Dit is de beste lippenstift die niet afgeeft van Kruidvat!

Lippenstift die niet afgeeft Kruidvat

Bij het uitproberen van een nieuwe lipstick heb ik er een hekel aan als een mooie lipstick volledig verdwijnt zodra je een hap neemt, begint te zweten of een slokje water neemt. Dat veranderde allemaal toen ik Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick probeerde. Ik heb het bijna twee jaar achter elkaar gedragen en ik vin dhet de beste lippenstift die niet afgeeft van Kruidvat. Ik heb hem verschillende keren opnieuw gekocht, en het beste deel – ze kosten slechts €14,99 en zijn bij bol.com in ontzettend veel tinten verkrijgbaar.

Geen uitgedroogde lippen

Ik probeerde het voor het eerst uit toen ik in 2019 met mijn moeder aan het winkelen was in New York en we de winkel van Christian Siriano binnenliepen. Het was National Lipstick Day en Maybelline was in de winkel om mensen make-overs te geven met de Maybelline SuperStay-lippenstift. Daarna kochten mijn moeder en ik allebei meerdere tinten lippenstift omdat we er zo dol op waren.

Behalve dat het extreem lang meegaat, is het super hoog gepigmenteerd en laat het mijn lippen niet helemaal droog en gebarsten achter zoals andere matte lipsticks die ik in het verleden heb geprobeerd. Oh, heb ik al gezegd dat het in 35 tinten komt?! Of je nu op zoek bent naar de perfecte rode tint of een leuke gewaagde lip, er zijn zoveel opties voor jou.

Een tint voor elke huidskleur

Ik heb ongeveer 10 tinten uitgeprobeerd en mijn absolute favoriet is Ruler. Het is een mooie donkere roze kleur die volgens mij goed bij mijn huidskleur past. Het ziet er ook fantastisch uit met vrijwel elke outfit. Ik ben er zo dol op, ik heb er drie lippenstiften van: één thuis, één in mijn tas en één in de auto – natuurlijk voor noodgevallen.

U leest: Dit is de beste lippenstift die niet afgeeft van Kruidvat!

Ook populair: Top 7 beste kissproof lippenstift die de hele dag blijft zitten