Deze 3 beste drogisterij lipstick merken mag je niet missen!

beste drogisterij lipstick

Vandaag wilde ik het hebben over de beste drogisterij lipstick-merken voor lippenstift, omdat ik als fan van voornamelijk premium merklipsticks graag denk dat ik onderweg nog steeds een aantal geweldige rivaliserende drogisterij-merken heb gevonden. Dit zijn een van de lipsticks waar ik van hou en net zo veel gebruik als mijn favoriete Charlotte Tilbury en MAC lipsticks en ze zijn van zo’n goede kwaliteit met een veel lager prijskaartje! Lees verder om drie drogisterij-merken te ontdekken die weten hoe ze lippenstift moeten doen!

1. Soap & Glory

beste drogisterij lipstick


Soap & Glory is nu bijna 10 jaar geleden gelanceerd in cosmetica en in die tijd heb ik veel geweldige producten van hen ontdekt, maar degene waar ik altijd weer van ga proberen, is hun Sexy Mother Pucker-lipstick-assortiment. Het assortiment bestaat uit drie kleurencollecties – Nudes, Pinks en Reds in zowel glanzende als matte afwerkingen die even mooi zijn (de matte afwerking droogt niet en is perfect fluweelzacht!).

Als fan van nude tinten, heb ik noch de Pinks noch de Reds collectie geproefd, maar mijn favoriete tinten uit de Nudes collectie zijn; Love & O-Beige (glans) en Super Nude (mat). De glanzende verpakking voor alle drie de collecties, samen met de hint van vanillegeur, zorgen ervoor dat deze meer aanvoelen als een duurder product. Hierdoor is het een van de beste drogisterij lipstick merken out there.

2. Kiko

beste drogisterij lipstick
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Hoewel ik Kiko niet als drogisterij zou classificeren, is het zeker goed geprijsd en is het online en in zelfstandige winkels in het VK en in heel Europa te vinden en het valt me ​​echt op als zo’n hoogwaardig merk.

Liefhebbers van lippenstift hebben keuze te over bij Kiko met een enorm assortiment lippenstiftcollecties voor slechts £ 6, met vaak Limited edition-lijnen en verkoopvoorraad, zowel online als in de winkel.

Mijn eigen persoonlijke voorraad Kiko-lipsticks bevat voornamelijk Limited Edition-lipsticks, omdat ze altijd extra speciaal aanvoelen door de verpakking. De Kiko Gossamer Emotion Creamy Lipsticks (€6,99) zijn echter mijn favorieten vanwege het gewichtige gevoel en de slimme push-to-open-verpakking en zijn voor mij echt vergelijkbaar met Urban Decay-lipsticks. Mijn go-to-tint op dit moment is 103 Powder Pink (hier), maar er zijn een uitgebreide 41 kleuren!

De Kiko Shiny Lip Stylo met een schuine kogel is ook een opvallende lipsticklijn voor mij, super hoog gepigmenteerd met een grote blijvende kracht!

3. Essence

beste drogisterij lipstick
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als we het hebben over een superbudgetdrogisterij, dan zijn mijn favoriete lipsticks aller tijden van Essence. Prijzen beginnen vanaf een ongelooflijke €2,30 met de This is Me lipstick-reeks (8 kleuren), wat eigenlijk mijn favoriet is (schaduw 01 Freaky hierboven weergegeven). Niet alleen is de roségouden en matwitte verpakking veel luxueuzer dan het prijskaartje van minder dan €3, maar de semi-matte textuur is meer dan flatterend voor de lippen en heeft een goed comfortabel uithoudingsvermogen. Ik moet echt meer nude-tinten proberen!

Het andere assortiment waar ik van hou, zijn de Essence Shine-lipsticks die verkrijgbaar zijn in zes roze tot bessentinten voor slechts €3 en meer een lichtere, zwoele textuur hebben met een glanzende afwerking die me doet denken aan de Fresh Sugar Tinted Lip Treatments zonder de €19 prijskaartje! Echt perfect voor de warmere zomermaanden of als je droge lippen hebt en niet wilt dat het product / de kleur zich aan die plekken hecht.

Ook populair: 13x de beste cream blush van Kruidvat