Extreem droge handen? Gebruik het Herôme handmasker!

extreem droge handen

Heb jij last van schrale handen en ben je op zoek naar een product wat hier goed tegen werkt? Zelf heb ik hier ook een hele tijd last van gehad gezien ik in de zorg werk en daarom vaak handschoenen moet dragen. Ik ben op zoek gegaan naar wat echt goed werkt tegen uitdroging van de huid. Ik heb allerlei producten geprobeerd, van handcrèmes tot handserums. Wat bij mij echter het allerbest werkt is het ‘Herôme Overnight Hand Mask’. Door dit handmasker een keer per week te gebruiken gedurende de nacht, heb ik totaal geen last meer van de schraalheid, uitdroging of irritaties.

Het Herôme masker kan je voor €9,75 bij Bol.com bestellen. Wat mij meteen aansprak was de omschrijving: dit product kan ook als kuur ingezet worden bij diverse vormen van eczeem en is dus heel geschikt voor extreem droge handen. Daarnaast bevat het Bisabolol en Aloe Vera voor de verzorging en kalmering van de huid. De positieve klantenreviews trokken me over de streep om hem uit te proberen. Ik merkte na een keer proberen al meteen resultaat: mijn hand voelde de volgende ochtend heel zacht en gevoed. En nu ben ik enkele maanden verder en kan ik niet meer zonder. Dit is tot nu toe met recht het beste handverzorgingsproduct was ik geprobeerd heb!

Bestel hier het populaire Herôme Overnight Hand Mask voor €9,75 online!

extreem droge handen

Het bestverkochte handmasker

Toen ik op zoek ging naar het verzorgingsproduct wat het beste aansloot bij mijn schrale huidproblemen, kwam ik al snel bij dit handmasker uit. Ik had namelijk de zoekresultaten gesorteerd op populariteit en deze stond bovenaan. Voor mij is dat altijd al een bevestiging van een bepaalde kwaliteit waar je op hoopt. Daarnaast las ik de vele positieve reviews van klanten die hem al eens gebruikt worden. Allemaal waren ze enthousiast en ik snap heel goed waarom. Ten eerste wordt de gell geleverd in een handige en hygiënische tube van 40 milliliter. Door het handige klikdopje kan je precies de juiste hoeveelheid eruit halen, wat erg fijn werkt. Dan is er natuurlijk nog de intensieve voedende en huidherstellende werking, wat natuurlijk het belangrijkst is. Ook de bloedsomloop wordt gestimuleerd. En het resultaat mag er dan ook zijn: je ziet en voelt de volgende ochtend meteen een wereld van verschil.

Hoe werkt het Herôme Overnight Hand Mask voor extreem droge hangen?

Je kan het Herôme Overnight Hand Mask een maal per week voor het slapen gaan dun aanbrengen op de handen en vingers. Nu ontstaat er een soort beschermende laag die de huis intensief gaat voeden, verzorgen en herstellen. De volgende ochtend spoel je het af met lauwwarm water. Wanneer je echt extreem schrale handen hebt of last hebt van diverse vormen van eczeem, kan je dit ook als kuur gebruiken. Je gebruikt de gel dan drie dagen achter elkaar. Ik heb echt gemerkt dat ik ontzetten veel baat heb door dit product een keer per week aan te brengen. Eindelijk ben ik van schrale plekken en kloven af, iets waar ik maandenlang, zo niet jarenlang mee geworsteld heb.

Voorkom extreem droge handen met de Herôme Overnight Hand Mask. Bestel online!

extreem droge handen
De beste handverzorging

Het merk Herôme is mijn favoriete merk op het gebied van hand-en nagelverzorging. In het assortiment van Bol.com is dat ook de complete lijn te vinden, van verzorgende nagelserums tot leuke lakjes. Ook voor de handverzorging kan je hiervoor shoppen. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit handmasker ontdekt heb en ik kan het iedereen aanbevelen die met soortgelijke huidproblemen te maken heeft.