Epileren met touw? Gebruik liever een epileerveer!

epileren met touw

Ben jij gewend om te epileren met touw? Of gebruik jij andere ontharingstechnieken om gezichtshaartjes weg te halen zoals harsen of waxen? Er is een methode die nog veel makkelijker, sneller en betaalbaarder is, namelijk door het gebruiken van een epileerveer! Deze speciale veer zorgt ervoor dat overtollige haren op de bovenlip, bij de wenkbrauwen of rondom de wangen of kin binnen een handomdraai verwijderd worden vanaf te wortel. Zo ben je drie weken van deze vervelende haartjes af! Bovendien blijft de rest van de huid in tegenstelling tot bijvoorbeeld harsmethoden onaangeroerd, waardoor het vele malen gebruiksvriendelijker is.

Ben je op zoek naar een goede epileerveer, dan kan ik die van het merk Epivera van harte aanbevelen. Dit product is ook het best verkocht op Bol.com onder de epileerveren. De klantenreviews zijn ook allemaal positief. Het mooie is dat je met deze gepatenteerde epilator zeker weet dat je de juiste kwaliteit in huis houdt en dat hij een hele tijd mee gaat. Je gebruikt hem snel en eenvoudig. Hieronder leg ik in vier simpele stappen uit hoe dit product werkt.

Bestel hier de Epivera Epileerveer bij Bol.com voor €13,95 online!

Zó gebruik je een epileerveer

Een ontharingsveer, ik zweer er al jaren bij. Niet alleen werkt het doeltreffend, het scheelt ook een hoop tijd en geld. Je gebruikt de veer om gezichtshaar mee te verwijderen, bijvoorbeeld die vervelende zichtbare haartjes op de bovenlip.

  • Stap 1. Zorg ervoor dat de huid vrij is van make-up.
  • Stap 2. Plaats de veer horizontaal tegen het haartje wat je wilt verwijderen aan.
  • Stap 3: Buig dan handvaten aan de uiteinden van de veer naar beneden, zodat er een U-vorm ontstaat. Hierdoor komt de haar vast te zitten in het veertje.
  • Stap 4: Draai de handvaten naar buien toe. De veert trekt het haartje nu uit de huid.

Een simpele en snelle methode waarmee je altijd van gezichtshaartje af bent!

Waarom niet ontharen met touw?

Er zijn een aantal redenen waarom ik het gebruik van een ontharingsveer prefereer ten opzicht van ontharen met touw. Ten eerste gaat een veertje een hele lange tijd mee. Dit scheelt een hoop geld dan dat je steeds naar een dure salon gaat voor een ontharingsbehandeling. Daarnaast werkt het doeltreffend: je haalt er precies het juiste haartje mee weg. Hierdoor kan je bijvoorbeeld de wenkbrauwen heel specifiek modelleren en zo in het juiste model krijgen. Ook vervelende haartjes in de kin of rondom de wangen krijg je er zo uit en je bent er weken van verlost. Ideaal!

Verwijder gezichtshaartjes snel en effectief met de Epileerveer van Epivera!

 –

Ook voor benen, oksels en bikinilijn

Ook wanneer je op zoek bent naar ontharingsartikelen voor benen, oksels of bikinilijn kan je eens rondkijken in het assortiment van Bol.com. Ze verkopen er producten van topmerken als Veed en de keuze is enorm. Je kan waxstrips kiezen of ladyshaves, trimmers of scheermesjes. Het is maar net waar je naar op zoek bent! Heb jij nog een cadeaubon liggen? Dan kan je die natuurlijk ook mooi hiervoor online verzilveren!