Deze beachy waves stijltang maakt supersnel de mooiste golven

beachy waves stijltang

Mensen blijven mijn haar complimenteren – wat, voordat ik de Remington Proluxe Waver ontdekte, zelden het geval was: ik ben hopeloos onbekwaam met traditionele krultangen, die me altijd een rommelige weergave van de gevreesde “prom curl” hebben gegeven, in plaats van de beachy, nonchalante, losse golven waar ik al jaren naar verlang. De Remington Proluxe Wafeltang vind ik echter de beste beachy waves stijltang die er is. Het is een 4-in-1 apparaat voor verschillende soorten golven. Hij kost €60 en kan je bij bol.com bestellen.

 beachy waves stijltang

Over de Remington Proluxe Waver

Deze haartool heeft me in zijn eentje gered van slechte haardagen; in feite is het de enige tool die moeiteloos ogende golven levert met vrijwel geen moeite. In tegenstelling tot traditionele krultangen, vertrouwt deze op een eenvoudig klemmechanisme – geen haar omwikkelen of roteren vereist. Pak gewoon het handvat vast en steek het vervolgens een pluk haar in de opening en laat het handvat los om het haar vast te klemmen. Wacht vijf tot tien seconden, afhankelijk van hoe veerkrachtig je je golf wilt, en laat los. Herhaal het proces langs de hele haarstreng (voor mij is het meestal twee keer) et voilà! De gemakkelijkste beach waves van je leven.

Het mooiste van deze tang is dat je hem kan aanpassen naar 4 verschillende niveaus, dus je kan 4 verschillende soorten beach waves ermee creëren. De waver is verstelbaar en daardoor bepaal je welke look je het mooist vindt.

En beter nog, het golvende proces duurt ongeveer de helft van de tijd van een traditionele krultang. Voorbeeld: vanmorgen transformeerde ik mijn lange haar van levenloos naar veerkrachtig in acht minuten plat (ja, ik heb het getimed). Mijn vriend, zelf een haarliefhebber, maakte opmerkingen over mijn haar, dus ik weet dat het er goed uitziet.

 beachy waves stijltang

Dé favoriet van Khloé Kardashian

Zelfs Khloé Kardashian, koningin van warrige golven, is “geobsedeerd” door de haartool. Hoewel het technisch gezien een promotionele post is, ben ik er volledig van overtuigd dat Khloé net zoveel van de tool houdt zoals ze zegt dat ze doet, en net zoveel als ik. “Ik ben niet de beste in het doen van mijn haar”, geeft de realityster toe in de video, terwijl ze haar lange haar in secties verdeelt en de golving een paar seconden vastklemt. “Als ik het kan gebruiken, kan iedereen het gebruiken.” Bij het loslaten van de golving valt haar haar in een zwoele golf. “Ik heb dit een paar keer gedaan en ik heb nog nooit gefaald”, voegt ze eraan toe, en daar ben ik het helemaal mee eens. Sterker nog, ik sla vaak elke haarsectie over en klem in plaats daarvan willekeurige lokken een paar seconden vast. Elke keer ben ik blij met mijn resultaten.

 beachy waves stijltang

De beachy waves stijltang voor mooie golven

De Remington Proluxe Wafeltang is elke cent waard, zelfs voor de volle prijs. Als je op zoek bent naar sexy, nonchalante en snel gemaakte golven, raad ik je aan om het eens te proberen.

U leest: Deze beachy waves stijltang maakt supersnel de mooiste golven

Ook populair: Top 7 beste serum voor het haar die hydrateert en glans geeft