Deze microvezel handdoek voor het haar droogt razendsnel!

microvezel handdoek haar

Zoals de meesten van ons, is mijn uiterlijk in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Ik ben van een redelijk gemiddelde lengte naar verrassend lang gegaan dankzij een microvezel handdoek voor het haar. Ik ben aangekomen en ben afgevallen, heb verschillende huidaandoeningen aangepakt, mezelf doorboord en getatoeëerd tegen de wensen van mijn ouders in, en heb onderweg een paar onhandigheidsgerelateerde littekens opgelopen. Een ding dat echter helemaal niet is veranderd sinds ik een peuter was? Ik heb veel haar. Natuurlijk, soms is het korter dan andere keren, maar het volume en de consistentie van mijn haar zijn mijn hele leven bijna hetzelfde gebleven. Zoals u zich kunt voorstellen, betekent dit dat het lang duurt om het droog te blazen. Doorgaans kan het föhnen van mijn huidige schouderlange haar 30 tot 45 minuten duren, en veel langer wanneer het langs mijn schouders is gegroeid (en laat me niet eens beginnen met pogingen om het aan de lucht te laten drogen, wat meer kan duren dan een dag). Dat is veel tijd om met hete, droge lucht door je haar te blazen, en ik realiseerde me dat als ik niets zou veranderen aan mijn was-en-droogroutine, mijn manen uiteindelijk ongelooflijk beschadigd zouden raken.

Terwijl ik nadacht over mijn opties (lees: mijn haar kapotmaken of nooit meer wassen), herinnerde ik me plotseling een As Seen on TV-product dat ik jaren eerder op tv had gezien: de microvezel handdoek voor haar. Ik herinnerde me de infomercial die specifiek zei dat de handdoek de droogtijd halveerde, en toen ik me realiseerde dat het beschikbaar was om te bestellen bij Bol.com, besloot ik het eens te proberen.

Droog en zacht haar binnen 10 minuten

De handdoek is gemaakt van een zachte, duurzame microvezel die is ontworpen om een ​​maximale hoeveelheid vocht uit je haar te absorberen zonder te breken. Het heeft een taps toelopend ontwerp en oorlussen om het veilig te houden wanneer je uit de douche stapt en je haar omwikkelt, en het voelt eigenlijk licht aan. Met andere woorden, het is veel comfortabeler dan een grote, dikke handdoek op je hoofd te hebben terwijl je je make-up aan het doen bent – en het droogt je haar veel, veel sneller. Tot dat laatste punt: ik maak geen grapje. Na het gebruik van de Turbie Twist, werd mijn gebruikelijke droogtijd van 30 tot 45 minuten teruggebracht tot ongeveer 10 minuten. Ik was zo geschrokken van de resultaten dat ik besloot het een paar dagen later opnieuw te testen. Die keer wikkelde ik het ongeveer een minuut in plaats van mijn haar af te wikkelen en in te pakken, en daarna liet ik mijn natte haar los. Zelfs zonder lange handdoektijd slaagde de microvezel handdoek voor haar erin een ton water op te nemen, en het lukte me nog steeds om mijn haar in ongeveer 15 minuten droog te föhnen.

Als je dezelfde droogtijdproblemen hebt als ik en je haar wilt beschermen, raad ik je ten zeerste aan om de microvezel handdoek voor je haar te overwegen. Het is de kleine investering waar voor je geld!

Ook populair: Top 6 beste drogisterij haarmasker voor beschadigd haar