DHC Deep Cleansing Oil review: de beste olie gezichtsreiniger ooit

DHC Deep Cleansing Oil review

Wist je dat je gezicht reinigen met een olie product vaak het beste werkt? Je poriën zijn gevuld met talg, die op olie zijn gebaseerd. Olie en water spelen niet goed, maar olie op olie vermengt zich! Door een oliereiniger op je gezicht te gebruiken, vermengt de formule zich met het overtollige talg op je gezicht om het weg te spoelen. Alle onzuiverheden op oliebasis worden aangepakt door de reiniger op oliebasis voordat de tweede reiniger op waterbasis diep reinigt. In deze DHC Deep Cleansing Oil review vertel ik je alles over deze reiniger op oliebasis die ingrediënten als vitamine E, olijfolie en rozemarijnolie bevat die je huid zacht, verzorgd en schoon laten aanvoelen.

Een 70ml fles DHC Deep Cleansing Oil is voor €24,95 bij bol.com verkrijgbaar

DHC Deep Cleansing Oil review

Over de ingrediënten

Ingrediënten: Olea Europaea (olijf) fruitolie, capryl-/caprinetriglyceride, sorbeth-30-tetraoleaat, pentyleenglycol, fenoxyethanol, tocoferol, stearylglycyrrhetinaat, bladolie Rosmarinus Officinalis (rozemarijn).

  • Het primaire bestanddeel is olijfolie die vol zit met voedende vetzuren, zoals oliezuur.
  • Sorbeth-30-tetraoleaat zorgt ervoor dat de olieformule gemakkelijk kan interageren met water, wat bijdraagt ​​​​aan de supergemakkelijke instabiliteit!

Hoewel DHC Skin stelt dat ze niet op dieren testen, verkopen ze op het vasteland van China en staan ​​daarom dierproeven toe via hun aansluiting bij DHC China.

Het gebruik je deze reiniger?

Doseer een paar pompjes in je handpalm en wrijf met cirkelvormige bewegingen in je gezicht. De olie lost alle make-up en vuil op, inclusief oogmake-up. Maak je vingers nat en masseer je hele gezicht, zodat de op olie gebaseerde consistentie verandert in een wit schuim. Spoel grondig uit en vervolg met uw gewone gezichtsreiniger als onderdeel van uw dubbele reinigingsmethode.

DHC Deep Cleansing Oil review

DDHC Deep Cleansing Oil Review: mijn ervaringen

Hoewel olijfolie misschien wel het eerste ingrediënt is op de lijst van deze cult-favoriete Japanse reiniger, is het verre van het hoofdbestanddeel van de voorraadkast in zijn werkzaamheid en consistentie. Ik heb tijdens mijn laatste reis naar Japan verschillende flessen ingeslagen, en niet zonder reden. De kleine fles heeft een beetje een opwaardering op de Amerikaanse markt, maar YesStyle biedt het product dat het dichtst bij de Japanse prijs ligt.

In tegenstelling tot sommige balsems en oliereinigers, laat deze reinigingsolie absoluut geen sporen achter na het afspoelen, waardoor ze ideaal is voor alle huidtypes. Net als andere producten op oliebasis, moet u dit op een volledig droge huid aanbrengen, zodat het alles op uw huid kan emulgeren voordat u het met water mengt. Het schuimt op tot een schuimige emulsie die je vervolgens kunt afspoelen zoals elke andere reiniger. Absolute magie!

Trouw aan de ingrediëntenlijst, voelt de textuur aan als olijfolie als het maar een beetje dikker was. Het is geur- en alcoholvrij, waardoor het ideaal is voor de gevoelige huid. Het mooie van de reiniger is dat het absoluut elk spoor van make-up verwijdert, terwijl je huid gehydrateerd en gehydrateerd blijft – geen strakheid hier!

Als je de reiniger gebruikt als onderdeel van een routine voor het verwijderen van make-up, dan is het raadzaam dat je een tweede reiniger gebruikt als onderdeel van de dubbele reinigingsmethode. De olie lost smurrie op en wast het weg, terwijl een tweede reinigingsmiddel diep in de poriën dringt om de rest van onzuiverheden aan te pakken.

U leest: DHC Deep Cleansing Oil review: de beste olie gezichtsreiniger ooit

Ook populair: Top 10 beste scrub voor mannen om dode huidcellen te verwijderen