Estee Lauder Double Wear eye pencil review

Estee Lauder Double Wear eye pencil review

“Monday morning blues”, we hebben dit allemaal al vaak gehoord en duidt op de somberheid / luiheid die men voelt na het weekend terwijl men weer aan het werk gaat. Maar voor mij heeft het een andere betekenis. Ik kleed mezelf het liefst elke maandag in het blauw en standaard gaan mijn ogen op zoek naar blauwgekleurde kleding in mijn kleerkast. Een blauwe jurk met een nette blauwe eyeliner klinkt mij professioneel in de oren. Daarom besloot ik de veelbelovende Estee Lauder Double Wear eye pencil in het blauw te bestellen en uit te testen. In deze Estee Lauder Double Wear eye pencil review vertel ik je alles over dit fijne oogpotlood!

Over de formule

De blauwe tint heeft geen glinstering. Het is de veiligste kleur die gedragen kan worden in elke conservatieve omgeving. Het heeft een romige, matte textuur waardoor het gemakkelijk over de oogleden glijdt. De voering zet binnen enkele seconden in en men moet heel snel zijn met vlekken als een zachte smokey / vlekkerige voering de gewenste look heeft. De voering voelt licht aan op de oogleden. Men moet het potlood onmiddellijk na gebruik afdekken om uitdroging te voorkomen.

Mijn Estee Lauder Double Wear eye pencil review

Het oogpotlood is gemakkelijk aan te brengen op de oogleden en de waterlijn als je gewend bent om eye liners te tekenen. Het is echter niet mogelijk om een ​​extreem dunne lijn te krijgen zoals bij liquid liners. Ik heb echter geprobeerd een aanzienlijk dunne lijn te krijgen door een gebogen borstel te gebruiken voor het aanbrengen. Het oogpotlood kan ook over de hele oogleden worden gebruikt voor een smokey eye-effect.

De blijvende kracht is prijzenswaardig. Het is gemakkelijk meer dan 12 uur intact gebleven op goed geprimede oogleden. Er is geen enkele bloeding of bevedering. De kleur is volledig verwijderbaar met een fatsoenlijke oogmake-up remover.

Voordelen:

  • Getest door oogartsen
  • Blijft lang zitten
  • Kan gebruikt worden op waterlijn
  • Prachtige blauwe tint
  • Een goede kleur loont
  • Romige textuur gemakkelijk aan te brengen
  • Zet binnen enkele seconden na aanbrengen af


Nadelen:

  • Duur
  • Moet worden geslepen

Mijn eindoordeel

De Estee Lauder Double Wear Eye Pencil in het blauw is een langdurig, mooi gekleurd oogpotlood met een zachte veeg. Het heeft een romige, matte textuur die gemakkelijk aan te brengen is en helpt bij het verkrijgen van zowel gedefinieerde als rokerige looks in een handomdraai.

Ook populair: Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review

Dit vind je misschien ook leuk: