallen.

• Salicylzuur stimuleert de natuurlijke afschilfering en helpt puistjes te elimineren.
• Extract van rode algen kalmeert irritatie en verzacht de geïrriteerde huid.
• Niacinamide (vitamine B3) versterkt de afweerbarrière van de huid en egaliseert de teint.

Aan de andere kant is het Blackhead Clearing Fizz Mask een behandeling van de nieuwe generatie. Licht sprankelend, de fijne schuimen van dit masker verwijden de poriën om mee-eters en onzuiverheden te verwijderen voor een diep gereinigde huid.

• Lijdt: antimicrobieel, zuivert de huid en reguleert de talgproductie.
• Kaolienklei: absorbeert overtollig talg en zuivert de poriën.
• Appelextract: versterkt de hydratatie en beschermt de huid tegen trekkerig gevoel.

Laten we deze Dermalogica Clear Start-reeks eens uitproberen!

Eerste indruk van dit product van Dermalogica tegen puistjes

Ik heb twee producten gekocht van Dermalogica tegen puistjes: de Clear Start Breakout Clearing Booster en het Clear Start Blackhead Clearing Fizz Mask. Het eerste waar ik naar kijk, is de verpakking, en ik ben echt dol op beide producten, het is hetzelfde, maar de kleuren zijn super schattig. Ik denk ook dat de manier waarop we het Breakout-product uit de container halen, super cool is. Zoals je kunt zien is de buis stevig, je draait de dop en je ziet waar het product vandaan komt. Dus het eerste waar je aan denkt, is om het te schudden. Dat klopt niet, want ze hebben de verpakking zo ontworpen dat je het product uit de onderkant van de tube kunt persen. Je drukt er gewoon op en het product is eruit.

Zoals ik al eerder zei, heb ik wat puistjes. Ik denk dat het komt door het feit dat ik deze maand mijn menstruatie nog niet heb gekregen. Het was dus het perfecte moment om een ​​oplossing te proberen die gericht is op doorbraak. Toch heb ik er al twee: de droogoplossing van Mario Badescu en het dupe van Sephora Skincare. De Clear Start Breakout Clearing Booster is geen uitdrogende lotion, maar we kunnen wel zeggen dat hij hetzelfde doel heeft.

Aan de andere kant was ik super enthousiast over het Clear Start Blackhead Clearing Fizz Mask, omdat het een bellenmasker is. Om eerlijk te zijn, ik heb dit soort maskers nog nooit rechtstreeks op mijn huid gebruikt, ik heb alleen bladmaskers gebruikt.

Mijn ervaring met de Dermalogica Clear Start maskers

Laten we beginnen met de Clear Start Breakout Clearing Booster, dit is een van de beste producten die ik ooit heb gebruikt om mijn puistjes te genezen. Dit product werkt. Ik las online dat dit product alle slechte bacteriën doodt.​ Ik breng het product rechtstreeks op het puistje aan. Toen ik pijnlijke acne had, merkte ik dat de pijn na een paar nachten (eerste of tweede) vervaagde, het is vrij snel. Ik heb het gevoel dat het de puistjes droogt, maar niet de huid, en aangezien mijn huid op koude dagen begint te vervellen, is dit een pluspunt voor mij.

En dan hebben we het Clear Start Blackhead Clearing Fizz Mask tegen blackheads, zoals ik al zei, het is een of bruismasker. Nadat je je make-up hebt verwijderd en je huid hebt gereinigd, doe je een paar pompjes op het gebied dat je wilt zuiveren. Enkele seconden na het aanbrengen begin je het bruisen en / of de bubbels te voelen. Het is super leuk, ik hou van het gevoel. Dit masker maakt mijn neus erg glad, schoon en glanzend. Na een paar keer kunnen we zeggen dat het ervoor zorgt dat mijn meest kwetsbare mee-eters weggaan. Het is echter geen wonderproduct, maar het maakt ze zeker zachter en gemakkelijk te verwijderen.

Ik vind beide producten super fijn in gebruik en ze werken heel goed op de onrustige huid. Wanneer je twijfelt om Dermalogica tegen puistjes te gebruiken, kan ik zeker aanraden om de maskers te proberen!

Dermalogica tegen puistjes

Ook populair: Katy Perry Mad Love review: zoet, sappig en sexy