Dior Joy Intense review: de heerlijkste musk bloemengeur

dior joy intense review

Hallo, geurliefhebbers, ik ben weer terug met een nieuwe recensie en deze keer onthul ik het tweede parfum dat ik met nieuwjaar mee naar Italië nam.​ Het eerste parfum dat met me mee reisde was Mon GUERLAIN Bloom of Rose die ik vorige week heb besproken. Als je het nog niet hebt gelezen, raad ik je aan het te doen. In vergelijking met de vorige reviews is het thema nog steeds hetzelfde, maar meer roze dan bloemig. De eerdere reviews waren erg bloemig, roze en fris, maar deze recensie is intenser en sterker. Het tweede parfum dat met me mee reisde was: Joy Eau De Parfum Intense van DIOR. In deze Dior Joy Intense review vertel ik je meer over deze heerlijkste bloemengeur.

Ik moet toegeven dat ik erg onder de indruk ben van deze release, want ik HAAT Joy Eau De Parfum. Net als Mon Guerlain was het een kerstcadeau. Ik was erg opgewonden om deze nieuwe release te proberen, want als je me kent, en als je mijn recensies leest, begin je je te realiseren dat ik absoluut een intense parfumliefhebber ben. Ik hou van sterke geuren, met dominante tonen. Laten we verder gaan met het sap!

Eerste indruk van Dior Joy Intense eau de parfum

De fles. Het is een strak, heel romantisch ontwerp. Laten we het hebben over de details van de fles: de lijnen reflecteren er licht doorheen, het is helder, het glas ziet eruit als een edelsteen en dat vind ik super schattig, vooral met de roze kleur. Als we de fles omdraaien, zien we een reminder van het kompas. De reden waarom ik geobsedeerd ben door deze fles is de magnetische dop, die het heel gemakkelijk maakt om te openen en te sluiten als je laat wakker wordt en erg laat op het werk bent.

Dior Joy Intense review

Hoe ruikt Joy Intense van Dior?

Laten we eens een duik nemen in de geurnoten! De tonen van dit parfum zijn:

  • Topnoten zijn: Citrus – Neroli
  • Hartnoten zijn: Centifolia roos – Jasmine Grandiflorum
  • Basisnoten zijn: Vanille – Sandelhout – Patchouli – Muskus

Dit parfum is heel verrassend als we de tonen zien waarvan we zeggen dat het een citrusgeur in de top is. Met de musk zal het intens zijn maar niet te veel, maar toen had ik de eerste spray op en daaaaamn, daar is de musk! Het is onmogelijk om het niet op te merken, maar DAN vervaagt het en blijven we bij de mooiste sterke maar toch niet storende bloemengeur. We ruiken zeker de roos en jasmijn, en natuurlijk is de vanille hetgeen wat deze geur zal laten duren. Ik vermijd over het algemeen muskusachtige tonen die niet bij mij passen, omdat ze me hoofdpijn bezorgen, maar deze geur combineert deze sterke noot die vervaagt tot een zachtere, zoetere noot die helemaal niet naar het hoofd stijgt.

Mijn Dior Joy Intense review geeft deze parfum 5 sterren

Hoe graag ik ook van sterke geuren hou, ik haat muskusachtige, maar ik moet toegeven dat dit een van de sterkste maar toch zachtste is die ik ooit heb geprobeerd. Hij is aanvankelijk sterk, na enkele ogenblikken zeer bloemig. Het is een geur voor het hele seizoen, en ook voor overdag en ‘s nachts. Als je de originele geur haatte en je houdt van sterke parfums, dan is deze wellicht wat voor jou. Gaat het een hele dag mee? Het antwoord is nee: 4+ uur op de huid en 6+ uur op de kleding. Ik raad het TOTAAL aan, ik bedoel, waarom zou ik het niet doen? Als je gewoonlijk van dezelfde geuren houdt als ik, aarzel dan niet om het te testen en de evolutie ervan gedurende de dag of de avond te zien, je zult niet teleurgesteld zijn. Ja, mijn Dior Joy Intense review geeft deze heerlijkste bloemenparfum 5 dikke sterren.

Ook populair: 9x de beste magnetische wimpers volgens beauty experts

Dit vind je misschien ook leuk: