Epispring kopen? Bestel de Epivera Epileerveer online!

epispring

Een epispring, ook wel bekend als een epileerveer, ik zweer erbij. Het is voor mij de ideale tool om haartjes in het gezicht mee te verwijderen. Je hoeft alleen maar het veertje tegen de huid te houden, de handvaten naar buiten te draaien en je hebt de haar met wortel en al verwijderd. Hierdoor blijven zo ook nog eens wekenlang weg! Zoek jij nog een goede tool om gezichtshaartjes mee weg te halen? Ik heb gekeken bij Bol.com en de bestverkochte veer is die van het merk Epivera. Hij kost €13,95 en je kan hem eenvoudig online bestellen.

Wat ik zo fijn vind aan deze methode van ontharen is dat de haren langer weg blijven ten opzichte van scheren met scheermesjes. Ook bij wenkbrauwmesjes is dit het geval, de verwijderde haartjes worden binnen enkele dagen weer stoppeltjes en voordat je het weet zijn ze weer terug gegroeid. Bij het gebruik van een ontharingsveer wordt het haartje met wortel en al verwijderd, waardoor het minimaal drie weken weg blijft. Daarnaast blijft de rest van de huid onbeschadigd, omdat die niet bewerkt wordt zoals bijvoorbeeld met harsen wel het geval is. Zeer huidvriendelijk dus!

Bestel hier de bestverkochte Epispring van Bol.com voor €13,95 online!

epispring

Hoe werkt een ontharingsveer?

Misschien heb jij nog nooit een ontharingsveer gebruikt en vraag je je af hoe dit in zijn werk gaat. Eigenlijk is dit heel makkelijk, je oeft alleen maar de onderstaande vier stappen op te volgen:

  1. Zorg ervoor dat je gezicht make-upvrij is wanneer je de veer gaat gebruiken.
  2. Plaats de spring horizontaal over het haartje wat je graag wilt verwijderen.
  3. Buig nu beide uiteindes naar beneden, zodat er een U-vorm ontstaat. De haar wordt nu vastgezet in de epispring.
  4. Draai de uiteindes naar buiten toe. Nu trek je de haar in een beweging eruit, met wortel en al.

En zo makkelijk werkt het! Het is misschien in het begin even oefenen, maar je hebt het zo door.

Waarom is de Epivera Epispring zo populair?

Wanneer je op Bol.com zoekt naar epilators, dan zie je dat de Epivera veer het meest verkochte product is. Dit zal met een aantal redenen te maken hebben. Ten eerste lees je in de klantenreviews dat men vindt dat de werking doeltreffend is. Haartjes op de kin worden bijvoorbeeld in een mum van tijd voor een lange tijd weggehaald met deze handige tool. Daarnaast is het een mooie vervanging voor een bezoek aan de dure salon, want hiermee krijg je net zo goed hetzelfde resultaat. Ik vind met een prijs van €13,95 de prijs-kwaliteitverhouding dan ook uitstekend.

Epileer gezichtshaartjes in een handomdraai met de Epivera Epispring!

 epispring

Andere handige beautyproducten

Er zijn nog veel meer van dit soort handige beautyproducten te koop bij Bol.com. Ook op het gebied van ontharen. Zo kan je ook waxstrips, scheermesjes of trimmers voor neus- of oorharen bestellen. Doordat je eenvoudig kan sorteren op populairste product of de hoogte van klantenwaarderingen zie je meteen welke artikelen over het algemeen goed in de markt liggen. De Epivera Epispring is hier wat mij betreft een goed voorbeeld van!