Dit is het beste serum voor het gezicht volgens dermatologen

beste serum voor gezicht

Het juiste gezichtsserum kan een wereld van verschil maken, vooral als het retinol bevat. Geliefd bij dermatologen, schoonheidsspecialisten en talloze liefhebbers van huidverzorging, retinol is het ingrediënt dat ervoor zorgt dat uw huid helderder en helderder wakker wordt, met fijne lijntjes en diepe rimpels opgevuld en glad. Als – en dit is een beladen ‘als’ – het merk aansluit bij de vochtbalans. Als ze dat niet doen (of als u pure retinol van de dermatoloog gebruikt), kan retinol uw huid ellendig maken met schilfers, droogheid en irritatie. Een zware vochtinbrengende crème kan je gezicht beschermen tegen het ergste terwijl je huid acclimatiseert, maar in een slimme oplossing combineert L’Oréal’s Revitalift Derm Intensives Night Serum zowel retinol als hydratatie voor ongeëvenaarde resultaten.

Het drogisterij-serum gebruikt hyaluronzuur, vitamine E en glycerine om je huid te beschermen terwijl retinol op zijn krachtigst wordt geserveerd, en de geur-, siliconen- en parabenenvrije formule houdt de behandeling levensvatbaar, zelfs voor de gevoelige huid. Op Amazon noemen shoppers het serum hun ‘anti-verouderingswapen’, de krachtige vloeistof die donkere vlekken zo verheldert dat ze volledig verdwijnen.

beste serum gezicht

Een facelift in een potje

Binnen een week schrijft een klant dat ze keken hoe hun voorhoofdplooi gladstond. Het verlicht saaiheid en laat een zichtbaar stralende en soepeler huid achter, zo erg zelfs dat klanten praten over het weggooien van hun foundation – het is gewoon niet nodig. Na twee maanden zegt een andere klant dat ze een “drastisch” verschil hebben gezien in hun donkere kringen en verzakking onder de ogen, en de bijgevoegde foto’s illustreren hun enorme resultaten. Door de torenhoge beoordelingen en positieve reviews op Amazon staat dit product aangeschreven als het beste serum voor het gezicht op de markt.

Meerdere mensen voegen eraan toe dat ze complimenten beginnen te krijgen over hoe jong ze eruit zien van familie en vrienden, waarbij een klant het “een facelift in een pot” noemt. Voor de prijs zegt een andere persoon dat ze “verbaasd” waren over de vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en nadat ze geld hadden uitgegeven aan tonnen andere producten, is dit de enige waarmee ze een verschil zien. Een laatste persoon noemt het ‘tijd in een fles’, terwijl hij schrijft dat de fronslijnen die sinds hun veertigste verjaardag begonnen te groeien, in drie dagen tijd werden overgebracht naar L’Oréals ‘fontein van de jeugd’.

Er zijn maar een paar druppels nodig om diepe rimpels “drastisch” te verbeteren, dus de fles is een langdurige aankoop – en meer dan 2.000 vijfsterren Amazon-beoordelingen geven aan dat het €22,35 goed besteed is.

Ook populair: De beste Clinique producten die ik bezit zijn gemaakt voor mannen!