Dyson Airwrap uitverkocht? Hier bestel je hem goedkoper!

dyson airwrap uitverkocht

We hebben vastgesteld dat ik geobsedeerd ben door haar. Geen enkel gereedschap in dit universum is ooit genoeg voor mij. Net als lippenstiftverslaafden die vinden dat elke tint rood anders is, merk ik dat elke tool een ander resultaat oplevert. En zoals alle liefhebbers van lippenstift, hou ik evenveel van al mijn haarkrulspelden en -tangen. Ik ben echt geen impulsieve koper en praat mezelf graag uit elke Charlotte Tilbury-aankoop en Lisa Eldridge-aanbevelingen, maar toen ik dit zag verschijnen in mijn IG-verkenning, was het alles waar ik dagenlang aan kon denken. Ik kon niet veel recensies online vinden omdat het vrij nieuw is, dus ik dacht dat ik het gewoon zelf zou proberen. Na teleurgesteld te zijn door de constante berichten die de Dyson Airwrap uitverkocht was, kwam er een magische dag waarop er een voorraad was bij bol.com, waar je hem online kan bestellen (vaak is hij ook in de aanbieding of misschien heb je nog een cadeaubon). Ik nam afscheid van €689,98 en nu zijn we hier.

Dyson Airwrap uitverkocht

Wat is de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap ‘Smooth + Control’-versie die ik heb gekocht, wordt geleverd met een aantal hulpstukken, waaronder een haardroger, 30 mm en 40 mm vaten en een stevige gladmakende borstel. Hoewel dit een eenmalige investering is, had Dyson een optie moeten aanbieden om de curling barrels apart aan te schaffen, want daar was ik in het bijzonder op uit. Ik was onder de indruk van de oorspronkelijke look en feel van de koffer en inhoud. Kwaliteit wordt niet op bezuinigd en het ziet er allemaal vrij weelderig uit en voelt ook aan. Het eerste dat me verraste, was hoe hard het was! Hij is net zo luid als de draadloze Dyson-stofzuiger die hem onmiddellijk verwijdert uit mijn lijst met items die ik kan gebruiken als manlief slaapt.

De perfecte föhn, stijltang en krultang in één

Ik begon eerst met de föhn te spelen en in minder dan 60 seconden is het haar van doorweekt tot zijdezacht. Perfect als je net als ik besluit je haar te wassen 30 minuten voordat je weggaat voor je dagelijkse woon-werkverkeer! Voor iemand die haar normaal aan de lucht droogt, is dit indrukwekkend en een goede reden om te converteren. Het voelde licht in de handen en er was minder kroezen dan bij de gebruikelijke droger. Ik snap meteen waarom het zo vaak voorkomt dat Dyson Airwrap uitverkocht is!

Vervolgens probeerde ik het verwarmde opzetstuk voor de stijltang, waarvoor ik echt een goede naam nodig heb. Omdat ik gekleurd haar heb dat is blootgesteld aan chemicaliën, laat het mijn haar niet recht achter zoals te zien is in de promovideo’s van Dyson, maar tam genoeg vanaf de bovenkant en meer bij elkaar aan de uiteinden – genoeg voor een soort van vrije dag . Met alle opzetstukken kun je de verwarming aan- en uitzetten, wat best handig is. Gebruik de hitte om het haar te stylen en de koele lucht om het te fixeren. Ik denk niet dat ik dit hulpstuk zal gebruiken als ik de krultang gebruik, omdat ik mijn haar vochtig zou willen krullen.

Komend naar de laatste maar langverwachte functie, de reden waarom dit product Air Wrap wordt genoemd – de krultang. Ik was eigenlijk best blij dat dit kwam met twee vatmaten. Ik verwacht keuzes als ik zoveel geld betaal. De 30 mm staaf is geweldig voor een strakkere krul die langer aanhoudt en vooral rond de kruin en kleinere secties. De staaf van 40 mm is perfect voor grotere, meer Farrah Fawcett-krullen. Het correct gebruiken van dit hulpstuk is een leercurve en het vermindert eerlijk gezegd niet de tijd die nodig is om uw haar te stylen. Het was best raar voor mij om te wennen aan het feit dat ik mijn haar niet om de staaf hoef te wikkelen en te draaien enz., Want dat doet het allemaal voor jou!

Dyson Airwrap uitverkocht

Geweldige resultaten in minder dan 15 minuten!

5 pogingen later, heb ik bijna geperfectioneerd hoe ik het op de juiste manier moet gebruiken. Ik moet het nog steeds net zo lang geven als een föhn in een salon nodig heeft, d.w.z. 20-30 minuten voor resultaten die de hele dag duren. Als je dit snel doet, d.w.z. minder dan 15 minuten, zullen de resultaten er een paar uur geweldig uitzien en zullen de krullen beginnen te vallen. Zie het maar als een föhn in een salon, je zit daar toch geduldig? Geef deze tijd en je kunt een föhn in de salon nabootsen met chique, moeiteloze en moderne krullen die zacht en veerkrachtig zijn. Je zult je eigenlijk afvragen hoe de resultaten van een ‘kunstmatige’ krultang eruit zien. Ook het enorme volume dat dit geeft zonder veel product te gebruiken, is krankzinnig. Mogelijk moet u de kroezen rond de kruin een beetje temmen wanneer u dit gebruikt. Weer een reden waarom ik in begin te zien waarom het zo vaak gebeurt dat Dyson Airwrap uitverkocht is bij reguliere winkels. Maar gelukkig is daar nog altijd bol.com.

En nu, op de ultieme vraag of de krullen lang meegaan. Ik bedoel, hier moet een triljoen mensen op Google naar hebben gezocht. Heck, dat is het eerste dat ik googlede voordat ik dit kocht. Nee, ze gaan niet zo lang mee als uw traditionele krultang. Daar zei ik het. Ik denk dat het komt omdat de warmte die hier wordt gebruikt relatief minder is en ten tweede omdat de meesten van ons het niet op vochtig haar zullen gebruiken zoals geadviseerd, of omdat ze genoeg tijd laten om het correct te gebruiken. Wanneer ik dit snel in minder dan 15 minuten gebruik, zijn de resultaten meteen verbluffend, maar openen ze zich later op de dag in een zachte, piekerige krul. Dat gezegd hebbende, gebruik ik geen haarlak om het in te stellen waarvan ik denk dat het zou helpen met een lang leven. Wat nog belangrijker is, het doet geen afbreuk aan het volume in de kruin en hoe goed het de uiteinden vasthoudt, het is het middelste deel van het haar dat de krul verliest.

Heb ik spijt van het kopen van de Dyson Airwrap?

Nee. Het is luxueus, futuristisch, voegt variatie toe aan mijn stylingroutine, geeft me geen onnodige armtraining en laat me thuis een volumineuze, salonföhn bereiken. Aan al die mensen die online zeggen dat dit de prijs is van hun twee auto-afbetalingen? Ik heb geen auto, en geef mijn geld liever uit aan salonachtige krullen, bedankt. Moet Dyson het verbeteren? Ja. Beschouw dit als de tweede iPhone van Apple. Dit is een state-of-the-art product dat Dyson nodig heeft om meer versies ervan uit te brengen die alle knikken rechttrekken en een cult-aanhang creëren. Ben jij ook op zoek naar dit fantastische product maar is de Dyson Airwrap uitverkocht? Kijk gewoon even bij bol.com, waar ik hem ook bestelde!

Ook populair: MAC Strobe Cream review: een stralende huid in een potje