Elvive Wonder Water review: is deze hype echt een haarwonder?

Elvive Wonder Water review 2

Toen ik voor het eerst hoorde van 8 Second Wonder Water van L’Oréal en hoe het vermoeide haren over de vijver transformeerde, wist ik dat ik het moest proberen. Na het lezen van talloze recensies over hoe het haar zacht, zijdeachtig en uiteindelijk glanzend maakte, moest ik het proberen. En toen het eindelijk in Nederland beschikbaar was, raad eens, moest ik het proberen. De dag is eindelijk aangebroken en ik ben verheugd te kunnen melden dat de ervaring ronduit magisch was. Het Wonder Water maakte mijn haar zeker glinsterend en merkbaar zachter en ik moedig al mijn vrienden inmiddels aan om het te kopen. In deze Elvive Wonder Water review deel ik mijn ervaringen met het product. Een fles van 200 ml kost €10,99 en je kan hem bij bol.com bestellen.

Wat is het L’Oréal 8 Seconden Wonder Water eigenlijk?

Het is in wezen een vloeibare conditioneringsbehandeling (onderdeel van het Elvive Dream Lengths-assortiment) die belooft je haar 10x gladder te maken met een ‘glanzende glans en een zijdezachte touch’. Het is ontworpen om te worden gebruikt als spoeling, tussen je shampoo en conditioner en je hoeft het maar acht seconden te laten inwerken. Een tijd waarin we volledig mee kunnen doen, bedankt L’Oréal.

Het wordt aanbevolen voor lang en beschadigd haar en L’Oréal was het eerste haarverzorgingsmerk in de Verenigde Staten dat Lamellar Water Technology gebruikte. In wezen richt het baanbrekende ingrediënt zich alleen op de beschadigde delen van je haar zonder overcoating of overbehandeling.

Elvive Wonder Water review: mijn ervaringen

Nadat ik mijn haar had gewassen, begon ik het product toe te voegen aan mijn middellange lengtes en punten. De fles heeft op slimme wijze indicatoren om de aanbevolen dosis te markeren en de formule voelde tegelijkertijd olieachtig en waterig aan. Ik voelde een tinteling op mijn hoofdhuid (waarschijnlijk het beste om je hoofd te vermijden) en hoewel de recensies wilden dat het in een spuitfles kwam in plaats van een mondstuk, vond ik het gemakkelijk aan te brengen.

Ik was niet iemand die zich aan de regels hield, ik liet het 20 seconden in mijn haar ​​om er zeker van te zijn dat ik zoveel mogelijk van de voordelen plukte en toen ik het product aan het uitwassen was, voelde mijn haar alsof het net een supervoedende conditionerende behandeling. Ik volgde met mijn vertrouwde Redken Extreme Lengths Conditioner en waste toen zoals normaal.

Als je op zoek bent naar glanzend, zijdeachtig haar is Elvive 8 Seconden Wonder Water een goed product.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Na het douchen trakteer ik mijn haar normaal gesproken op een buffet met stylingproducten (serums, beschermende sprays, leave-ins), maar in de zoektocht naar een eerlijke test besloot ik mijn haar natuurlijk te laten. Ik heb mijn haar niet geföhnd maar het gewoon aan de lucht drogen. Normaal gesproken een recept voor een absolute ramp als het gaat om kroezen.

Ondanks dat ik de laatste fasen van mijn haarverzorging verwaarloosde, was ik aangenaam verrast met de resultaten. Mijn haar voelt absoluut glanzend, glad en veel beter handelbaar aan. Het loste mijn gespleten punten niet op wonderbaarlijke wijze op en mijn haar voelde niet sterker aan, meer alsof het een heel, ZEER zijdeachtig jasje droeg. En de glans? Verbijsterend.

Dus als u op zoek bent naar iets om de conditie van uw haar te herstellen, dan is een eiwitbehandeling zoals Olaplex wellicht meer geschikt voor u. Als je op zoek bent naar glanzend, zijdeachtig haar dat niet kan stoppen met aanraken voor minder dan een tientje, dan zit je echt niet fout. Ik heb al twee andere flessen gekocht.

U leest: Elvive Wonder Water review: is deze hype echt een haarwonder?

Ook populair: 11x de beste sulfaat- en siliconenvrije shampoo van 2022