Escada Candy Love review: een zoete traktatie

escada candy love parfum review

Escada Candy Love parfum is een limited edition, nieuwe gourmandgeur die net op tijd voor Valentijnsdag werd gelanceerd met heerlijke tonen van Candy Apple-akkoord en vanille slagroom. Escada Candy Love is eigenlijk een van de twee nieuwe geuren die dit jaar zijn gelanceerd! De andere geur heet Summer Festival. Vrij typerend voor Escada om een ​​lente / zomer-geurlancering te doen, maar ze brengen zelden twee geuren in één seizoen uit. Ik heb Summer Festival nog niet geprobeerd, maar in deze Escada Candy Love review is mijn oog op Candy Love gericht.

Ik hoorde een paar maanden geleden over Candy Love. Ik ben dol op fruitige, zoete, snoep- en voedselgeuren. Candy Love klonk alsof het perfect bij de snoepwinkel paste met zijn heerlijke tonen van zoete snoepappel en lekkere slagroom. Ik kan eerlijk zeggen dat het niet teleurstelde!

Escada Candy Love is verkrijgbaar in drie maten. Bij de winkels bij mij in de buurt was de 100ml volledig uitverkocht en heb ik hem uiteindelijk online gekocht. Ik zou de grotere fles aanbevelen, want deze zal weer verdwijnen en Escada-geuren komen helaas nooit meer terug (ik verlang nog steeds naar Tropical Punch!). Ik overwoog om een ​​back-up te kopen!

Escada Candy Love review

De geur van snoep en slagroom

De geur wordt geleverd in een hartvormig flesje dat vanzelf rechtop staat. Er is niets ergers dan een geurfles die niet vrijstaand is! Ik heb het tegen jou, Angel Muse! Het is heel schattig verpakt en waardig als je houdt van zoete roze dingen. Alleen al voor het schattige flesje wil ik deze Escada Candy Love parfum review schrijven.

Dit is absoluut een meisjesachtige geur en daarom zei ik hierboven dat niet iedereen ervan zal genieten. Sommige mensen houden van meer verfijnde fijnproevers en Escada Candy Love is dat niet. Het is lief, het is meisjesachtig en het is speels! Ik denk dat de geur niet precies mijn doelgroep is, maar ik was er dol op en het kon me echt niets schelen dat ik naar snoep en slagroom ruik! Kom maar op!

Meteen bij de eerste keer sprayen krijg je knapperige snoepappel, gevolgd door een opgeklopte topping! Het is zoet, fruitig en overheerlijk. Ze hebben een promo-afbeelding met een snoepappel met een slagroom erop en ik zweer dat het precies zo ruikt als die afbeelding. Wanneer ik naar die promo-afbeelding kijk zal onmiddellijk deze geur bij me opkomen. Het is gewoon pure snoepappel en slagroom. Ik ruik hier eigenlijk geen roos, maar ik krijg wel een vleugje warmte van karamel, maar afgezien daarvan is het een knapperige rode appel, gegarneerd met een snoepschaal en een opgeklopte topping slagroom er bovenop!

Mijn Escada Candy Love review geeft deze parfum 4 sterren!

Deze geur omringt de gebruiker met verrukkelijk snoep. Het duurt echter niet lang meer! Ik kan maar vier uur genieten voordat het begint te vervagen. Al met al wordt Escada Candy Love Perfume gepromoot met een aantal ongelooflijke promotionele afbeeldingen en ik kan eerlijk zeggen dat de geur hen helemaal waarmaakt! Dit is een leuke, flirterige, zoete gourmand die fans van deze geurstijl zou moeten aanspreken. Voor mij is dit een volwaardige 4-sterrenparfum.

Ik raad het ten sterkste aan.

Ook populair: Droge huid door de kou? Gebruik La Roche-Posay Lichaamsbalsem!