Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review: directe verheldering

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review

Als het op oogcrèmes aankomt, heb ik ze allemaal geprobeerd. Ik heb consistente wallen, donkere kringen en wallen, en ik zal zo ongeveer alles doen om ze te kalmeren. Het is deels genetisch, deels levensstijl (d.w.z. late nachten en veel schermtijd), maar dit probleem is ook iets waar ik mee heb leren leven. Mijn gezicht is gewoon mijn gezicht, toch? Dat gezegd hebbende, het is buitengewoon opwindend wanneer een product kan helpen. Enter: mijn Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review.

Dit oogserum zit boordevol hydraterende en voedende ingrediënten zoals peptiden, glycerine en natriumhyaluronaat, werkt de romige formule om de tere huid rond mijn ogen veerkrachtig, gelukkig en goed gepofte te houden (en de verkoelende cryo-stalen toverstaf voor aanbrengen doet geen pijn een van beide). Hieronder vind je mijn eerlijke recensie van Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix – je zult blij zijn dat je het een kans hebt gegeven.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review

ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR OOGCONCENTRAAT MATRIX

BEST VOOR: Alle huidtypes

STERBEOORDELING: 5

CLEAN?: Nee, bevat PEG’s (we beschouwen dit als een veilig ingrediënt als het bedrijf kan bevestigen dat de verontreinigingen zijn verwijderd).

PRIJS: €57,56 voor 15ml

OVER HET MERK: Estée Lauder is een ervaren schoonheidsbedrijf dat zich richt op hoogwaardige formules die zijn gericht op de specifieke behoeften van uw huid.

Mijn huid: vatbaar voor donkere kringen en wallen

Ik kan dit niet genoeg benadrukken: ik heb altijd donkere kringen. Ze zijn het type dat genetisch is en nooit echt zal verdwijnen. En dat is oké! Maar ik doe mijn best om ze goed te behandelen (d.w.z. voldoende slaap krijgen, de dunne huid onder mijn ogen gehydrateerd houden en de-puffende producten gebruiken voor de wallen onder de ogen die opduiken).

Toen ik het product voor het eerst probeerde, was ik enthousiast – het is een krachtpatser voor wallen en dat is mijn grootste zorg. De cryo-stalen applicator is pure magie; het koelt af bij contact en stelt je in staat om fysiek vloeistof van onder je oog en langs je huid te verplaatsen.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review

Het gevoel: licht en toch romig

Het oogserum heeft een lichte, snel doordringende textuur die nog steeds romig en zijdeachtig aanvoelt. Het pilt niet onder make-up (ik gebruik concealer… vaak) en zakt gemakkelijk in om zijn werk te doen. Dat gezegd hebbende, ik kan het vocht onder mijn ogen ‘s ochtends nog steeds voelen.

De ingrediënten: Super hydraterend

De mix van belangrijke ingrediënten – waarover hieronder meer – werkt als een hydraterend, versterkend kussen voor de tere huid onder de ogen. Het is dermatologisch getest, door oogartsen getest en er wordt gezegd dat het niet-acnegeen is.

  • Natriumhyaluronaat: dit is de mooie naam voor een in water oplosbaar zout dat is afgeleid van hyaluronzuur, de vochtmagneet die we allemaal kennen en waar we van houden. Het is een ongelooflijk hydraterende bevochtiger (wat betekent dat het vocht uit de diepere lagen van je huid en uit de omgeving haalt) en helpt je huid voller te maken.
  • Glycerine: Glycerine is tot nu toe een van mijn favoriete ingrediënten. De belangrijkste voordelen zijn om uw huid te hydrateren1 en glad te maken, en het er bedauwd uit te laten zien. Net als natriumhyaluronaat is het een bevochtiger, dus het helpt als een kampioen vochtverlies te voorkomen.
  • Tripeptide-32: Dit is het gepatenteerde peptide van het merk, dat volgens Estée de “natuurlijke synchronisatie van het circadiane ritme van de huid” bevordert, wat behoorlijk ongelooflijk klinkt. Dit betekent in wezen dat het peptidecomplex werkt om je huid gedurende de dag te beschermen en te herstellen terwijl je slaapt. Hoewel er beperkt onderzoek is om dit te bewijzen, is het absoluut waar om te zeggen dat deze mix van ingrediënten werkt om je huid te voeden – en dat is een overwinning in mijn boek.

Geur: vrijwel niets

Ik ben geen groot geurpersoon en dat is nog een reden om van dit product te houden. Het ruikt naar praktisch niets – gewoon schone, romige goedheid. Volgens het merk is het vrij van synthetische geurstoffen.

De verpakking: een verkoelende cryo-stalen applicator

Dit is misschien wel mijn favoriete aspect van het product, omdat het direct werkt. Bij huidverzorging is langdurig gebruik altijd de beste manier om zichtbare resultaten te zien – dat is een gegeven. Maar met deze voorgevormde cry-stalen applicator kun je onmiddellijk de-puffen terwijl je hem zachtjes over je orbitale bot en onder je wenkbrauwbot laat glijden. Het koelt af bij contact (de staaf is gemaakt van roestvrij staal) en masseert je onderogen zonder te trekken of te trekken.

Het enige wat u hoeft te doen is omhoog en uit te vegen in een cirkelvormige beweging totdat de formule is opgenomen. Het product is gehuisvest in een recyclebare glazen fles en doos, en natuurlijk is de cryo-stalen applicator herbruikbaar (ik laat hem tijdens mijn middagpauze over mijn gezicht glijden, gewoon voor de lol).

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review

De resultaten: onmiddellijk verhelderde ogen

Ik ben erg blij met de resultaten van dit product – het biedt zowel onmiddellijke depuffing en verheldering als in een gladdere, meer gehydrateerde huid. Ik ben vooral fan van de applicator en de formule om wallen onder de ogen zichtbaar te verminderen en mijn meestal vermoeide ogen weg te masseren. Ja, dit is een van de betere oogserums die ik ook geprobeerd heb.

Eindoordeel

Dit oogserum is in alle opzichten effectief: het verwijdert pluisjes bij contact, het verzacht fijne lijntjes in de loop van de tijd en het heeft de tests ondergaan om het te bewijzen. Er zit 15 ml in de fles en er is maar weinig per keer nodig. Dus hoewel het product is geprijsd op €57,56, is het in mijn mening de moeite waard. Het werkt en het heeft meer dan 3 maanden geduurd en gaat nog steeds goed. Over het algemeen zou ik na het schrijven van deze Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review het absoluut aanraden om het eens te proberen.

U leest: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix review: directe verheldering

Ook populair: Top 5 make-up doekjes zonder parfum en alcohol