Dior Lip Maximizer review: de nr.1 in hydratatie en verkoeling

Dior Lip Maximizer was geen liefde op het eerste gezicht. Het kostte me zelfs bijna een jaar om het te waarderen. Als een lange tijd lijder van gevoelige lippen, was ik op mijn hoede voor het tintelende gevoel dat de lippen deed voelen. Dat verklaart waarom ik het in de la bewaarde en het er pas onlangs uithaalde om het nog een keer te proberen. Deze keer kon ik me aan de routine houden omdat het verkoelende gevoel echt geweldig aanvoelde als ik het in de zomer gebruikte. Bij dagelijks gebruik begon ik te beseffen hoe effectief Dior Lip Maximizer was in het hydrateren van de lippen, en hoe consistent gebruik geen irritatie van mijn gevoelige lippen veroorzaakte. In deze Dior Lip Maximizer review deel ik de rest van mijn ervaringen met dit populaire lipproduct van Dior.

Je kan Dior Lip Maximizer online bestellen bij bol.com

Dior Lip Maximizer review

Wat Dior Lip Maximizer biedt: kenmerken en voordelen

Dior Lip Maximizer wordt aangeprezen als een must-have voor make-upartiesten, omdat er wordt gezegd dat het de lippen onmiddellijk voller maakt en ze er glad en gehydrateerd uit laat zien. Deze lipvuller bevat hyaluronzuur en beweert ook de volgende drie belangrijke voordelen te hebben:

  • Zorg voor 24 uur hydratatie
  • Verhoog het volume met 29%
  • Verhoog de gladheid met 86% na 4 weken

Van deze voordelen was de enige waar ik niet echt veel om gaf voordeel nr. 2. Het is niet dat ik met volle lippen werd geboren, maar ik ben ook niet per se op zoek naar een product wat ze voller maken. Als dat het geval is, waarom heb ik dan Dior Lip Maximizer gekocht – een product dat duidelijk verkoopt vanwege zijn vermogen om lippen voller te maken? Nou, dat deed ik niet. Het was een verjaardagscadeau van mijn schoonzus en ik was verheugd een Dior-lipgloss in kleur 001 (roze) te ontvangen. Ik bedoel, wie zou er niet blij zijn om een ​​Dior-product te bezitten, toch?

Laten we nu eens kijken in deze Dior Lip Maximizer review hoe Dior Lip Maximizer het deed op basis van mijn ervaring en of het in staat was om aan alle drie de voordelen te voldoen zoals geadverteerd.

Wat is er zo geweldig aan Dior Lip Maximizer?

1. Het voedt de lippen

Wat ik het leukst vind aan Dior Lip Maximizer, is het vermogen om de lippen goed te hydrateren. Naast het vormen van een barrière om vochtverlies te voorkomen, dacht ik dat het tegelijkertijd de lippen kon voeden! Na consequent gebruik rolden lagen dode huid gemakkelijk van mijn lippen om een ​​gladdere en schrale huid te onthullen. De woorden – “Collagen Activ” – gedrukt op de acrylbuis, brachten me ertoe om de ingrediënten van dichterbij te bekijken. Toen merkte ik een aantal goede ingrediënten op, zoals butyleenglycol, hyaluronzuur, vitamine E en atelocollageen. Ah! Geen wonder dat ik dacht dat deze lipgloss voedzaam was.

2. Hydratatie dat uren aanhoudt

Ik had niet verwacht dat een glanzend product lang uithoudingsvermogen zou hebben. Maar Dior Lip Maximizer bewees dat ik ongelijk had! Elke toepassing kan wel een halve dag duren, zelfs met een slokje drinken. Verwacht echter niet dat de glans zo lang aanhoud

3. Verkoelt je tijdens de zomer

Zoals ik eerder heb gedeeld, produceert Dior Lip Maximizer een muntachtig gevoel, vergelijkbaar met hoe je lippen zouden voelen als je je tanden poetst. Hoewel ik aanvankelijk ongerust was vanwege mijn gevoelige lippen, voelde het verkoelende gevoel zo geschikt bij gebruik tijdens de hete zomermaanden.

Dior Lip Maximizer review

4. Voelt comfortabel aan, geen plakkerigheid

Niet alle lipgloss voelt prettig aan op de lippen. Ik herinner me er een die ik jaren geleden van Dongdaemum Market kocht en die zo plakkerig aanvoelde dat ik hem maar één keer had gebruikt. Dior Lip Maximizer – vergelijkbaar met de meeste lipgloss van gevestigde merken – voelt comfortabel aan op de lippen. Als je gewend bent om lipgloss te dragen, zou het geen probleem moeten zijn om te wennen aan de gladde en niet-plakkerige Dior.

5. Goed ontworpen applicator

Ik prijs Dior graag voor het functionele ontwerp dat het aanbrengen zo gemakkelijk maakt. Als je de applicator uit de tube trekt, wordt de juiste hoeveelheid product op het schuim afgezet. Niet meer niet minder! U hoeft zich geen zorgen te maken over het vegen van de applicator tegen de binnenkant van de opening om overtollige glans te verwijderen. Het is ook heel gemakkelijk om de glans onderweg aan te brengen, zonder spiegel. Het beste van alles is dat de elegant ogende buis die eruitzag als glas, eigenlijk is gemaakt van acryl, waardoor hij licht van gewicht is. Ik ben altijd een liefhebber van lichte spullen, want alle kleine dingen in onze tas kunnen qua gewicht oplopen.

6. Ruikt naar een zoete taktatie

Zin in een lipgloss die ruikt naar zoetigheid? Ik wist niet dat ik een zoete geur zou waarderen, vooral als we het hebben over dingen die op de huid worden aangebracht. Maar ik deed het. Ik hou van de zachte en romige geur die me deed denken aan White Rabbit Candy. Sommigen zeiden dat het naar vanille-munt ruikt. Daar kan ik me zeker ook in vinden.

Wat is er niet leuk aan Dior Lip Maximizer?

1. Tintelend gevoel

Zoals bij de meeste lip-plumping producten, kun je na het aanbrengen van Dior Lip Maximizer een tintelend gevoel verwachten. Net als bij een tandpasta, zou ik het gevoel niet categoriseren als ergens in de buurt van dat van pijn. Maar voor degenen die eerder last hebben gehad of lijden aan gevoelige lippen, kan dit gevoel ongewenste herinneringen of angst oproepen voor gezwollen en korstige lippen.

2. Roze #001 is niet echt roze op de lippen

Op mijn lichte huidskleur voegde de roze tint (001) geen opvallende kleur toe aan mijn lippen. Ik had niet het gevoel dat ik make-up op had. Als zodanig droeg ik dit meestal thuis, wat nogal extravagantie leek, aangezien het geen goedkope lipgloss is. Om het product veelzijdiger te maken, dacht ik eraan om het over lippenstift te dragen. Maar ik vroeg me af of dit zou betekenen dat ik het voedende voordeel mis zou lopen, omdat de glans dan niet direct in contact zou komen met de lippen, toch?

Het goede ding is dat je je geen zorgen hoeft te maken als je erover denkt er een te kopen, want deze lipmaximizer komt in diepere tinten. Hier is het volledige kleurengamma dat beschikbaar is, met dank aan Dior.com. Persoonlijk voel ik me aangetrokken tot Holo Pink en Raspberry. Rosewood lijkt ook vleiend. Waar hou je van?

Dior Lip Maximizer review

3. Volumegevend effect niet duidelijk

De meeste mensen die Dior Lip Maximizer hebben gekocht, zouden voor de lipvolume-functie moeten gaan. Welnu, Dior verklaarde wel openlijk dat het lipvolume met 29% zou toenemen. Helaas merkte ik geen significante opvulling van de lippen. Om eerlijk te zijn, Dior Lip Gloss voegt wel glans toe aan de lippen, maar het “volumiserende” effect verschilt niet veel van andere lipglosses die ik heb gebruikt. Ik denk zelfs dat mijn Clinique Superbalm Moisturizing Gloss meer glans heeft toegevoegd.

Hoewel ik geen volume-effect kon zien als ik naar mezelf door de spiegel keek, lijkt de een lichte opbolling van de onderlip te zien te zijn. Ik denk echter niet dat de “groei” in de buurt komt van de 29% zoals geadverteerd.

4. Prijs is niet goedkoop

Dior Lip Maximizer kost tussen de €28 en €59. Dat is nogal een prijs, zelfs in vergelijking met andere merken voor schoonheidssalons, aangezien ze normaal rond de €30 zweefden. Ik moet echter zeggen dat Dior Lip Maximizer wordt geleverd in een eleganter uitziende tube. Sommige mensen zouden meer betalen om zich soms goed te voelen, waaronder ik.

Aanbeveling: wie zou Dior Lip Maximizer moeten kopen?

U zult genieten van Dior Lip Maximizer als u op zoek bent naar een voedende lipgloss die de lippen urenlang hydrateert en tegelijkertijd verkoelt. Ik zal zeggen dat deze lipgloss zeer geschikt is om in de zomer te gebruiken. Zorg ervoor dat je een diepere tint kiest als je meer kleuren op je gezicht wilt. Maar als u op zoek bent naar een product om uw lippen aanzienlijk voller te maken, moet u wellicht aan uw verwachtingen voldoen. Lipfiller kan voor dat doel een snellere en effectievere optie zijn. Maar voor de zomer is dit mijn absolute nummer-1 lipgloss to go.

Dior Lip Maximizer review | BEOORDELING: 4/5

U leest: Dior Lip Maximizer review: de nr.1 in hydratatie en verkoeling

Ook populair: 11x de beste lippenstift voor droge lippen die hydraterend werkt