Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review

Vier jaar na mijn eerste aankoop ben ik nog steeds dol op Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick. Ik heb dit bericht voor het eerst gepubliceerd in 2017 toen ik een trio-pack kocht op het vliegveld. De getinte lippenbalsems in de kleuren roze, rood en nude voelden aan als een praktische toevoeging aan mijn bagage, beschermden mijn lippen tegen droge lucht in de cabine en gaven mijn gezicht ook een aantal gezonde kleuren. Voor ongeveer €50 voor een trio-pakket bleek het een uitstekende koop te zijn, omdat ik van elke stick had genoten – niet alleen tijdens mijn vakantie, maar ook thuis. Vier jaar later, heb ik net mijn allerlaatste stick geleegd en koop ik Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick terug. Als je op zoek bent naar een geweldige lippenbalsem, bekijk dan deze Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick is bij bol.com verkrijgbaar

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review

Over Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick

De belangrijkste ingrediënten van Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick zijn ricinusolie, lanolineolie en vitamine E. Zoals we weten, is vitamine E een geweldige antioxidant die kan helpen bij het bestrijden van schade door vrije radicalen. In termen van leken helpt het het verouderingsproces te vertragen. Van lanolineolie, een ander effectief ingrediënt, is bekend dat het vocht uit de lucht absorbeert en vasthoudt.

Wat is er geweldig aan Elizabeth Arden Lip Protectant Stick?

1. Blijvende vochtigheid

Trouw aan haar bewering, is Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick een van de beste lippenbalsems die ik heb gebruikt. Ik deed het voor het opstijgen van de vlucht aan en mijn lippen zouden de hele nacht gehydrateerd blijven ondanks de erg drogende lucht in de cabine. Er was geen moment waarop ik de behoefte voelde om opnieuw te solliciteren. Dus duimen omhoog! En de blije lippen leken soepeler en minder rimpelig. Oh ja, ik garandeer dat deze lipbeschermer minstens 8 uur vocht biedt.

2. Pure en natuurlijke tint

Toen ik in 2017 op weg was naar een strandvakantie, bleken de getinte sticks erg handig, omdat ze gezondheidskleuren aan mijn gezicht toevoegden zonder dat ik eruitzag alsof ik op het punt stond een galadiner bij te wonen. De kleuren waren zacht, zagen er natuurlijk uit en hadden een kleine glans.

Als je me vraagt ​​van welke kleur ik het meest hou, zou ik zeggen “Beide”. De lichtere kleur ‘Blush’ voegt een zacht meisjesachtig roze toe, terwijl de rode buis “Berry” een subtiele oranjerode tint heeft voor een meer voor de hand liggende kleur.

Op basis van mijn ervaring met het kopen van lippenstift, vermijd ik normaal gesproken roze kleuren, omdat ik merkte dat ik ze niet zo vaak gebruikte omdat ze te licht, te fel of te dof waren. Verrassend genoeg had Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick in “Blush” de juiste roze tint en werkte goed op mijn koele huidskleur.

3. Zonbescherming van SPF 15

Het is geweldig dat de Protectant Stick van Elizabeth Arden wordt geleverd met SPF 15, omdat dat heeft bijgedragen aan het minimaliseren van schade door de zon tijdens mijn strandvakantie in El Nido. Het kwam ook goed van pas toen ik weer thuis was.

4. Geweldige combo in trio-pakket

De drie stokken in de trio-set was een geweldige combinatie. Niemand voelde alsof ze overdreven waren. De kleurloze was geweldig voor het slapengaan, terwijl de andere twee kleurvariatie boden tijdens een informeel dagje uit. Geen spijt van het krijgen van drie producten tegelijk.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review

Wat is er minder goed aan Elizabeth Arden Eight Hour Protectant Stick?

1. Wasachtige geur

Eerlijk gezegd weet ik niet welke geur dat is en of ‘wasachtig’ het juiste woord is om het te beschrijven. Of kan het beter worden omschreven als ‘plastic kruiden’? Houd er rekening mee dat het niet iets is dat u in dezelfde categorie zou plaatsen als “ruikt geweldig”. =)

Ik hield niet van de geur, maar kon ermee leven omdat het tijdens het aanbrengen slechts de eerste paar seconden bleef hangen. Ik neem ook aan dat het product geen kunstmatige geur bevat en daarom geweldig zou moeten zijn voor gevoelige lippen.

2. Gemakkelijk vervagen van kleuren

Zoals bij de meeste getinte lippenbalsems, vervaagde de kleur na korte tijd zelfs zonder voedselinname. Dat betekent echter niet dat de kleur helemaal weg is. Je lippen zouden er nog steeds beter uitzien dan zonder de gekleurde balsem.

3. Niet goedkoop

Je kunt getinte lippenbalsem gemakkelijk vinden in drogisterijen voor een fractie van deze prijs. Dus Elizabeth Arden Eight Hour Lip Cream Protectant Stick is niet goedkoop. Toch merkte ik dat het veel beter werkte dan merken op de massamarkt, omdat de hydratatie uren zou duren. Sterker nog, ik dacht dat het waar voor je geld was, omdat ik het tot het laatste moment kon gebruiken.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Moet je Elizabeth Arden Lip Protectant Stick kopen?

Ik zou zeggen: “Ga het halen!” Elizabeth Arden Eight Hour Lip Cream Protectant Stick is de prijs waard, vooral als je last hebt van droge lippen of verwacht te worden blootgesteld aan een droog klimaat (bijvoorbeeld als je naar koude landen gaat). De kleuren zijn geweldig voor degenen die van pure lipkleuren houden. Doe een geurtest voordat u koopt om er zeker van te zijn dat u de geur prettig vindt.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review | Beoordeling: 5/5

U leest: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick review

Ook populair: Top 10 beste L’Oréal mascara voor lange en volle wimpers