Deze steel stofzuiger van Blokker kan elke stofzuigklus klaren

steel stofzuiger Blokker

Niet elke troep vereist hetzelfde type schoonmaakhulpmiddel, maar de ruimte in de meeste kasten is van groot belang. Om beide problemen tegelijkertijd op te lossen, kijkt u naar gadgets die met een paar snelle wijzigingen meerdere functies kunnen uitvoeren. Deze steel stofzuiger van Blokker kan bijvoorbeeld veranderen in een handstofzuiger – en hij is nu zelfs te koop.

De meeste rechtopstaande stofzuigers zijn omslachtig en moeten tijdens gebruik worden aangesloten, maar de Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner steel stofzuiger is licht van slechts 7 pond en bindt je nooit aan een stopcontact terwijl je aan het schoonmaken bent. Met een telescopische stang, borstelkop en twee extra hulpstukken kan de stofzuiger worden omgevormd tot drie volwaardige gereedschappen en drie handgereedschappen. Het heeft zelfs een wasbaar HEPA-filter dat u eenvoudig van de machine kunt klikken en in de prullenbak kunt legen wanneer deze vol raakt.

Bestel de handige Dreame V10 Cordless Vacuum Cleaner online bij bol.com

steel stofstuiger Blokker

Wat shoppers zeggen

“We hebben twee katten, een hond, een peuter en een eenjarige; laat me je dit vertellen, er is geen rommel die de stofzuiger niet aankan”, zei een vijfsterrenrecensent.

Net als andere draadloze stofzuigers, is het Dreame V10 -model ontworpen om kruimels, vuil en haren van huisdieren op te zuigen op vloerbedekking en hardhouten vloeren. Met de twee extra opzetstukken voor mondstukken kun je alle rommel die zich op je trappen, vensterbanken en stoffering ophoopt, verwijderen. U kunt de telescopische staaf zelfs aanpassen aan een kortere stand in de hand, of hem in een hoek van 90 en 180 graden draaien om het opruimen te vergemakkelijken.

“De verschillende opzetstukken en tools maakt het grootste verschil om je elk stukje stof en pluisjes op een harde vloer te laten zien”, schreef een shopper met de titel “Deze stofzuiger is een droom.” Ze voegden eraan toe: “Het neemt niet veel ruimte in beslag, en we laten het altijd buiten en handig.”

“De instelbare zuigkracht is geweldig en pakt echt alles op, of het nu op tapijt of hardhout is”, schreef een recensent die zei dat de draadloze stijl “van het spel verandert” en “zo veel handiger” is dan hun oude plug-in-stofzuiger.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De beste steel stofzuiger van Blokker kopen

Een stofzuiger die met een paar snelle veranderingen in meerdere gereedschappen verandert, zal zeker een schoonmaakmiddel worden voor moeilijk bereikbare spleten, opgespoord in vuil en vervelende haren van huisdieren – en de beste tijd om er een te kopen is tijdens een uitverkoop. Dus laat je rechtopstaande stofzuiger achter en wend je tot de Dreame V10 draadloze stofzuiger.

U leest: Deze steel stofzuiger van Blokker kan elke zuigklus klaren

Ook populair: 7x de beste zonnebril voor autorijden die zonlicht blokkeert