Dit is de beste concealer die niet in de lijntjes gaat zitten

concealer die niet in de lijntjes gaat zitten

Pamela Anderson draagt niet zoveel make-up als vroeger, zei ze in een recent interview op Dax Shepard’s Armchair Expert-podcast. Maar als ze dat doet, reikt ze naar wat velen de belangrijkste stap vinden: concealer. En haar concealer naar keuze is ILIA Beauty Face True Skin Serum Concealer, een superhydraterende formule die zowel huidverzorging als make-up in één is. Bovendien is dit de beste concealer die niet in de lijntjes gaat zitten.

Ze deelde de keuze in een recente ‘In the Bag’-video met de Britse Vogue. Nadat ze de inhoud van haar Stella McCartney-crossbody had gedumpt, was dit het eerste item dat ze pakte om over te praten. ‘Het eerste object is concealer, Ilia,’ zei ze terwijl ze het omhoog hield. “Het is goed.” Inderdaad. De concealer is in diverse tinten voor €49,38 bij bol.com verkrijgbaar.

concealer die niet in de lijntjes gaat zitten

Dé concealer die niet in de lijntjes gaat zitten

Het is zelfs zo goed dat andere beroemdheden zoals Kate Hudson en Miranda Kerr het ook gebruiken en ervan houden. In tegenstelling tot sommige zware, kalkachtige concealers die de onderhuid er droog en cakeachtig uit laten zien, is Ilia’s serumconcealer ultralicht en voelt hij nauwelijks aan, maar biedt toch een aanzienlijke dekking waardoor de oogcontour er gelift en gehydrateerd uitziet, zelfs na een lange nacht. Bovendien gaat de concealer niet in lijntjes ziiten, iets waar veel mensen zich aan storen.

Doordrenkt met vitamine C en extract van albizia julibrissin-schors, werkt de make-up als huidverzorging terwijl je hem draagt, door de teint te doordrenken met antioxidanten die de huid na verloop van tijd helpen opfleuren. Aloëbladsap en glycerine houden het gebied mollig en gehydrateerd, zelfs bij koud, droog weer.

Daarom zijn shoppers er net zo dol op als Anderson en haar beroemdheden. “Is niet gekreukt, vervaagt de fijne lijntjes, comfortabel en gaat lang mee”, schreef een recensent van Sephora. “Ik ben bijna 40 met een droge, gevoelige huid. Deze concealer hydrateert en ziet er natuurlijk uit onder mijn ogen, ‘voegde een ander toe. “Ik vind het geweldig dat het superlicht maar bouwbaar is”, schreef iemand anders.

Anderson is over het algemeen een grote fan van Ilia-producten. “Ik hou van Ilja. Ilia is echt goed, ‘zei ze in de video terwijl ze de DayLite Highlighter Powder omhoog hield. “Ik zou dit in de jaren ’90 niet geweten hebben, maar dit is goed.”

U leest: Dit is de beste concealer die niet in de lijntjes gaat zitten

Ook populair: Dit wimperserum op waterbasis is de beste die ik ooit getest heb!