Dit is de beste liquid blush van Kruidvat die ik ooit heb geprobeerd

liquid blush kruidvat

Je hoeft me niet goed te kennen om te weten dat ik een minimalistische benadering van make-up hanteer. Dit wil echter niet zeggen dat ik helemaal niet van make-up houd. Sterker nog, ik ben dol op make-up. Ik wil gewoon dat mijn gezicht eruitziet als mijn gezicht, alleen frisser en levendiger. Ik hou van formules die versmelten met de huid om een ​​natuurlijke finish te creëren en het duurt minder dan een minuut om op te smeren en uit te blenden met mijn vingers. In dit artikel kijken we naar de fijnste liquid blush van Kruidvat en bol.com die ik ooit heb geprobeerd: de Joya Beauty® vloeibare Blush.

Als gevolg van mijn specifieke make-upvereisten, neig ik naar producten die een paar dingen tegelijk doen. Ik hou bijvoorbeeld van blushers die op mijn oogleden kunnen worden geklopt; lippenstiften met een voedende, zwoele textuur; en concealers die zo romig zijn dat ik helemaal kan afzien van foundation. En hoewel al deze producten een plaats in mijn routine hebben, is het enige product waar ik nooit zonder zou kunnen, een romige liquid blush. De manier waarop een liquid blush de kracht heeft om je hele gezicht in een kwestie van seconden op te fleuren en een bedauwde, gezond ogende gloed te geven, is totaal ongeëvenaard. En er is één vloeibare blos in het bijzonder die me volledig heeft weggeblazen.

Bestel de beste blush die ken, de Joya Beauty® vloeibare Blush online bij bol.com

liquid blush kruidvat

Over de Joya Beauty® vloeibare Blush

Er zijn maar weinig nieuwe lanceringen van Joya Beauty® die me niet wegblazen – ik zweer bij de haarolie van het merk om droog/beschadigd haar te repareren en weer te laten stralen.. Dus toen ik hoorde dat het merk een vloeibare blush-formule lanceerde, wist ik dat ik een van de eersten moest zijn om het te proberen.

Ik zag het product een paar maanden geleden voor het eerst in actie, tijdens een beauty beurs waar celebrity-make-upartiest Naoko Scintu het gebruikte om een ​​van de meest glasachtige gloed te creëren die ik ooit heb gezien. Sindsdien is er amper een dag voorbij gegaan dat ik het niet op mijn wangen heb gehad.

blush van Kruidvat

Mijn favoriet liquid blush van Kruidvat

Verkrijgbaar in nier tinten roze, de blush is geformuleerd om de huid te hydrateren en een natuurlijk stralende uitstraling te geven, waardoor het het ultieme product is om op de wangen te tikken wanneer je kunt niet de moeite nemen om veel anders toe te passen. Bovendien helpt de subtiele glinsterende luminescentie de hoge punten van de wangen om het licht te vangen voor een versterkte gloed.

Sinds ik het gebruik, heb ik ontdekt dat het de snelste en gemakkelijkste manier is om wat leven in mijn huid te blazen – breng het gewoon aan (de tube is heel gemakkelijk te gebruiken), tik erop met je vingers en ga naar buiten. In tegenstelling tot zoveel andere formules die er zijn, is de afwerking niet plakkerig, is de glans niet dik en is de kleuruitbetaling transparant genoeg om het blenden een fluitje van een cent te maken, maar gepigmenteerd genoeg om het gevoel te hebben dat je echt iets doet.

De finish van deze blush is zelfs zo mooi dat zelfs mijn vriend (die een paar jaar geleden niet eens in de gaten had dat mijn haar twintig centimeter was afgeknipt) heeft gevraagd wat ik anders aan mijn huid heb gedaan . “Het ziet er gewoon gezonder uit,” zei hij. In mijn boek maakt dat dit product een wonder. Dus als je, net als ik, wilt dat je make-up hard werkt zonder eruit te zien alsof het hard werkt, kan deze handige pen precies zijn wat je zoekt.

U leest: Dit is de beste liquid blush van Kruidvat die ik ooit heb geprobeerd

Ook populair: Top 10 beste lipgloss die niet plakt aan je lippen, gezicht en haar

Dit vind je misschien ook leuk: