Deze 7 beste Chanel producten zijn wereldwijd het meest verkocht!

beste chanel producten

Als het gaat om het testen van schoonheidsproducten, ben ik beslist democratisch in mijn aanpak – ik geef de voorkeur aan prijs noch verpakking in mijn zoektocht naar wat echt werkt. Hoewel er een zekere sensatie te vinden is bij het ontdekken van een goedkope concealer die net zo effectief is als een duurdere tegenhanger of bij het uitproberen van een briljante reiniger die zijn basisverpakking logenstraft, zou ik liegen als ik zou zeggen dat die er niet zijn. bepaalde merken die mijn hart gewoon doen kloppen. Voorbeeld: Chanel. In dit artikel vertellen we je welke 7 beste Chanel producten wereldwijd het vaakst over de toonbank zijn gegaan.

Ja, op dezelfde manier dat een klassieke Chanel-tas altijd iconisch zal blijven, zo is er iets zeer begeerlijks aan een rode Chanel-lippenstift in een doosje of een compacte oogschaduw in reliëf met die iconische in elkaar grijpende C’s. De make-up van Chanel is zo iconisch en heeft de tand des tijds doorstaan ​​omdat de producten op de meest chique manier transformationeel zijn. De ontwikkeling van elk product gebeurt met zoveel liefde en zorg op een echt artistieke manier, en het moet gezegd worden dat iedereen verleid wordt door die chique zwart-wit verpakking… inclusief ik!

Maar welke make-upproducten van Chanel in het bijzonder zijn de echte klassiekers? Ik vroeg mijn contactpersoon bij Chanel Beauty HQ naar de inside scoop over de best verkochte items van het merk, en gelukkig deed ze dat.

Dit zijn de 7 beste Chanel producten aller tijden

1. Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour in Pirate

beste Chanel producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Er zijn geen prijzen te winnen om te raden dat een rode lippenstift bovenaan de lijst van Chanel-bestsellers voor make-up zou staan, maar de specifieke kleur die hem behaald heeft is Pirate – een flatterend blauw-rood. De op blauw gebaseerde tint past bij iedereen, en de romige formule hydrateert de lippen en laat ze er voller uitzien.

2. Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick

beste Chanel producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Deze transparante balsem is een geheim voor make-upartiesten voor het creëren van een klassieke Franse meisjesgloed. Dit is het product dat ik gebruik voor elke make-uplook die ik maak. Het is een glanzende markeerstift die make-up echt tot leven brengt door de glans van de jeugd te geven. Als ik één product uit mijn set zou moeten kiezen, zou dit hem zeker kunnen zijn.

3. Chanel Le Blanc Rosy Light Drops

beste Chanel producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Ik vind het heerlijk om deze aan een moisturizer toe te voegen, omdat ze de huid prachtig opfleuren met licht reflecterende magie. Ik voeg ze ook toe aan mijn foundation, vooral duurzame of satijnen formules.

4. Chanel Le Volume Stretch de Chanel Mascara

beste Chanel producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png


Deze mascara, een favoriet op de rode loper en een van de beste Chanel producten aller tijden, is perfect als je op zoek bent naar wimpers met een beetje extra drama. Ik krijg vaak de vraag of ik valsjes draag als ik deze mascara gebruik. Het borsteltje vangt al mijn fijne wimpers op en bouwt ze op met een ultrazwarte, glanzende formule. Ik hou ervan om dit op te bouwen voor extra dikke en superlange wimpers.

5. Chanel Rouge Coco Flash in Boy

beste Chanel producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Deze onderhoudsarme lipstick is een persoonlijke favoriet van mij, dus ik voel me enigszins gevalideerd om hem in de lijst met Chanel-bestsellers te zien. Ik moet zeggen dat het zo’n favoriet is bij de celebs en beautyredacteuren – ze halen deze altijd uit mijn kit. Iedereen houdt van deze prachtige, super hydraterende formule, en de kleur is net genoeg om er chic uit te zien zonder er al te opgemaakt uit te zien. Het zorgt echt voor je lippen terwijl je het draagt.

6. Chanel Les Beiges Water Fresh Tint

beste Chanel producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Ik ben niet de enige fan van make-upartiesten van deze waterlichte foundation. Ook make-upartiesten zijn gecharmeerd. De Chanel Les Beiges Water Tint wordt gebruikt voor fotoshoots, en de finish is verbluffend. Het geeft de huid een gezonde glans, als een blote huid. Deze foundation is krankzinnig. Het is mijn absolute favoriet. Kleine druppeltjes kleur barsten als je het in de huid wrijft, waardoor een sluier van kleur ontstaat die de huid er zo fris en gezond doet uitzien, en het voegt een prachtige gloed toe.

7. Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream

beste Chanel producten

Dit is echt een iconisch Chanel-product. Het is zo veelzijdig. Ik gebruik het om de huid op te warmen, contouren, als oogschaduw en soms meng ik het zelfs in een vochtinbrengende crème voor een all-over kleur.

Ook populair: 8x de beste Chanel foundation en andere high-end merken