Dior Lipstick aanbieding: nu tijdelijk met 50% korting!

dior lipstick aanbieding

“Ze is gewoon een duivelse vrouw met kwaad in haar hoofd …!” Dior Addict Lacquer Stick in Poisonous is mijn nieuwe favoriete herfstlipstick. Ik herinner me dat Pearl Jam een ​​en al woede was. Ik herinner me dat een plaid een fashion statement was. Ik herinner me een soort evenement dat we op school hadden en mijn vriend die op het podium stapte om Jeremy te zingen en overweldigd werd door haar optreden. Ik had geen idee dat ze zo kon zingen. En nog belangrijker, ik herinner me dat bruine lippenstift een belangrijk nietje was in de make-upgarderobe van iedereen. Maar die tijden zijn veranderd! Bij bol.com shopte ik mijn Dior lipstick in de aanbieding met 50% korting! Neem daarom zeker een kijkje voor de Dior aanbiedingen.

Dior Lipstick aanbieding

Dior Addict lipstick review in Poisonous

Dior Dior Addict Lacquer Stick in Poisonous wordt beschreven als een melkchocolade, maar voor mij is het dat niet. Ik doe eerlijk gezegd niet echt goed bruin! Als het melkchocoladebruin was, zou ik het waarschijnlijk haten. Het ziet eruit als een mooie melkachtige chocola in het vat, maar het is meer van toepassing op een karamelchocolade op mijn lippen! Een beetje alsof je je favoriete reep melkchocolade nam en het in een rijke karamel doopte! Het ziet er prachtig uit op de lippen en is heel erg draagbaar. De schaduw is geweldig voor herfstlooks en alleen in het algemeen, maar de formule is ook fantastisch!

Dior Addict Lacquer is prachtig gestructureerd en een verfrissende verandering ten opzichte van alle eindeloze lipstick varianten! De textuur is zacht en glijdt gemakkelijk over de lippen, wat een licht hydraterend gevoel en een mooie glanzende finish achterlaat. Het draagt ​​vier uur goed en voelt licht hydraterend aan en de glans houdt een hele tijd aan! Het heeft een subtiele geur en smaak waar ik niet helemaal met mijn vinger op kan wijzen! Soort vanille denk ik! Ik vond het niet erg, maar gevoelige gebruikers vinden het misschien niet leuk.

Dit is een prachtige tint en formule die de moeite waard is om op te pikken als je op zoek bent naar een nieuwe herfstlipkleur! Dior Addict Lacquer Stick in Poisonous is nu verkrijgbaar! Kijk bij bol.com voor een lopende Dior lipstick aanbieding, want dit kan een hoop geld schelen. Zoals ik al zei bestelde ik de mijne met 50% korting.

Ook populair: Lip masker voor de nacht: Laneige Choco Mint Mask!