Essie nagellak dupe van Angora Cardi: Essence Love Me Like You Do

essie nagellak dupe

Pinterest staat bol van inspiratie en ideeën; van dromerige interieurs tot eindeloze reislust en natuurlijk make-uptrends. Maar een beauty-item dat de afgelopen jaren is opgeblazen, is nagellak met tintafbeeldingen die de mooiste nail art bevatten. Met soms ook seizoensgebonden zoekopdrachten die veel verkeer naar het platform brengen, is het geen wonder dat schoonheids- en nagelverslaafden op zoek zijn naar bijvoorbeeld de beste herfstkleuren voor nagellak om aan hun collectie toe te voegen. En vandaag heb ik een prachtige Essie nagellak dupe in die kleur om te delen!

Volgens Pinterest is de meest populaire herfsttint van Essie de Essie Angora Cardi. Zo geliefd zelfs, het is meer dan 500.000 keer opnieuw gepind! Met een prijs van €11,49 is de diepe stoffige roze tint redelijk betaalbaar en mooi, maar toen ik een dupe van €6,00 tegenkwam, moest ik hem gewoon delen! En als ik zeg dupe is deze lak zeker een match in kleur en zelfs kwaliteit.

Essie Angora Cardi is voor €11,49 bij bol.com verkrijgbaar

Essie nagellak dupe

Essie nagellak dupe van Angora Cardi

De ultragoedkope dupe is in feite Essence The Gel Nail Polish Love Me Like You Do (kleur 10) en precies zoals Essie Angora Cardi is de meest perfecte schemerige roze tint voor herfst/winter.

Beide nagellakken, of je nu €11,49 of €6 wilt uitgeven, zorgen voor wat ik graag ‘truiweer’-nagels noem, die alle huidtinten complimenteren en gewoon bijna een gezellige tint zijn om te dragen als het koud weer is.

Hoewel ik Essie Angora Cardi niet bezit… omdat ik Essence Love Me Like You Do heb! Ik heb veel Essie-nagellakken, dus ik kan formules vergelijken en hoewel Essence-nagellak slecht de helft per stuk kost, zijn ze echt bestand tegen het glanzende en slijtvaste karakter van Essie-nagellakken. Als je The Gel nagellak maar in twee gelijkmatige laagjes aanbrengt. De afwerking is ook net zo glanzend, wat betekent dat je geen topcoat nodig hebt als je geen tijd hebt.

Essence Love Me Like You Do is voor €6 bij bol.com verkrijgbaar

Essie nagellak dupe

De perfecte herfsttint

Qua tint past het ook bij alle herfstkleuren, zo lijkt het, van mosterd tot cheshuntbruin en oranje… Love Me Like You Do is echt als een herfstneutraal passend bij alle kledingstukken die je ermee draagt. Samen met Essence Love Me Like You Do heb ik nog een nieuwe tint gekozen die ook weer perfect is voor de herfst. Essence heeft echt een aantal geweldige nieuwe producten uit en lijkt veel meer met de trends mee te gaan. Deze prachtige herfsttint is weer een bewijs dat je niet altijd voor de duurdere merken hoeft te kiezen als het gaat om exact dezelfde look.

U leest: Essie nagellak dupe van Angora Cardi: Essence Love Me Like You Do

Ook populair: Waarom heb ik gele nagels? Mogelijke oorzaken en wat te doen

Dit vind je misschien ook leuk: