Diamond Painting van Action kopen? Bestel voor €9,95 online!

Wij zijn dol op Diamond Paintings. Er is absoluut niets beter dan een nieuwe Diamond Painting van Action, bol.com of andere winkels uit te pakken voor een klein prijsje, je canvas en gereedschap klaar te maken en talloze uren te besteden aan het aanbrengen van diamanten op canvas om langzaam een ​​meesterwerk van je eigen makelij te onthullen. Gelukkig staan ​​we niet alleen in onze verslaving aan deze geweldige nieuwe hobby! We delen hier 7 geheime tips die diamond painting liefhebbers absoluut zullen waarderen.

Onze favoriete bestseller

De bestverkochte Diamond Painting set op bol.com: deze Rubye® Diamond Painting 30x40cm met ruim 1300 positieve 5 sterren-beoordelingen. Prijs: €9,95

Diamond Painting Action

7 Diamond Painting tips

We hebben honderden berichten doorgenomen om de beste tips en trucs voor diamond painting te vinden. Lees onze 7 favorieten!

1. Gebruik eierdozen om je diamanten te ordenen

Heb je net een omelet gebakken en al je eieren opgebruikt? Gebruik de container om je diamanten te ordenen. Het is handig, overzichtelijk en het werkt snel en prettig.

2. Plak je diamanten naast hun symbool op het canvas

Verwijs in een oogopslag gemakkelijk naar de kleur diamanten die u nodig hebt.

3. Gebruik een stift om het nummer of symbool op elke diamanten zak te plaatsen

Als eierdozen niet jouw stijl zijn, sorteer je de diamanten gewoon in de plastic zakjes. Schrijf vervolgens het bijbehorende cijfer of symbool op de buitenkant van het zakje.

4. Gebruik een snijplank als vlak oppervlak voor je canvas

Kun je geen goed oppervlak vinden om je verf met diamanten af ​​te werken? Plak het canvas gewoon op een normale keukensnijplank. Eerst wassen ;).

5. Gebruik een applicator met meerdere diamanten om het proces te versnellen

Wees niet bang om meer dan één diamant tegelijk op te pakken. Veel diamond paining kits worden geleverd met een dubbelzijdig gereedschap waarmee je één diamant per keer of een bos kunt oppakken.

6. Maak je canvas plat door erop te slapen. Letterlijk.

Leg je painting tussen twee stukken karton. Vervolgens plaats je het onder je matras en slaap je er een nachtje op. Werkt prima en alle diamanten zijn volledig vastgehecht.

7. Stop statisch vastklampen met droogvellen

Is het niet vervelend als je diamanten aan alles blijven plakken, behalve aan het canvas? We raden aan om een ​​droogvel in stukken te snijden en kleine stukjes ervan te plaatsen in alles waar je de edelstenen in opbergt. Game changer!

Diamond Painting Action
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

U leest: Diamond Painting van Action kopen? Bestel voor €9,95 online!

Ook populair: 11x het beste escape room spel voor thuis om in 2022 te kopen