Deze compact powder van Kruidvat is de beste die je kan kopen!

compact powder van Kruidvat

Sommige simpele dingen zijn veel beter en nuttiger dan je op het eerste gezicht zou denken. Een daarvan is een compact poeder, dat echt een multitaskingproduct is en een aantal verschillende voordelen heeft. Mijn grote favoriet in de Rimmel London Stay Matte Pressed Powder; een compact powder die Kruidvat ook in zijn assortiment heeft. Lees in dit artikel waarom ik hem zo fijn vind en de meest verbazingwekkende toepassingen van een compact poederproduct in het algemeen. De Rimmel London Stay Matte Pressed Powder is bij bol.com verkrijgbaar.

compact powder Kruidvat

Wat is een compact poeder?

Poeder is een noodzakelijk make-upartikel dat waarschijnlijk elke vrouw bezit, maar weet jij alles over de voordelen van dit product en de verschillende soorten poeder? Ten eerste zijn er losse en geperste poeders – losse poeders zijn meestal fijner gemalen en hebben meestal de voorkeur voor professionele make-up of lichte touch-ups; geperste poeders zijn multitasking en handiger voor dagelijks gebruik.

Er zijn ook fixeerpoeders, die doorschijnend of getint kunnen zijn, en poederfoundations, die je kunt gebruiken voor minimale tot volledige dekking van het gezicht. Dan kan er geen verschil zijn tussen je compacte poeder en foundation. En het is ook een mythe dat je alleen compacte poeders voor de vette huid kunt gebruiken, omdat sommige van hen je de gladste, meest gelijkmatige en niet-cakeachtige dekking kunnen geven. Laten we hieronder meer voordelen van compacte poeders ontdekken.

Voordelen van multifunctionele compacte poeders

 1. Voor alle huidtypes
  Er zijn compacte poeders die geschikt zijn voor alle huidtypes, van droog tot vettig, en die je een egale en zelfs minimale tot volledige dekking kunnen geven, zonder cakeachtig of vettig effect. De levendige afwerking van een compact poeder past naadloos bij vele huidtinten.
 2. Gemakkelijk te gebruiken
  Compacte poederproducten zijn handig en gemakkelijk om mee te werken, zelfs voor make-up-nieuwkomers. Moderne compacte poederproducten zijn superfijn, gewichtloos en gemakkelijk te blenden, zonder cakeachtige opbouwbare dekking, zelfs als je er lagen aan toevoegt.
 3. Langdurig
  Compact poeder kan fungeren als je beste foundation voor een lang verblijf, biedt priming-voordelen, een vervagend effect en een matte finish, absorbeert ook overtollige oliën en matteert de huid. Bovendien houdt het zweet en glans urenlang onder controle, zelfs bij warm weer.
 4. Comfortabel dragen
  De watervrije, olievrije en niet-vette formule van compacte poeders zorgt voor comfortabel gebruik, en die geformuleerd met zonnebrandcrème beschermen je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, waardoor ze er op de lange termijn fris en jeugdig uit blijft zien.
 5. Vlekkeloze dekking
  De naadloze dekking maakt de huid glad en egaal. Compact poeder kan een perfecte basis zijn voor make-up of ook als fixatieproduct. .

De beste compact powder van Kruidvat

Ik ben fan van de Rimmel London Stay Matte Pressed Powder, het is wat mij betreft de beste compact powder vwan Kruidvat. Het is een multi-tasking poeder wat soepel aanbrengt zonder cakeachtig effect en blijft tot 12 uur lang zitten. Ik gebruik hem vaak zonder foundation omdat ik het resultaat van de poeder zelf al mooi genoeg vind. Bovendien wordt glans in het gezicht direcht weggenomen! Ik neem deze poeder daarom vaak mee in de handtas voor een snelle touch-up als dat nodig is.

compact powder Kruidvat

Gebruik Rimmel London Stay Matte Pressed Powder

Gebruik Rimmel London Stay Matte Pressed Powder voor een zachte, natuurlijke gloed en een transparante tot medium dekkende foundationlook, met of zonder foundation eronder. Krijg een soepele applicatie voor een natuurlijke afwerking van een foundation met een lichte dekking in slechts enkele bewegingen:

 • Gebruik een poederkwast
 • Dep de kwast op de poeder
 • Gelijkmatig aanbrengen op gezicht en hals
 • Geniet van de zachte natuurlijke finish!

Compacte poeder-hacks die je misschien nog niet kent

 • Je kunt je compacte poeder gebruiken als setting- of finishingproduct, maar je kunt het ook in je tas doen om onderweg snel bij te werken.
 • Donkerdere en lichtere tinten van een compact poeder (1-3 tinten verschillend van je huidskleur) zijn goed voor het contouren, modelleren en highlighten van je gezicht.
 • Gebruik een compact poeder als lipprimer voor langdurige lippenstift, en je zult ons later dankbaar zijn.
 • Breng compact poeder aan op je wimpers voordat je mascara gebruikt om ze dikker en voller te maken.
 • Compact poeder is eigenlijk een heel goede make-upcorrector om mascaravlekken op je oogleden te corrigeren of oogschaduwfouten te corrigeren. Gebruik het om een perfecte vleugel of snijvouw te creëren, zoals een make-upgoeroe.

Nu ken je de vele voordelen van een compact poeder en meer voordelen van de Rimmel London Stay Matte Pressed Powder! Haal er het beste uit en krijg meteen een onberispelijke afwerking.

U leest: Deze compact powder van Kruidvat is de beste die je kan kopen!

Ook populair: Maybelline 1+1 gratis bij Kruidvat: krijg nu 50% korting!