Droge huid door de kou? Gebruik La Roche-Posay Lichaamsbalsem!

droge huid door de kou

Als er een ding is waar mijn huid moeite mee heeft, dan is het de kou. Wanneer het koude weer opsteekt, kan ik er rekening mee houden dat de droge pekken opkomen en het schilferen gaat beginnen. Dit gaat vaak gepaard met jeuk en een zeurderig gevoel. Veel producten zijn niet voldoende om te huid te voeden. Maar! Er is altijd een oplossing voor vocht in huis. Ik ben vochtkoningin! Ik heb altijd de beste en meest geweldige producten om uitdroging tegen te gaan. Als je met een droge huid leeft, leer je het een en ander en ik heb een geweldige optie om mijn huid zo vochtig en goed gehydrateerd mogelijk te houden.

Droge huid door de kou

La Roche-Posay Lipikar Lichaamsbalsem

Ik begon La Roche-Posay Lipikar Lichaamsbalsem AP + Moisturizer voor de droge huid een paar maanden geleden te gebruiken en het is een hoofdbestanddeel van mij geweest om het koude weer te bestrijden! Ik gebruik het eigenlijk van de bovenkant van mijn hoofd tot de onderkant van mijn tenen. Het is vrijwel perfect voor overal. Ruwe ellebogen, droge benen, droge handen en natuurlijk ook een schilferige, droge gezichtshuid!

Als je geen fan bent van sheaboter of geen minerale olie, kijk dan maar weg. Als geen van beiden je stoort, is dit echt wat voor jou. Deze formule zit boordevol geweldige oliën en sheaboter en bevat, als je kunt geloven, zelfs niacinamide. Ik gebruik het meestal in de ochtend nadat ik uit de douche ben gestapt. Ik breng het aan op mijn vochtige lichaam en gezicht. Het is een lichtgewicht textuur die gemakkelijk wordt opgenomen en absoluut geen geur bevat.

Het laat een niet vettig of glanzende laag achter, maar zorgt wel meteen voor vocht en houdt dat vocht vast, zodat mijn gezicht of ergens anders dat ik aanbreng onmiddellijk gladder en zachter is. Het is niet alleen geweldig om te hydrateren, maar het is ook een goede laag! Ik kan dit na het douchen over mijn hele gezicht aanbrengen, het laten intrekken en daarna een vochtinbrengende crème of gezichtsolie gebruiken en nooit te vettig of glanzend aanvoelen. Het trekt supersnel in en laat geen bedauwde of vette film of finish achter!

Mijn redding bij een extreem droge huid door de kou

Dit is waarschijnlijk niet iets dat in mijn zomerroutine terechtkomt, maar als het weer koeler is en je een droge huid door de kou hebt waarbij lichaam of gezicht meer vocht nodig heeft, is dit een echte topper voor je huid. Als je gezicht of lichaam wat hydraterende genezing nodig heeft, raad ik je ten zeerste aan om La Roche-Posay Lipikar Lichaamsbalsem AP + Moisturizer voor de droge huid te proberen.

Het is een blijvertje!

Ook populair: Olaplex nr 3 review: “een transformatie voor mijn broze haar!”