Dit wimperserum op waterbasis is de beste die ik ooit getest heb!

wimperserum op waterbasis

Als ik één make-upproduct zou moeten kiezen om de rest van mijn leven te dragen, zou het mascara zijn. Mascara is my ride or die, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat mijn onvoorwaardelijke liefde mijn wimpers na verloop van tijd niet heeft aangetast. Door het constant aanbrengen en verwijderen van mascara zijn mijn wimpers dunner, korter en met openingen ertussen als gevolg van wimperverlies. Om mijn wimpers te herstellen, wendde ik me tot het Grande Cosmetics GrandeLash Wimperserum – en OMG, dit wimperserum op waterbasis is vloeibaar goud in een fles. Een tube van 4ml kan je voor €107,95 bij bol.com bestellen. Ik weet het, cheap is het niet, maar het is de prijs o zo waard!

wimperserum op waterbasis

Over Grande Cosmetics GrandeLash Wimperserum

Nadat ik een virale TikTok-video had gezien van een meisje dat haar ongelooflijke wimpergroei liet zien door het gebruik van het product, wist ik dat ik het moest proberen. Het is een helder gekleurd serum op waterbasis doordrenkt met vitamines, peptiden en aminozuren om binnen vier tot zes weken langere en dikkere wimpers te bevorderen. Om te gebruiken, breng ik elke dag een enkele streek aan op mijn bovenste wimperlijn. (Het is net als eyeliner, behalve dat het veel gemakkelijker aan te brengen is.) Toen ik het eenmaal in handen had, begon ik het serum elke avond te gebruiken. Omdat dit wimperserum op waterbasis is, is het geschikt om te gebruiken in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf.

Mijn resultaten

Ik ben drie maanden geleden begonnen met het gebruik van de Grande Cosmetics GrandeLash en mijn wimpers zijn sindsdien drastisch veranderd. Nu zijn ze voller, zien ze er zoveel gezonder uit en zijn ze zo lang dat als ik opkijk, ik de toppen van mijn wimpers langs mijn wenkbrauwen kan voelen strijken. Hoewel ik toegeef dat het een beetje een uitspatting is, is het het zo waard. Bovendien gaat elke tube ongeveer drie maanden mee, dus dat is een redelijke tijd om je wimpers te kunnen voorzien.

wimperserum op waterbasis

Nu mijn wimpers van nature voller en volumineuzer zijn, heb ik geen behoefte meer aan mascara. In plaats daarvan heb ik mijn wimpers bloot gewoon gekruld. Wanneer ik echter mascara aanbreng (mijn huidige favoriet is de Maybelline New York Lash Sensational Sky Mascara), zien mijn wimpers er zo lang uit dat mijn familie en vrienden vragen of ze echt zijn.

Het beste wimpersum op waterbasis

Ik kan het Grande Cosmetics GrandeLash-serum ten zeerste aanbevelen aan iedereen. Dankzij zijn gebruiksvriendelijke, dierproefvrije formule op waterbasis, zijn vermogen om mijn wimpers te transformeren en mijn versterkte zelfvertrouwen, is dit de definitie van een game-changer.

U leest: Dit wimperserum op waterbasis is de beste die ik ooit getest heb!

Ook populair: Top 5 witte poeder make-up van Kruidvat die matteert en fixeert