Deze mascara van TikTok ging viral en ik testte hem uit!

mascara van tiktok

Geen enkele make-uplook van mij is echt compleet zonder ten minste twee lagen mascara. Voordat ik deze TikTok- en Instagram-virale mascara probeerde, had ik echt een mascara-routine in drie stappen met een wimperprimer, verdikkende mascara en een verlengende, wimper-scheidende mascara. Ik doe die routine nog steeds op dagen dat ik wat meer drama wil, maar het is niet meer de alledaagse gebeurtenis die het vroeger was.

Geen enkel product deed echt al deze drie dingen voor mijn dunne wimpers, daarom was ik extreem op mijn hoede voor alle hype rond de nieuwe mascara van TikTok – de Maybelline Lash Sensational Sky High – totdat ik het echt probeerde. In deze review lees je wat ik ervan vond!

Mascara van tiktok

Dit is waarom Maybelline’s Sky High Mascara de nieuwste musthave is in mijn make-uproutine:

Het is een alles-in-één product.

Om eerlijk te zijn, de eerste keer dat ik deze mascara probeerde, vond ik hem helemaal niet leuk. Ik kon niet geloven dat alle hype die ik online had gezien echt was. De formule voelde zo nat aan dat ik, toen ik hem voor het eerst gebruikte, super klonterige wimpers had. Er zat zoveel overtollig product op dat ik ze echt kon voelen en zien hangen.

Hier is de truc: veeg de haren van de borstel op de rand van de buis af voordat u deze aanbrengt. Toen ik dat eenmaal deed, was het alsof ik een heel ander product probeerde. Het verdikte, verlengde en krulde mijn dunne wimpers zoals geen enkel product eerder had gedaan.

Het heeft een geweldige borstel.

Ik ben dol op de plastic borstel en de overvloed aan borstelharen om de scheiding te verbeteren en een vollere wimperlijn te veinzen. Elk van mijn wimpers klampt zich vast aan de borstelharen tot het punt waarop mijn wimpers mijn bril raken als ik ze draag.

Het borsteltje beweegt ook flexibel zodat ik het naar de vorm van mijn oog kan buigen om die hardnekkige kleine wimpers aan de buitenranden van mijn wimperlijn te raken.

Voor en na met de Maybelline Lash Sensational Sky High mascara

Mascara van tiktok

Het ziet er natuurlijk uit.

Mijn favoriete onderdeel van het gebruik hiervan is dat mijn wimpers er volledig natuurlijk uitzien en alsof ik extensions heb in plaats van dat ik eigenlijk mascara draag. Als ik een meer extra look wil, voeg ik gewoon meer lagen toe voor wat extra dikte en drama.

Oké, prima. Er is één nadeel.

Het enige nadeel dat ik van deze mascara van TikTok zal noemen, is de blijvende kracht. Voor het grootste deel is dit waarschijnlijk niet merkbaar voor iemand anders dan mezelf, maar ik vermijd het om het op mijn onderste wimperlijn te gebruiken omdat het onder mijn ogen terechtkomt. (Ik ben ook erg kieskeurig over wat ik op mijn onderste wimpers gebruik, en heb alleen maar gezworen bij Maybelline’s Lash Discovery Mascara voor hen)

Op de bovenste wimpers merk ik na enkele uren de minste afname in krul en lengte, maar de verandering is zo subtiel dat het resultaat aan het einde van de dag nog steeds beter is dan de meeste mascara’s die ik heb geprobeerd. Het is al dagen mijn go-to vol met ingehouden videogesprekken en boodschappen sinds ik het drie maanden geleden begon te gebruiken.

Natuurlijk ben ik dol op mijn routine in drie stappen, maar het is geweldig om dat te kunnen reserveren voor speciale gelegenheden nu ik iets heb dat bijna net zo goed is!

Ook populair: TikTok legging kopen? Bestel TikTok leggings voor €24,95 online!