Excellent Lipstick review: de beste kleurverandere lippenstift

lavertu-excellent-lipstick-review

Heb jij weleens gehoord van de Excellent Lipstick van het merk Lavertu? Deze kleurveranderende lippenstiften zijn bij Bol.com verkrijgbaar voor €12,99 per stuk. Omdat ik veel verschillende positieve reviews las bij deze lipstick besloot ik ze alle vier te bestellen. Er zijn namelijk vier verschillende kleuren verkrijgbaar: wit, groen, blauw en geel. Elke kleur geeft weer net even een andere tint roze af. De gele lipstick is het meest subtiel en de groene en roze zijn wat intenser. Ook bezitten deze lipsticks diverse verzorgende ingrediënten zoals Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas. Hierom hebben ze hetzelfde effect als een lippenbalsem. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, dus ik heb de afgelopen weken dit product met veel plezier uitgetest. En ik kan zeggen dat het by far de beste lippenstift is die ik heb! Wat ik zo fijn vind is dat de roze tint lang zichtbaar blijft. Doordat de kleur zich aanpast aan de pH waarde van je lippen en je huidtype, valt ie bij iedereen weer anders uit. Maar juist daarom past de tint prachtig bij mijn huidtype! En ook de verzorgende ingrediënten spreken me enorm aan, want hij glijdt soepel over de lippen en laten ze zacht en verzorgd achter. Allemaal dikke pluspunten die ik zoek in een lippenstift. Daarom is deze Excellent Lipstick review bedoeld om jou ook kennis te laten maken met dit topproduct van Lavertu!  

Je kan de fantastische Lavertu Excellent Lipstick voor €12,99 bij Bol.com bestellen in vier kleuren!

Waarom ik de Excellent Lipstick zo fijn vind

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe lippenstift maar ik wist niet zo goed waar ik naar op zoek was. Wat ik fijn vind ik als een lipstick goed op z’n plaats blijft zonder dat het de lippen uitdroogt. Dus die eigenschap zocht ik sowieso. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze kleurverandere lipsticks van Lavertu. Er zijn eigenlijk drie redenen waarom ik zo’n enorm fan ben van deze Excellent Lipsticks.

  • De lipstick blijft lang zitten: omdat de lipstick zich aanpast aan de pH waarde van de lippen en je huidtype, wordt eigenlijk je lipkleur aangepast in plaats van dat er een laagje op wordt gesmeerd als met ‘normale’ lipsticks. Hierdoor blijft ie superlang perfect zichtbaar!
  • Je lippen voelen zacht en verzorgd: Door de verzorgende ingrediënten Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas, voelen je lippen heerlijk zacht wanneer je de Excellent Lipstick aangebracht hebt. Daarnaast krijgen ze een mooie gezonde glow.
  • De roze tint past bij jouw lippen. Ik krijg sinds ik deze lipstick draag best veel vragen welke ik op heb. Dat komt omdat de kleur zo mooi aansluit bij jouw pH waarde. Elke kleur lipstick geeft weer een andere roze tint af, maar eerlijk gezegd vind ik ze allemaal even prachtig.

Een basic musthave voor beautyliefhebbers

Zoals elke fashionista een ‘little black dress’ als basic in de kast heeft moeten hangen, moet een beautyliefhebber deze lipstick eigenlijk ook in haar stash hebben. Deze lipsticks zijn zo fantastisch! De kleur is mooi, de verzorging is goed en hij blijft superlang zichtbaar. Ook is het best een leuke lippenstift voor de heb wegens de grappige kleurenswitch, al is het me daar niet zozeer voor te doen. Ik hoop dat je in mijn Excellent Lipstick review punten hebt gelezen die misschien ook wel voor jou gelden als het gaat om een fijn lip product vinden. Dit is de lippenstift waar ik naar op zoek was en ik sluit me dan ook volledig aan bij de positieve beoordelingen op Bol.com.