Droge lippen en Vaseline helpt niet? Wel met deze TikTok hack!

Droge lippen en vaseline helpt niet

Ik heb altijd het gevoel gehad dat lippenbalsems het geld niet waard zijn omdat het mijn lippen alleen maar meer uit lijkt te drogen. Maar zoals velen van ons dit jaar, heb ik veel naar #skintok (huidverzorgingspraatje op TikTok) gekeken, vooral naar de dermatologen. En ik heb zeker heel wat nieuwe dingen geleerd! Onlangs hoorde ik een dermatoloog praten over lippenbalsem en Vaseline en hoe sommige mensen voelen dat hun lippen droger worden of dat er een verslavende factor is waardoor je steeds meer wilt opdoen. Herken jij het probleem van droge lippen en Vaseline helpt niet meer? Gebruik dan onderstaande hack en je lippen worden weer boterzacht.

Droge lippen vaseline helpt niet
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Droge lippen hydraten met Vaseline

Hij legt verder uit dat Vaseline eigenlijk een barrière is om vocht in op te sluiten, het hydrateert niet echt. Dus hij suggereerde dat als je in de categorie bent van het gevoel dat lippenbalsems niet werken, probeer dan eerst een dunne laag vochtinbrengende crème aan te brengen en er vervolgens een dunne laag Vaseline overheen aan te brengen. Dit zou de vochtinbrengende crème insluiten, waardoor de Vaseline op zich iets heeft om mee te werken.

Heel logisch, hoe heb ik hier nooit aan gedacht. Dus ik probeerde deze methode en ik kon eigenlijk meteen het verschil zien! GAME CHANGER. Ik gebruik zelf graag de La Roche-Posay Cicaplast Lippenbalsem en daarover heen breng ik de Vaseline aan. Mijn lippen zijn voor het eerst in mijn leven écht zacht en barsten niet meer.

Oh en als je je afvraagt ​​zoals ik deed, ik leg onderaan nog eens uit in drie stappen hoe het nou precies zit.

La Roche-Posay Cicaplast Lippenbalsem: om gebarsten lippen te helpen herstellen en voorkomen

Droge lippen vaseline helpt niet

De Vaseline na lippenbalsem hack in 3 stappen

  • Gebruik een klein puntje van een vochtinbrengende crème zoals La Roche-Posay Cicaplast Lippenbalsem. Dit is om de lippen te hydrateren voordat ze worden ingesloten met de Vaseline.
  • Dermatologen zijn het er over het algemeen over eens dat gewone Vaseline de beste keuze is; het is de beste basis en wordt zelfs in ziekenhuizen gebruikt. Breng het aan over de vochtinbrengende crème.
  • Gewoonlijk gesprongen lippen zien er een stuk beter uit met slechts één ronde vochtinbrengende crème en Vaseline, yay!

U leest: Droge lippen en Vaseline helpt niet? Wel met deze TikTok hack!

Ook populair: 8x het beste IPL ontharingsapparaat van 2021