Deze glazed donut nagellak zorgt voor Hailey Bieber nagels

glazed-donut-nagellak-2

Hailey Bieber bereikte de status van schoonheidsmagnaat met de lancering van haar nieuwe huidverzorgingslijn, Rhode, en nu zit het model achter de nieuwste virale nageltrend om de TikTok For You-pagina van elke beautyliefhebber over te nemen. Ze onthulde onlangs het geheim om haar go-to chroomwitte nagels te krijgen in een interview. In dit artikel delen we met welke glazed donut nagellak je een soortgelijk effect kan krijgen.

Bieber debuteerde voor het eerst met de parelmoermanicure in 2022. De mani kreeg een virale status toen die de look ‘glazed donut nagels’ genoemd werd, en er een overzicht gegeven werd van wat ze gebruikte voor de manicure op Instagram. Ze gebruikte vier OPI-producten om de look te krijgen; ze begon met de Stay Strong gel base coat, voegde een laag Funny Bunny gel polish toe gevolgd door de Stay Shiny top coat en eindigde met een Chrome Effects poeder in de kleur Tin Man Can. OPI plaatste de tutorial opnieuw op TikTok, die 2,6 miljoen keer bekeken werd.

Toen de nagellook eenmaal zijn weg vond naar TikTok, was het meteen een hit – nu is het de must-have manicure van het seizoen geworden met de hashtag #milkynails die tot nu toe 14,4 miljoen keer is bekeken. De verschuiving naar minimaal chique nagels is een dramatisch verschil met de gedurfde nail art die ook trending is; de nagels van Bieber duiden mogelijk op een opkomst van eenvoudigere manis voor de zomer.

Bieber is niet de enige beroemdheid die de behandeling met glazed donut nagels heeft ondergaan – ook werd de look door Vanessa Hudgens gemaakt. Hoewel sommige van de OPI-producten die in Bieber’s manicure worden gebruikt, alleen aan professionele bedrijven worden verkocht en moeilijk te vinden zijn geworden door een sterke verkoop, zijn er tal van alternatieve nagellakken en poeders van merken als Essie en Sally Hansen die een vergelijkbaar effect kunnen creëren.

Bekijk hieronder onze favoriete keuzes om je eigen door Bieber goedgekeurde geglazuurde donutmanicure in huis te halen.

Glazed donut nagellakken

1. Essie in Marshmallow

glazed donut nagellak

Marshmallow van Essie is een bijna perfecte dupe voor OPI’s Funny Bunny. De kap heeft hetzelfde gebroken witte uiterlijk en vormt een geweldige basis voor deze mani. Met meer dan 3.000 vijfsterrenrecensies op Ulta is deze nagellak een hit onder gebruikers.

2. Sally Hansen Color Therapy Nagellak in Well, Well, Well

glazed donut nagellak

Sally Hansen’s Well, Well, Well polish is een ander melkwit alternatief. De formule is doordrenkt met arganolie voor een extra boost van voeding.

3. Bourjois 1 Seconde Nagellak in Moon Shine

glazed donut nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze chroomkleurige nagellak van Bourjois is jouw go-to om dezelfde parelmoerglans te krijgen als de mani van Bieber – zonder dat je met poeders hoeft te knoeien.

4. Maybelline Color Show in Marshmallow 

glazed donut nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Twee lagen van deze parelachtige chroomlak bovenop een baecoat zal het werk doen voor deze manicure-trend, en het kost minder dan 5 euro.

U leest: Deze glazed donut nagellak zorgt voor Hailey Bieber nagels

Ook populair: Welke nagellak is het beste? Dit zijn de 7 beste nagellak merken!