Een wet hair look maken in 6 eenvoudige stappen

wet hair ook maken

De laatste looks op de rode loper dienen als een belangrijke bron van inspiratie en trends, en als je goed hebt opgelet, heb je misschien verschillende celebs opgemerkt die de wet hair look rocken. Maar zelfs als je geen glamourploeg hebt om de look voor je te creëren, kun je nog steeds helemaal alleen een natte en glazige haarlook hebben. Het beste gedeelte? Het is eigenlijk vrij eenvoudig om te maken. Dus als je hoopt mee te gaan in de trend en een nieuw kapsel uit te proberen, volg dan deze stapsgewijze handleiding waarmee je zelf een wet hair look maken kan.

1. Begin met vochtig haar

Hoewel je misschien denkt dat je voor dit kapsel moet beginnen met kletsnat haar, is dat niet het geval. En als je eenmaal de reden hebt gehoord, beloven we dat het allemaal logisch zal zijn. Om de stijl onder de knie te krijgen, moet je eigenlijk beginnen met vochtig haar, want als je haar druipnat is, zal de haargel die je in de volgende stap gebruikt niet plakken. En als de gel niet aan je lokken hecht, kun je je haar niet perfect vormgeven. Zorg er dus voor dat je je haar aan de lucht droogt of föhnt totdat het vochtig aanvoelt.

2. Kies de juiste haargel

Kies een niet-plakkerige, voedende haargel, zoals de L’Oréal Paris Studio Line Essentials Fix & Force Styling Multi-Vitamins Gel. De sterke haargel houdt het haar dag en nacht op zijn plaats.

De L’Oréal Paris Studio Line Essentials Fix & Force Styling Multi-Vitamins Gel is verrijkt met vitaminen, zorgt voor een langdurige en glanzende fixatie van je kapsel

wet hair look maken

3. Breng gel aan op je wortels en lengtes

Als het gaat om een wet hair look maken, is het belangrijk om niet te beknibbelen op het aanbrengen van een goede hoeveelheid gel 一 dit is je toestemming om naar de stad te gaan met je haargel. Neem een ​​royale portie gel en werk het door je haar, te beginnen bij je wortels. Om een ​​strakke look te krijgen, richt je het grootste deel van het product op je wortels. Voel wat je het leukst vindt, maar houd dit in gedachten: hoe meer gel je toevoegt, hoe natter je haar eruit zal zien.

4. Kam je haar terug

Afhankelijk van de look waar je voor gaat, zijn er verschillende kammen en haarborstels die je kunt gebruiken om je lokken te stylen. Overweeg voor deze look te kiezen voor een kam met fijne tanden om een ​​meer ontspannen uitstraling te creëren. Houd je meer van een geperfectioneerde, strakke look, kies dan voor een borstel met varkenshaar. Zodra je een ruime hoeveelheid haargel hebt aangebracht, pak je de kam en werk je deze van wortel tot punt door je haar.

5. Spray een glansspray

Zodra de wortels van je haar een mooie glanzende afwerking hebben, is het tijd om je te concentreren op de rest van je haar. Laat de onderkant van je haar met de bovenkant versmelten door een glansspray te gebruiken. Hoewel je wat gel door je lengtes wilt werken, zal het toevoegen van de meeste nat uitziende glans van een glansspray ervoor zorgen dat het haar niet te zwaar wordt.

De iconische formules van L’Oréal Paris Elnett Satin Extra Sterke Fixatie geven het haar legendarische fixatie en een satijn zacht gevoel, waardoor het haar langdurig en natuurlijk in model blijft.

wet hair look maken

6. Houd de stijl op zijn plaats met haarlak

Zoals bij de meeste kapsels, kan het gebruik van een haarlak aan het einde van het proces helpen om het kapsel intact te houden. Gebruik een glansverhogende haarlak, zoals de L’Oréal Paris Elnett Satin Extra Sterke Fixatie, en spray deze over het hele haar. Je kunt de haarlak ook gebruiken om babyhaartjes of vliegjes onder controle te houden.

U leest: Een wet hair look maken in 6 eenvoudige stappen

Ook populair: 6x de beste krultang voor kort haar voor bouncy krullen