Dyson Airwrap werkt niet? Gebruik deze drie stylingproducten!

Dyson-Airwrap-werkt-niet-

Afgelopen september had ik het geluk een van de meest begeerde haarartikelen te ontvangen; de Dyson Airwrap. Helaas was ik niet al te enthousiast over de resultaten. Ik heb VEEL tijd besteed aan het perfectioneren van mijn techniek. Ik had alle video’s op social media gezien van mensen die het op verschillende manieren en met verschillende producten gebruiken. Ik denk dat het grootste probleem met mijn haar is dat het lang en ook zijdeachtig en zacht is, wat het proces kan belemmeren. Ik heb echter een paar producten voor het maken van krullen geprobeerd en ik heb een groot verschil gezien bij het gebruik van de Airwrap. Als jij denkt; mijn Dyson Airwrap werkt niet, probeer dan eens deze drie haarproducten die je resultaten naar een next level brengen.

3 stylingproducten voor Dyson Airwrap

1. Schwarzkopf Haarmousse Osis Grip

Dyson Airwrap werkt niet

De Schwarzkopf Haarmousse Osis Grip was voor mij het keerpunt. Hier zag ik echt een enorm verschil met hoe mijn haar zijn volume en krullen vasthield na gebruik van de Airwrap. Ik heb de mousse aangebracht op vochtig haar nadat ik het net gewassen had. Het is ook vermeldenswaard dat ik ook een hittebeschermingsspray gebruik, want hoewel de Airwrap koelere lucht gebruikt, heb je nog steeds bescherming nodig. Ik zou graag nog wat meer producten uit de Schwarzkopf Osis -collectie willen proberen, want ik was echt een grote fan van de mousse!

2. Tigi Bed Head Small Talk Thickening Styling Cream

Dyson Airwrap werkt niet

Een ander product dat ik onlangs heb geprobeerd, is de Tigi Bed Head Small Talk Thickening Styling Cream. Dit werd aanbevolen op TikTok, maar ik was een beetje dubieus. Dit product belooft een “Thickifier” en “Stylizer” te worden, wat eigenlijk alleen maar betekent dat het volume toevoegt. De Airwrap doet mijn haar goed optillen en volume toevoegen en ik denk dat dit product het echt versterkt. Nogmaals, dit product moet op vochtig haar worden gebruikt. Dit is meer een crème-formule, maar ik zou het persoonlijk niet met de mousse gebruiken. Het zou te veel zijn!

3. Olaplex Nº 7 Bonding Oil

Dyson Airwrap werkt niet
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Olaplex is waarschijnlijk een van de redenen dat mijn haar zo zacht en glad is. Het is de No7 Bonding Oil waarvan ik denk dat het een geweldig product is om te gebruiken om het haar voor te bereiden. Ik ben nooit enthousiast geweest over het gebruik van oliën, omdat ik dacht dat het plakkerig zou zijn. Deze olie is echter volledig rommelvrij en ik gebruik het op vochtig haar om mijn punten nieuw leven in te blazen. Ik heb mijn haar niet regelmatig laten knippen, dus mijn uiteinden zijn niet briljant, maar dit helpt daar zo veel mee. Ik zou niet zeggen dat het actief helpt om volume en krullen te behouden met de Airwrap, maar het is een uitstekend product om het haar mee voor te bereiden.

U leest: Dyson Airwrap werkt niet? Gebruik deze drie stylingproducten

Ook populair: 14x het beste serum voor haargroei en dikker haar in enkele weken