Dior Forever Skin Glow Foundation review

Dior Forever Skin Glow Foundation review

Ik kon niet wachten om de gloednieuwe Dior Forever Skin Glow-foundation uit te proberen. Ik beoordeelde Forever al eerder, maar een glowy-versie? Ja graag! Om eerlijk te zijn, zou het verstandig zijn geweest om de nieuwe fluwelen matte versie van Forever foundation te proberen en deze te vergelijken met het origineel, maar omdat ik mezelf was, kon ik de aantrekkingskracht van de nieuwe Dior Forever Skin Glow gewoon niet weerstaan. Ik bedoel, als ik mijn naam zou veranderen zou ik graag het woord glow toevoegen als ik kon. Deze nieuwe glowy-formule is gemaakt voor mensen met een droge huid, een gecombineerde huid en voor mensen die op zoek zijn naar een stralende finish. In deze Dior Forever Skin Glow Foundation review vertel ik je of de formule dit waarmaakt. Je kan alle tinten tussen de €48 en €55 euro op bol.com bestellen.

Wat belooft de Dior Forever Skin Glow Foundation?

 • Maakt gebruik van Dior’s iconische, langhoudende Forever foundationformule met een stralende finish
 • Helpt de teint er onberispelijk en egaal uit te zien
 • Werkt om de poriën te verkleinen
 • Bevat huidverzorgingsingrediënten die in de loop van de tijd werken
 • Hydratatiebooster met viooltje-extract helpt de huid te beschermen tegen uitdroging
 • Beschermend rozenbottelextract helpt de kwaliteit van de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en het uiterlijk van poriën te verminderen
 • Bied een gemiddelde tot volledige dekking die beweert 24 uur onberispelijk te blijven
 • De huid ziet er voller en strakker uit
 • Geeft een natuurlijk levendige, glansvrije gloed
 • Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder UVA- en UVB-stralen
 • SPF 35 breed spectrum zonnebrandcrème

Wat vind ik van de Dior Forever Skin Glow Foundation?

De Dior Forever Skin Glow Foundation heeft een prachtige romige textuur waar ik absoluut dol op ben. Het smelt prachtig in de huid. Hoe ziet het eruit op de huid? Het snelle antwoord is: prachtig! Het is zeer perfectionerend – geweldig voor poriën, geweldig voor roodheid, geweldig voor pigmentatie, en het laat een mooie natuurlijke glans achter. Het is niet zo gloeiend dat het te vettig wordt. Sterker nog, ik heb niet eens het gevoel dat ik het echt moet poederen, omdat het nog steeds een soort zachte, licht matte versmelting heeft met de huid die zichzelf op zijn plaats lijkt te zetten. Dus de glansvrije gloedbeschrijving is perfect.


Het zorgt ervoor dat mijn huid er mooi, glad en gehydrateerd uitziet, en ik voel het op mijn huid. Het is dus niet gewichtloos zoals de nieuwe Hourglass Vanish Liquid, maar ik geef er de voorkeur aan omdat de Hourglass te mat voor me is. Ik weet ook niet zeker of ik de juiste kleurovereenkomst heb, omdat 2N er in het begin heel goed uitzag en kort na het aanbrengen een beetje donkerder werd. Ik hou van iets dat lichter en helderder is, dus misschien heb ik een andere tint nodig. Het werkt echter als ik niet gek word van de bronzer.

Dior Forever Skin Glow Foundation review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn eindoordeel: ik hou van deze Dior formule!

Met een naam als Dior Forever Skin Glow, had ik eigenlijk verwacht dat het een beetje glimmender zou zijn bij het aanbrengen. Het wordt echter een beetje glimmender naarmate je het draagt, wat me gelukkiger maakt. Het draagt ​​goed. Er is een redelijke hoeveelheid glans als je het niet poedert, maar dat vind ik prima, want ik hou niet altijd van het gevoel van poeder op mijn huid. Het heeft waarschijnlijk wel poeder nodig als je hem matter wilt dragen. Al met al vind ik de foundation prachtig staan, de huid oogt gezond en egaal en hij draagt heerlijk licht. Ik ben heel nieuwsgierig om de nieuwe matte versie van Forever uit te proberen en te zien hoe ik daarmee verder ga in vergelijking met het origineel. Ja, mijn Dior Forever Skin Glow Foundation review geeft dit product 5 sterren!

Ook populair: Top 10 beste serum met vitamine C voor een heldere, egale huid