Dubbele kin weghalen? Dit zijn 8 oefeningen voor een strakke kin

dubbele-kin-weghalen

Wil jij je dubbele kin weghalen? Deze oefeningen zijn gericht op het optillen en versterken van de spieren en de huid rond de kin. De beweging die tijdens deze oefeningen wordt gecreëerd, kan helpen de dubbele kin te verminderen en veroudering van de huid te voorkomen. Let op: deze oefeningen zullen niet direct resultaat opleveren. Het kan meer dan een maand duren om zichtbare resultaten te zien.

Dubbele kin weghalen? Krijg een strakkere huid en kaaklijn door slechts 15 minuten per dag de Homezie Kaaklijn trainer te dragen

8 oefeningen om de dubbele kin weg te halen

1. Tongpers

Deze oefening houdt in dat je je tong tegen je gehemelte drukt en je hoofd heen en weer kantelt om het overtollige vet in je kaken kwijt te raken.

Doe 3 sets van 5 keer.

2. Zeg X-O

Deze oefening is relatief eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is X-O herhaaldelijk spellen om de spieren van je kaken, wangen en nek in beweging te krijgen en vet te verbranden.

Doe 3 sets van 12 keer.

3. Kus het plafond

Zoals de naam al doet vermoeden, kantel je je hoofd naar achteren en vorm je een ‘O’ met je mond alsof je het plafond kust. Hierdoor gaan de spieren in je kin werken en verbrand je nekvet.

Doe 5 keer.

4. Zijhals rekken

Ga rechtop zitten en strek je nek zo ver als je kunt aan beide kanten. Dit helpt de vetophoping aan de zijkanten van uw kin te verminderen.

Doe 5 keer.

5. Tong uitsteken

Ja, als je je tong zo ver mogelijk uitsteekt en heen en weer beweegt, kun je ook van een dubbele kin afkomen.

Doe 10 keer.

6. Nekrotaties

Bij nekrotaties moet je je nek van links naar rechts strekken om alle spieren rond je kin en kaak te helpen bewegen.

Doe 10 keer.

7. Kaakjut

Kaak jut houdt in dat je je hoofd naar achteren kantelt en je kaak en tong naar buiten duwt om vetophoping te verwijderen.

Doe 10 keer.

8. Duifgezicht

Houd beide kanten van je onderkaak (recht onder de oren) vast met je duimen en wijsvingers en kantel je hoofd naar voren. Dit belast de spieren van uw kin en helpt u zo van de dubbele kin af te komen.

Doe drie keer, 5 seconden per keer.

Dubbele kin weghalen

U leest: Dubbele kin weghalen? Dit zijn 8 oefeningen voor een strakke kin

Ook populair: Hoe leer je blij te zijn met jezelf in 12 eenvoudige stappen