Dit one-shoulder badpak is al jaren mijn grote favoriet!

One shoulder badpak

Toen ik in 2018 voor het eerst Hilor’s one-shoulder badpak ontdekte, was ik dol op het unieke ontwerp met één schouder, de subtiele ruches en de elegante look. Jaren later is het nog steeds mijn favoriete badpak, en het is een van mijn favoriete Amazon-vondsten aller tijden. Het is het enige zwempak waar ik me zelfverzekerd en goed in voel. Nu heeft het meer dan 13.000 vijfsterrenbeoordelingen gekregen – en het is het op één na bestverkochte zwempak in het algemeen.

one-shoulder badpak

Over Hilor’s one-shoulder badpak

Het stretchy spandex-pak is verkrijgbaar in 45 kleuren en prints, waaronder klassiek zwart, pittig roze, een scala aan bloemenprints en strandpalmprints. En ze hebben allemaal die ene elegante ruche gedrapeerd langs de halslijn en schouder die leuk is zonder over-the-top te zijn.

Voor strand- en zwembadkleding neig ik naar meer bescheiden stukken, wat een deel van de reden is waarom ik dol ben op deze Amazon-vondst. De plank-bh en verwijderbare vulling bieden ondersteuning, terwijl de hogere halslijn en niet-skimpige onderkant dekking bieden waardoor ik me comfortabel voel. En de dikke riem houdt alles op zijn plaats, dus het is geweldig om te zwemmen, zelfs door ruwe golven.

En in tegenstelling tot sommige andere stijlen uit één stuk, ziet het er allesbehalve moederlijk uit en voelt het ook zo aan. Het modieuze en veelzijdige ontwerp werkt met allerlei soorten cover-ups en het is gemakkelijk om over te stappen van het strand naar een feest of diner. Ik heb het zelfs naar allerlei leuke evenementen gedragen met een luchtige rok – en niemand heeft geraden dat het een zwempak is. Vrienden en vreemden geven het altijd complimenten en vragen waar ik dit juweeltje van een zwempak heb gevonden.

Wat shoppers zeggen

Duizenden andere Amazon-shoppers zijn ook enthousiast over dit prachtige pak, dus je weet dat het goed moet zijn. Het heeft over het algemeen een bijna perfecte beoordeling gekregen en de overgrote meerderheid van de eigenaren gaf het een vijfsterrenbeoordeling voor het comfort, de kwaliteit, de pasvorm en het flatterende ontwerp. Recensenten noemen het ‘ongelooflijk flatterend’ en ‘het perfecte pak’.

“Alles wat ik kan zeggen is dat dit de eerste keer in jaren is dat ik enthousiast was over een zwempak en bereid was het met vertrouwen te dragen”, schreef een recensent. “Ik kreeg het pak vandaag letterlijk met de post en trok het aan, ging naar het zwembad en deed geen moeite met een cover-up.”

Het merk heeft een maattabel in de productlijst opgenomen, dus je zult de gids willen raadplegen voordat je bestelt. Net als ik bestelden de meeste recensenten een maat groter en bevelen dat aan voor een comfortabele pasvorm.

Voorafgaand aan deze aankoop bezocht ik warenhuizen om badpakken te vinden en betaalde ik uiteindelijk honderden dollars voor eendelige kleding. De prijs van $45 voor deze was veel aantrekkelijker, en op dit moment is hij te koop en kost $29.

Het pak dat ik drie jaar geleden kocht, is nog steeds in perfecte staat, dus ik heb geen ander nodig, maar dat weerhoudt me er waarschijnlijk niet van om in een andere kleur te investeren – gewoon voor de lol.

one-shoulder badpak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

U leest: Dit one-shoulder badpak is al jaren mijn grote favoriet!

Ook populair: 19x de beste zonnehoed voor dames die perfect zijn voor op reis