Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review

Esee Lauder is een van mijn favoriete merken als het gaat om huidverzorging en soms ook om make-up, aangezien ik dol ben op hun double-wear foundation. Ze lanceerden een nieuwe uitvoering: de Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation SPF 45. Je hebt geen idee hoe opgewonden ik was om te weten dat ze eindelijk de Futurist Hydra Rescue hebben gelanceerd, niet alleen ik, want veel van de kleuren zijn uitverkocht op Sephora en op de website van Estee Lauder. De Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Foundation is overal op sociale media te vinden, zoals je weet wanneer ze een nieuw product lanceren, gaan ze hard aan de communicatie, dit betekent dat je de komende dagen waarschijnlijk overal in je SM zult zitten. Estee Lauder is de koningin van de stichtingen en de bekendste formule van het merk is de originele Double Wear. De Futurist Hydra Rescue lijkt meer op je huid, maar een betere soort foundation met beloften voor hydratatie, wat betekent dat het niet is gemaakt voor bijvoorbeeld mensen met een vette huid. Dus laten we met deze Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review erin springen!

Eerste indruk van de Estee Lauder Rescue foundation:

Laten we beginnen met de verpakking, aangezien dit het eerste is dat we te zien krijgen. De Futuristic Hydra Rescue foundation wordt geleverd met een plastic buis met een pomp. Ik ben dol op dit soort verpakkingen. Simpelweg omdat ik het gevoel heb dat wanneer je een glazen fles hebt en je op vakantie gaat, niet zo reisvriendelijk. Het is ook zeer waarschijnlijk dat deze verpakking kapot gaat, omdat deze reisvriendelijk en hygiënisch is. Hoewel ik denk dat glazen flessen zoals Estee Lauder Double Wear er goed uitzien, zijn ze niet reisvriendelijk. De plastic verpakking is ook niet zwaar, je kunt hem ook in je tas stoppen als je hem overdag moet bijwerken.

Ik weet echter niets over jou, maar als het op pompen aankomt, ben ik een puinhoop. Ik weet dat het super geweldig is, want je krijgt precies genoeg van het product en je kunt het bouwen. Maar ik heb het gevoel dat elke keer dat ik mijn product eruit pomp, ik er een zooitje omheen maak en dat haat ik. Een ander ding dat ik leuk vind aan deze verpakking, is de plastic buis. In tegenstelling tot de glazen, kun je, als je nog een product in je hebt, de verpakking doormidden snijden en gebruiken wat er over is. De esthetiek van de verpakking is ook erg mooi, erg nuchter. Met mooie gouden details. Ik hou ervan.

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review

Wat belooft deze Estee Lauder foundation?

Coverage + Care:

 • deze foundation belooft een hoogwaardige huidverzorgingsfunctie van Estée Lauder. In de voorhoede van de zorg kan het licht op de huid schijnen en 12 uur natuurlijke glans geven.

Klinische tests tonen het aan:

 • Verzacht zichtbare roodheid en irritatie.
 • Antioxidanten beschermen tegen vervuiling.
 • Bevochtig onmiddellijk gedurende de dag.

Verkrijgbaar in 20 tinten.

 • Medium tot hoge dekking. Heldere, onberispelijke afwerking.

Hoofdingrediënten :

 • Chia-zaadextract: voedend
 • Probiotische technologie: rustgevend
 • Water boordevol ionen en mineralen: hydraterend

Toepassingstips:

 • Schud het product goed.
 • Breng de lichte, vochtinbrengende vloeibare foundation aan op de huid. Begin in het midden van het gezicht en vervaag naar buiten.
 • Om je tint te kiezen, bepaal je de kleur die bij je huid past (van heel licht tot heel donker) en je ondertoon (koud, neutraal of warm).

Hoe kies je je tint?

De cijfers komen overeen met de intensiteit van uw huidskleur: licht (1) of donker (6 en hoger). De letters C, N en W komen overeen met de tint van uw huidskleur: C = Cool, voor een roze tint, N = Neutraal, voor een roze en gouden tint, W = Warm, voor een gouden toon.

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn ervaring met de Estee Lauder Futurist Hydra Rescue foundation

Deze foundation kan gemakkelijk volledig dekkend zijn. Je moet het echter bouwen. Met een paar pomps heb ik het zonder poeder of spray gebruikt en het kleeft niet. De formule is erg waterig, je ziet het vanaf de eerste pomp, maar het is erg gepigmenteerd. Voor mij het dekkingsmedium zou ik zeggen. Het belooft je roodheid te verbergen, maar het hangt ervan af. Een deel van mijn roodheid is niet vervaagd, we kunnen ze nog steeds zien, vooral de kleine, die meestal teveel gepigmenteerd zijn.

Wat ik zo leuk vind aan deze foundation, is het feit dat je het niet voelt. Het voelt alsof je zonnebrandcrème of vochtinbrengende crème draagt. Dit betekent dat het gewichtloos aanvoelt, er ook heel natuurlijk uitziet en ik hou van dit soort foundations. Je huid maar beter. Je kunt de onvolkomenheden nog steeds zien (sommige tenminste), maar je huid is glanzend en ziet er prachtig uit.

Ik droeg deze foundation vanaf 9 uur ‘s ochtends, deed boodschappen, kookte, maakte het huis schoon en deed uiteindelijk 2 uur aan gym. Ik haalde het eruit om 22.30 uur. De stichting bewoog niet, zag er nog goed uit. Het is absoluut hydraterend, ik voel geen droogheid bij het gebruik en het maakt mijn huid niet droog of schilferig. Toen ik het voor het eerst gebruikte, was mijn huid echt gehydrateerd en voller. Ik ben het er absoluut mee eens dat dit product lichtgewicht is en niets op de huid voelt.

Ik hou van het feit dat de Futurist Hydra Rescue SPF45 heeft – ik ben super eerlijk, dus ben heel kieskeurig met SPF omdat ik gemakkelijk verbrand.

Mijn Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review geeft deze foundation 5 sterren!

Zou ik dit product aanraden om te kopen? HELL JA. Als ik één foundation van het jaar zou moeten kiezen, is deze voor mij de beste. SPF + hydratatie, prachtig ogende huid, wat je ook de hele dag doet. Van mij krijgt dit product in deze Estee Lauder Futurist Hydra Rescue review een dikke 5 sterren!

Ook populair: 9x de beste waterproof mascara die super lang blijft zitten

Dit vind je misschien ook leuk: