Dikke panty die doorzichtig lijkt: bestel de TikTok Fleece panty!

dikke-panty-die-doorzichtig-lijkt

Ligt het aan mij, of gaat de wens om zich flirty en vrouwelijk te kleden het raam uit als het echt winter begint te worden? Natuurlijk, ik hou er net zo van om een sweaterjurk en laarzen te rocken als de volgende trendsetter, maar als het zooo koud is dat het begint te vriezen blijven de jurkjes en rokjes in de kast liggen. Dus, vaker wel dan niet, blijf ik bij dezelfde combinatie van spijkerbroek en trui. (Comfy? Ja. Ideaal voor chiquere winterevenementen? Niet echt.) Laat het echter aan TikTok over om de perfecte oplossing te vinden: met fleece gevoerde panty, je kent ze wel, die dikke panty die doorzichtig lijkt!

Bij bol.com kan je fleece panty’s in diverse maten en huidskleuren bestellen

Dikke panty die doorzichtig lijkt

De dikke panty die doorzichtig lijkt

Als je dit essentiële item voor koud weer nog niet op je feed hebt gezien, laat me het dan uitleggen. Op het eerste gezicht lijken ze op elke andere panty, met een ondoorzichtige afwerking en enkele huidtinten. Wat ze echter extra speciaal maakt, is dat deze legging is gevoerd met een superzachte fleece (!) die je echt warm houdt (!! ) deze winter. Een rillingvrije manier om een chique jurk of rok te rocken? Eh, ja alsjeblieft. Tenzij je een met fleece gevoerde broek hebt, is deze panty misschien warmer dan je favoriete spijkerbroek.

Natuurlijk is er veel meer aan deze panty dan alleen de fleece voering. De elastische tailleband zorgt voor een tweede huidachtige pasvorm, en ze zijn er ook in twee silhouetten: voet en stijgbeugel, dus je zult zeker een paar vinden dat zowel comfortabel als behaaglijk is. Om nog maar te zwijgen, je kunt er een kopen voor ongeveer €25. En als je bedenkt hoeveel je deze panty deze winter gaat gebruiken, is dat een goed idee.

De binnenkant van de fleece panty is gemaakt van zacht en warm fleece in een beige kleur. De buitenkant is doorschijnend zwart. Zo lijkt het net of je een huidskleur panty draagt

Dikke panty die doorzichtig lijkt

U leest: Dikke panty die doorzichtig lijkt: bestel de TikTok Fleece panty!

Ook populair: 9x oorbellen voor gevoelige oren die comfortabel én mooi zijn