Dior Capture Youth Age Delay Advanced Crème review

Het is ongelooflijk hoe huidverzorgingsprioriteiten veranderen wanneer je de tekenen van veroudering begint op te merken. Om mijn aandacht te trekken moest een product sleutelwoorden hebben zoals matterende en heldere huid. Nu zoek ik naar verpakkingen met termen als verouderen, gloeien, stralend of zoals deze: Capture Youth. Verkocht! Lees hier mijn Dior Capture Youth Age Delay Advanced Crème review. Een pot van 50ml kan je voor €80,48 online bestellen bij Bol.com. Een flink prijskaartje, maar hey, als het écht goed werkt…?

Wat belooft Dior Capture Youth Age Delay Advanced Crème?

Geconcentreerd in iris-extract, versterkt deze crème de antioxiderende kracht van de huid om zichtbare tekenen van veroudering te trotseren. Een plantaardig gaas van natuurlijke oorsprong helpt onmiddellijk om het huidoppervlak glad te maken, opnieuw te structureren en te versterken. Deze crème bestaat uit 88% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een ultrafijne textuur die zacht is voor alle huidtypes.

Dior Capture Youth Age Delay Advanced Crème review

Mijn eerste indruk:

Zoals bij de meeste Dior-producten is het altijd positief, de verpakking is mooi en ziet er precies zo uit als een luxe product. De verpakking is een lichtroze pot en wordt geleverd met een klein lepeltje als een spatel om product besmetting te voorkomen. Het product is niet geurvrij, maar de geur is erg licht en valt na enkele minuten niet meer op. De textuur is romig en ik moest het een paar seconden masseren om het volledig te laten absorberen. Mijn huid zag er bedauwd en strakker uit na 10 minuten aanbrengen.

Na 30 minuten toen ik me klaarmaakte om mijn make-up aan te brengen, merkte ik dat mijn huid te vet leek. Ik ging verder met mijn make-up zoals gewoonlijk, na slechts twee uur was mijn make-up een puinhoop! Dus eerste indruk niet zo goed.

Mijn eindoordeel:

Ik gebruik Dior Capture Youth nu zeven weken, en het is niet dat ik het verschrikkelijk vind maar fantastisch vind ik het ook niet. Zou ik het terug kopen? Waarschijnlijk niet. Zou ik het aanbevelen? Ja, maar alleen voor mensen met een droge huid, want die zouden bij deze crème weleens heel goed baat kunnen hebben onder make-up. Mensen met een droge huid kunnen deze Dior Capture Youth Age Delay Advanced Crème review positief opnemen want de crème op zich is heerlijk in gebruik.

Het product zelf is geweldig en levert de meeste claims op het uiterlijk van de huid, maar als je kijkt naar het prijskaartje en dat de textuur het alleen beter maakt voor gebruik ‘s nachts, dan is dat aan de hoge kant. Er zijn gewoon betere opties op de markt en tegen zelfs de helft van het prijskaartje, zoals de Avene Hydrance Aqua Gel. Als ik enthousiast ga zijn over een gezichtscrème van rond de 80 euro, moet het gewoon spectaculair zijn!